WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Πώς απέκτησα αυτοπεποίθηση σε μόλις μια ημέρα


Τζουλιάννα Καρνέζη

19 Απριλίου 2017

pexels-photo-29842.jpg

Ξύπνησα ένα πρωί και είπα στον εαυτό μου "Don't keep calm and carry on". Κατάλαβα ότι το μυστικό της αυτοπεποίθησης βρίσκεται στην ενίσχυση της εμπιστοσύνης στον εαυτό μας εκείνη τη στιγμή που υπάρχει άγχος ή ένταση. Η αυτοπεποίθηση δεν είναι η εγωκεντρική, ναρκισσιστική αίσθηση έπαρσης και ανωτερότητας. Είναι η συναίσθηση της ικανότητας να ανταποκρίνεται κανείς στις απαιτήσεις της καθημερινότητας και η επίγνωση της σημαντικότητάς του ως ιδιαίτερο πρόσωπο. Εξάλλου δεν είναι τυχαίο που πολλοί συγγραφείς, άνθρωποι το θεάτρου, τραγουδιστές και γενικότερα πετυχημένοι άνθρωποι πριν φύγουν το πρωί από το σπίτι έχουν κάποια γούρια ή κάνουν μια συγκεκριμένη τελετουργία. Το ζητούμενο φυσικά δεν είναι η τύχη, αλλά η ασφάλεια που τους προσφέρει όλο αυτό με αποτέλεσμα να ξεκινάνε την ημέρα τους γεμάτοι αυτοπεποίθηση και με τη σκέψη ότι όλα θα πάνε καλά. Πόσες φορές νιώθουμε καλύτερα με τον εαυτό μας όταν φοράμε το αγαπημένο μας τζιν;

Έτσι και εγώ ανακάλυψα το δικό μου τελετουργικό για την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης μου και δεν ήταν άλλο από το Lactacyd. Η καθαριότητα είναι το κλειδί για να νιώθω όμορφη, ξέγνοιαστη και να ξεκινάω την ημέρα μου με αυτοπεποίθηση. Τα προϊόντα Lactacyd που είναι ειδικά για τη φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής, μου άλλαξαν τη ψυχολογία μέσα σε μια μέρα. Προσαρμοσμένα σε κάθε φάση της ζωής της γυναίκας και καλύπτοντας κάθε ανάγκη της, είναι το κλειδί για να ανακτήσεις τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση. Εξάλλου ο κάθε άνθρωπος χρειάζεται κάτι για να πιστέψει στις δυνάμεις τους, εγώ το μόνο που έκανα ήταν να εμπιστευτώ τη μοναδική φροντίδα που μου προσφέρουν τα προϊόντα Lactacyd.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.