WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Μέχρι να έρθουν οι διακοπές…κρατήστε δύναμη και ενέργεια στο τσεπάκι


16 Μαΐου 2016

cotton-stripe-dress-new-balance-sneakers-prosecco-plaid-1440x960.jpg

Για όλες εμάς που ζούμε στο καθημερινό τρέξιμο, έχουμε ευχάριστα νέα. Υπάρχει ένας σύμμαχος που θα μας δώσει τη δύναμη και την ενέργεια που χρειαζόμαστε μέχρι να φτάσουν οι πολυπόθητες διακοπές! Πρόκειται για το Μακεδονικό Ταχίνι, την ελληνική υπερτροφή που αποτελείται από 100% αλεσμένο σουσάμι, διατηρώντας όλα τα ευεργετικά οφέλη του σουσαμιού και προσφέροντας στον οργανισμό μας όλες τις πολύτιμες βιταμίνες και τα ιχνοστοιχεία που θα τον θωρακίσουν.

Οι ευεργετικές ιδιότητες του ταχινιού είναι εδώ και χρόνια γνωστές. Υπάρχει όμως και κάτι νέο! Το Μακεδονικό Ταχίνι κυκλοφόρησε τώρα και σε πρακτικές μερίδες των 30 γραμμαρίων, πράγμα που μας επιτρέπει να το βάλουμε στην καθημερινότητά μας για τα καλά!

Απλό, με Mέλι, με Kακάο ή με Πορτοκάλι, κάθε μερίδα Μακεδονικού Ταχινιού μάς προσφέρει στη στιγμή τη δύναμη και την ενέργεια που χρειαζόμαστε για ανταποκριθούμε στις καθημερινές απαιτήσεις! Από το πρωινό με μια φέτα ψωμί ή με γιαούρτι, έως το καθημερινό σνακ στο γραφείο με τη μεσημεριανή σαλάτα ή το φρούτο μας, πριν το γυμναστήριο, μία μερίδα Μακεδονικού Ταχινιού θα μας δώσει πραγματικά το boost που χρειαζόμαστε! Όσο για τις διακοπές; Πλησιάζουν, είναι βέβαιο!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.