WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

3 θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται κάθε καπνιστής


2 Μαρτίου 2016

Θέλετε να απαλλαγείτε από τις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος; Η λύση είναι μία… πρέπει να  το κόψετε! Σίγουρα είναι μια φράση που ακούτε καθημερινά, όμως για να φτάσετε στο σημείο να διαβάζετε αυτό το άρθρο, μάλλον το εγχείρημα «κόψιμο καπνίσματος δεν πέτυχε» ακόμα. Αν δεν είναι ακόμα η ώρα λοιπόν, να απαλλαγείτε από μια κακιά συνήθεια που επηρεάζει αρνητικά το αναπνευστικό σας σύστημα, απειλεί να χαλάσει το δέρμα και τα δόντια σας και άλλα πολλά, τουλάχιστον επιλέξτε τον κατάλληλο σύμμαχο που θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε και να είστε καλύτερα. Οι Πολυβιταμίνες Xtra Energy από τα Lanes, είναι το καταλληλότερο συμπλήρωμα που θα αναπληρώσει την "εξατμισμένη" σας ενέργεια και θα ενισχύσει τον οργανισμό σας. Κι αν ακόμα δεν έχετε πειστεί να κόψετε το κάπνισμα, ρίξτε μια ματιά στα συστατικά που θα σας πείσουν να ξεκινήσετε τις Πολυβιταμίνες Xtra Energy.

#1 Αντιοξειδωτικά

Σίγουρα θα τα έχετε ακούσει, τα αντιοξειδωτικά είναι συστατικά όπως το σελήνιο, ο ψευδάργυρος, η βιταμίνη Ε και άλλα. Συμβάλλουν στην εξουδετέρωση των ελευθέρων ριζών, που αυξάνονται κατά το κάπνισμα. Οι ελεύθερες ρίζες έχουν την δυνατότητα να καταστρέφουν τα κύτταρα προκαλώντας γήρανση ή χρόνιες βλάβες και νοσήματα όπως ο καρκίνος ή οι καρδιοπάθειες. Επίσης, τα αντιοξειδωτικά βοηθούν στη διατήρηση της οξειδωτικής ισορροπίας και ενεργοποιούν τα ανοσοποιητικά κύτταρα.

#2 Βιταμίνη C

H βιταμίνη C… νοιάζεται για την παραγωγή ουσιών όπως οι κυτοκίνες και η ιντερλευκίνη, που αν και σου ακούγονται κινέζικα, παίζουν σημαντικό ρόλο στην εξουδετέρωση παθογόνων μικροοργανισμών που προσβάλλουν τον οργανισμό σου. Η βιταμίνη C, όπως και τα αντιοξειδωτικά σκοτώνει τις ελεύθερες, ενώ μειώνει τον κίνδυνο λοιμώξεων. Συγκεκριμένα, λειτουργεί ως προστάτης των καταπονημένων από το κάπνισμα πνευμόνων σου.

#3 Συνένζυμο Q10

To συνένζυμο Q10 πρόκειται για ακόμα ένα λιποδιαλυτό αντιοξειδωτικό μέσα στο σώμα, προστατεύει τις κυτταρικές μεμβράνες από τις βλαβερές συνέπειες των ελεύθερων ριζών ενώ παράλληλα βοηθά στη διατήρηση ενός υγιούς καρδιαγγειακούσυστήματος. Συγχρόνως προάγει την κανονική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, ενισχύοντας την παραγωγή λευκοκυττάρων & αντισωμάτων. Έχει την ιδιότητα να μπορεί να μειώσει την τοξικότητα φαρμάκων καθώς και του τσιγάρου.

Μπορείτε να λαμβάνετε την απαραίτητη ποσότητα και των τριών συστατικών ξεκινώντας με μία ταμπλέτα Πολυβιταμίνες Xtra Energy για 3 μήνες και αυξήστε τις πιθανότητες να νιώσετε τόσο καλά με τον εαυτό σας, ώστε στη συνέχεια… να κόψετε και το κάπνισμα!

Παράλληλα, η Πολυβιταμίνη Xtra Energy είναι το μοναδικό συμπλήρωμα διατροφής στην αγορά που περιέχει ταυρίνη, ένα αμινοξύ που συμβάλει στη φυσιολογική λειτουργία του εγκεφάλου, της καρδιάς και του αγγειακού συστήματος, ενώ λειτουργεί ως βασικός νευροδιαβιβαστής του εγκεφάλου, βελτιώνοντας τις νοητικές σας ικανότητες.

Το Panax Ginseng, είναι ένα ακόμα συστατικό που θα το βρείτε στο συμπλήρωμα διατροφής των Lanes Xtra Energy και είναι γνωστό για τις ευεργετικές του ιδιότητες στη βελτίωση των διανοητικών και σωματικών λειτουργιών. Συμβάλλει στην καταπολέμηση του stress και της κόπωσης, επαναφέροντας τον καταπονημένο οργανισμό στη φυσιολογική του κατάσταση ενώ παράλληλα βοηθά στην αύξηση τηςφυσικής αντοχής και της αυτοσυγκέντρωσης.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα πλούσια συμπληρώματα διατροφής Lanes, μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα στο  http://laneshealth.gr ή τη σελίδα στο Facebook www.facebook.com/laneshealth.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.