WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Δείτε τι δίαιτες ακολουθούν τα πιο γνωστά supermodel


27 Ιουνίου 2017

abaca-591180-002.jpg

Gisele Bündchen : Διατροφή βασισμένη σε βιολογικά προϊόντα

Η Gisele Bündchen καταναλώνει κυρίως τροφές φυτικής και βιολογικής προέλευσης. Συγκεκριμένα η διατροφή της αποτελείται από 80% λαχανικά και δημητριακά, ενώ ένα μικρό ποσοστό αποτελείται από άπαχα κρέατα τα οποία όμως τρέφονται από μόνο με χόρτα. Και ενώ ο κατάλογος της Gisele με όσα τρώει δεν είναι πολύ μεγάλος, ωστόσο αυτά που αποφεύγει είναι πολύ περισσότερα. Δεν τρώει λευκή ζάχαρη, άσπρο αλεύρι, ιωδιούχο αλάτι, καφεΐνη και επίσης αποφεύγει ορισμένα λαχανικά όπως οι ντομάτες, τα μανιτάρια, τις μελιτζάνες και τις πιπεριές.

Carolyn Murphy : Αλκαλική δίαιτα

Η αλκαλική δίαιτα δεν είναι η αγαπημένη μόνο της Carolyn Murphy, αλλά και άλλων διασήμων του Hollywood. Η συγκεκριμένη διατροφή έχει στόχο την ισορροπία του PH  στο σώμα. Το αίμα μας πρέπει να έχει PH 7,3 με 7,4. Σύμφωνα λοιπόν με την αλκαλική δίαιτα ανάλογα με τις τροφές που καταναλώνουμε μπορούμε να αλλάξουμε το PΗ στο αίμα και έτσι να αποτρέψουμε πολλά προβλήματα υγείας αλλά και την αύξηση του βάρους. Για να διατηρήσουμε όμως το PH σύμφωνα πάντα με τις αρχές της αλκαλικής δίαιτας, πρέπει να καταναλώνουμε  60% αλκαλικές τροφές και 40% όξινες, ενώ για να αλλάξουμε ένα μη ισορροπημένο PH πρέπει να αυξήσουμε τα ποσοστά σε 80% με 20%. Έτσι οι τροφές που επιτρέπονται είναι: φρούτα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς, και όσπρια και χαμηλή σε κρέας, ψάρια, γαλακτοκομικά, αυγά, δημητριακά, και το αλκοόλ.

Διαβάστε επίσης:Έκανα την αλκαλική δίαιτα και δείτε τι μου συνέβη

Miranda Kerr : Διατροφή με τον τύπο του αίματος

Η πολυσυζητημένη δίαιτα του Δρ. Peter J. D'Adamo και του πατέρα του James βασίζεται σε μια ανατρεπτική προσέγγιση της διατροφής και υποστηρίζει ότι μια τροφή μπορεί να παχαίνει ή να αδυνατίζει ανάλογα με την ομάδα αίματος. Το πρώτο βήμα είναι να γνωρίζετε ποια είναι η ομάδα αίματός σας. Έπειτα ακολουθείτε συγκεκριμένη διατροφή βάσει αυτής.

Bridget Malcolm: Vegan διατροφή

Η Bridget Malcolm δεν τρώει κανένα τρόφιμο ζωικής προέλευσης, ενώ καταναλώνει λαχανικά, φρούτα και δημητριακά. Επίσης δίνει μεγάλη προσοχή στα ισορροπημένα γεύματα και στους συνδυασμούς, ώστε να καλύπτεις όλες τις διατροφικές της ανάγκες.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.