WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Επανάσταση στην καλλυντική λεύκανση δοντιών


23 Μαρτίου 2016

Η SmileWorks φέρνει στην Ελλάδα μια νέα μέθοδο καλλυντικής λεύκανσης δοντιών με τη χρήση ψυχρού φωτός LED. Η επαναστατική αυτή μέθοδος αποτελεί την πρώτη επιλογή των ειδικών σε Αμερική και Ευρώπη.

Το gel λεύκανσης που χρησιμοποιείται δεν περιέχει υπεροξείδιο του υδρογόνου, επομένως δεν καταστρέφει το σμάλτο των δοντιών και δεν προκαλεί ευαισθησία ή πόνο. Πρόκειται λοιπόν για μια ασφαλή, πολύ οικονομική και εξαιρετικά αποτελεσματική επιλογή στη λεύκανση δοντιών.

Το εξειδικευμένο προσωπικό της SmileWorks θα σας συμβουλεύσει σχετικά με το είδος της θεραπείας που απαιτείται στη δική σας περίπτωση και θα απολαύσετε τις εξειδικευμένες υπηρεσίες σε μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα.

Οι υπηρεσίες της SmileWorks δίνουν τη δυνατότητα να ξαναβρείτε το γεμάτο αυτοπεποίθηση χαμόγελό σας! Ένα απλό χαμόγελο κρύβει τόση δύναμη που μπορεί συχνά να “ανεβάσει” ανθρώπους με χαμηλή αυτοεκτίμηση, μετατρέποντάς τους σε πηγή θετικής ενέργειας για τους γύρω τους. Ένα “Λευκό Χαμόγελο” δεν υποδεικνύει απλά υγιή δόντια και ούλα.

Η στοματική υγιεινή παίζει σημαντικό ρόλο και στο πόσο σίγουροι και ασφαλείς δείχνουμε για τον εαυτό μας. Αυτό θα έχει θετικό αντίκτυπο στην επόμενη συνέντευξή μας για δουλειά, στο επόμενο ραντεβού μας ή στην καθημερινή αλληλεπίδρασή μας με τους ανθρώπους που συναναστρεφόμαστε.

Για πληροφορίες: επισκεφτείτε το website της εταιρίας στο www.smileworks.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.