WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Αυτό είναι το μυστικό μου για ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι


4 Αυγούστου 2017

pool-690034-1920.jpg

Και φυσικά δεν θα μπορούσα να αποτελώ εξαίρεση ούτε εγώ, έτσι κάθε χρόνο ενώ περίμενα με ανυπομονησία να απολαύσω τις καταγάλανες θάλασσες και να χαλαρώσω στην παραλία, κατέληγα με κάποια δυσάρεστα αναμνηστικά, όπως οι μύκητες, και έκαναν τις διακοπές μου αξέχαστες αλλά όχι με την καλή έννοια. Φέτος λοιπόν αποφάσισα να βάλω τέλος στις λοιμώξεις της ευαίσθητης περιοχής και να περάσω ένα καλοκαίρι όντως ανέμελο και ξέγνοιαστο. Πώς τα κατάφερα; Είναι απλό, έλαβα τα κατάλληλα μέτρα ώστε να αποτρέψω όλους τους παθογόνους μικροβιακούς παράγοντες, οι οποίοι κάθε χρόνο μου χαλούσαν τη μαγεία των καλοκαιρινών διακοπών.

Και ευτυχώς έχω τον καλύτερο σύμμαχο σε αυτή την προσπάθεια και δεν είναι άλλος από το Lactacyd, το οποίο παρέχει τα πιο απαραίτητα προϊόντα του καλοκαιριού για τη φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής. Με την ολοκληρωμένη σειρά Lactacyd δεν έχω να φοβηθώ τίποτα και το μόνο σίγουρο είναι ότι οι φετινές διακοπές είναι οι καλύτερες που έχω ζήσει μέχρι τώρα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.