WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Το healthy food plan της Emma Stone και της Natalie Portman


16 Φεβρουαρίου 2017

1222222.jpg

Emma Stone

Η Emma Stone πρωταγωνιστεί μαζί με τον Ryan Gosling στην ταινία-μιούζικαλ  “La La Land” και οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι η ταλαντούχος ηθοποιός χορεύει σαν επαγγελματίας αλλά και έχει το σώμα που αρμόζει σε μια χορεύτρια. Παρόλα αυτά η Stone έχει δηλώσει ότι δεν κάνει δίαιτα και ότι της αρέσει το καλό φαγητό. Η ίδια μάλιστα σε μια συνέντευξη της στο S Magazine εξήγησε ότι έχει τύχει να φάει τόσο πολύ που ένιωθε το στομάχι της τεράστιο. Αλλά δεν είχε πρόβλημα, αφού ευτυχώς υπάρχουν ρούχα που μπορούν να καλύψουν τα πάντα. Σαφώς η ταλαντούχα ηθοποιός είναι χαλαρή και απολαμβάνει το φαγητό, χωρίς να νιώθει ενοχές.

Natalie Portman

Η Natalie Portman ενσαρκώνει τη Jackie Kennedy, ένας ρόλος πολύ διαφορετικός από εκείνον που ενσαρκώνει η Emma Stone στο “La La Land”. Όμως η διαφορές τους δεν είναι μόνο στην οθόνη, αλλά και στον τρόπο ζωής. Η Portman ενώ ακολουθεί μια αυστηρά χορτοφαγική διατροφή, ξαφνικά αποφασίζει ότι έχει ανάγκη από πρωτεΐνη και αρχίζει να καταναλώνει αυγά. Όπως έχει δηλώσει η ίδια δεν τρώει κρέας όχι μόνο επειδή αγαπάει τα ζώα, αλλά κυρίως επειδή θέλει να ξέρει τι ακριβώς περιέχει η τροφή της, γι αυτό και προτιμάει να τρώει σπίτι από το να πηγαίνει σε εστιατόρια.  

Εκτός από την υγιεινή διατροφή, η Portman απολαμβάνει τη γιόγκα και τις ασκήσεις με βάρη, γιατί νιώθει πως με αυτό τον τρόπο το μυαλό της ξεφεύγει από την καθημερινότητα, αλλά και ότι γυμνάζει με σωστό τρόπο όλες τις μυικές ομάδες.  

Όπως γίνεται αντιληπτό οι δυο αυτές γυναίκες και υποψήφιες για το Όσκαρ ‘Α γυναικείου ρόλου έχουν διαφορετικές ιδέες όσο αφορά το καθημερινό τους διατροφικό πρόγραμμα. Όπου η Stone δεν στερείται σχεδόν τίποτα και κάνει αυτό που της αρέσει, ενώ η Portman είναι πιο αυστηρή  και έχει ως στόχο να διατηρήσει ένα υγιές και γυμνασμένο σώμα. Ακόμα όμως και έτσι όσο αφορά τη διεκδίκηση του Χρυσού Αγαλματιδίου, η απόφαση θα είναι αρκετά δύσκολη. 

 

Και μην ξεχνάτε:

Η COSMOTE TV αποτελεί για τα επόμενα τρία χρόνια το μοναδικό προορισμό για τα Βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.