WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

3 Smoothies για να αποκτήσετε επίπεδη κοιλιά


11 Ιανουαρίου 2016

Μήπως ξυπνήσατε σήμερα το πρωί και διαπιστώσατε ότι δεν σας χωράει το αγαπημένο σας τζιν; Αν ναι τότε αυτό που χρειάζεστε είναι να ξεκινήσετε το πρωινό σας με ένα γεύμα που θα βοηθήσει να αποκτήσετε μια επίπεδη κοιλιά και θα ενεργοποιήσει τον μεταβολισμό σας. Και αν αναρωτιέστε πιο είναι αυτό το πρωινό που ισοπεδώνει τη κοιλιά σας, δεν έχετε παρά να φτιάξετε τα παρακάτω Smoothies. Πάρτε τον έλεγχο στα χέρια σας και θα ξαναβάλετε το τζιν που μέχρι τώρα δεν σας έκλεινε.

Τα παρακάτω Smoothies δεν περιέχουν πρόσθετη ζάχαρη ούτε επεξεργασμένες σκόνες, αλλά είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και ένζυμα που διευκολύνουν την πέψη και συμβάλουν στην απόκτηση μιας επίπεδης κοιλιάς. Επίσης, βοηθάνε να χάσετε βάρος και περιέχουν τα κατάλληλα συστατικά ώστε να έχετε ενέργεια όλη την ημέρα. Η προσθήκη αυτών των Smoothies μαζί με την κατάλληλη άσκηση και με ένα υγιεινό διατροφικό πρόγραμμα, θα σας χαρίσει ευεξία, υγεία και τους κοιλιακούς των ονείρων σας!

Smoothie με τζίντερ και σπανάκι. To τζίντζερ είναι πλούσιο σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα που σας δίνουν την κατάλληλη ώθηση για να ξεκινήσετε την ημέρα σας σωστά. Επίσης, αυτό το ρόφημα θα βάλει το χεράκι του ώστε να αποκτήσετε πιο γρήγορα αλαβάστρινους κοιλιακούς.

Smoothie με φράουλες και βατόμουρα. Πίνοντας το συγκεκριμένο Smoothie βοηθάτε τη σωστή λειτουργία του πεπτικού συστήματος, με αποτέλεσμα η πρησμένη κοιλιά να είναι πλέον παρελθόν. Επιπλέον, τα βατόμουρα σας χαρίζουν λαμπερό δέρμα και πλούσια μαλλιά. Τι πιο καλύτερο ρόφημα για να ξεκινήσετε την ημέρα σας;

Smoothie με γάλα καρύδας, αχλάδι και μισό λεμόνι. Το χαλαρωτικό άρωμα της καρύδας προσφέρει μια ευχάριστη αίσθηση, ενώ παράλληλα χαρίζει ένα γευστικό πρωινό ξεκίνημα. Επίσης, το αχλάδι παρέχει τις φυτικές ίνες που δημιουργούν κορεσμό, ενώ το λεμόνι βοηθάει στην αποβολή των τοξινών. Αυτό το ρόφημα θα σας δημιουργήσει το αίσθημα κορεσμού και θα βοηθήσει στη μείωση του κοιλιακού λίπους.

Απολαύστε χωρίς τύψεις τα παραπάνω smoothies και θα διώξετε μακριά τα περιττά κιλά, αρχίζοντας από το λίπος στην κοιλιά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.