WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Το pharmacyonline έφερε την επανάσταση στο χώρο της υγείας


24 Φεβρουαρίου 2016

To φαρμακείο έχει πάψει πια να είναι μόνο για φάρμακα. Τα καλλυντικά φαρμακείου έχουν πλέον εξελιχθεί σε μία άκρως ανταγωνιστική κατηγορία στο χώρο με τις γυναίκες να δείχνουν όλο και περισσότερο ενδιαφέρον γι' αυτά. Αυτό φαίνεται ότι ξέρει καλά το pharmacyonline.gr, το οποίο από το 2005 έφερε την επανάσταση στο χώρο της υγείας αλλά και της ομορφιάς. Πρόκειται για ένα online φαρμακείο με τα πιο δημοφιλή και εγγυημένα προϊόντα για κάθε ανάγκη, το οποίο ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο! Είναι αξιοθαύμαστο το γεγονός ότι τα προϊόντα διατίθενται σε πάνω από 40 χώρες, όπως Γερμανία, Ιαπωνία, Ταϊβάν, Αυστραλία, Βραζιλία, Ισπανία, Ολλανδία, Ελβετία, Αυστρία, Νορβηγία κ.α. Και το ταξίδι δεν σταματάει εδώ, γιατί το pharmacyonline.gr έχει διεισδύσει μέχρι και στη Ρωσική αγορά, δημιουργώντας πιστούς πελάτες!

Με γνώμονα τον σεβασμό προς τον πελάτη το pharmacyonline.gr είναι ο απόλυτος διαδικτυακός προορισμός υγείας και ευ ζειν. Στόχος του είναι να εξυπηρετήσει όσο το δυνατό καλύτερα τον πελάτη, αλλά και να αναπτύξει μια σχέση εμπιστοσύνης. Τώρα μπορείτε να προμηθευτείτε τα πιο δημοφιλή και εγγυημένα προϊόντα για κάθε ανάγκη, όπως καλλυντικά, συμπληρώματα διατροφής, είδη στοματικής και προσωπικής υγιεινής, προϊόντα για βρέφη κ.α. από την άνεση του σπιτιού σας. Στα ράφια των καλλυντικών του φαρμακείου θα βρείτε τα πιο γνωστά Brands, όπως Korres, Apivita, Frezyderm, Vichy, Nuxe. Όμως το πιο σημαντικό και αυτό που κάνει ακόμα πιο ξεχωριστό το pharmacyonline.gr είναι η δωρεάν αντικαταβολή και η δωρεάν αποστολή σε παραγγελίες άνω των 29€. Εσείς δεν έχετε παρά να ανοίξετε τον υπολογιστή σας ή να σηκώσετε το τηλέφωνο σας, να διαλέξετε ανάμεσα στη τεράστια γκάμα προϊόντων του eshop και με ένα πάτημα του κουμπιού η παραγγελία σας θα βρίσκεται στο σπίτι σας με δωρεάν τα έξοδα αποστολής. Τα προϊόντα αποστέλλονται με courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο κατά την παραλαβή.

Και επειδή το pharmacyonline.gr  αναζητά πάντα το καλύτερο, τον Δεκέμβριο του 2015 πραγματοποίησε αναβάθμιση του eshop και μεταφορά του σε άλλη πλατφόρμα για να είναι όχι μόνο responsive αλλά και πιο σύγχρονο, πιο γρήγορο και συμβατό με τις νέες τεχνολογίες. Η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών και των προϊόντων σε συνδυασμό με την ικανοποίηση είναι πλέον γεγονός.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.