WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Τι τρώνε τα αγγελάκια της Victoria’s Secret πριν βγουν στην πασαρέλα


23 Νοεμβρίου 2017

20171120-zaa-t49-045.jpg
 

#VSFashionShow Celebrating an angelic night in Shanghai.#VSFS2017 #维多利亚的秘密 一起为上海的天使之夜而狂欢吧!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη VOGUE CHINA (@voguechina) στις

 

Τα αγγελάκια της Victoria’s Secret μέρες πριν ακολουθούν ένα αυστηρό πρόγραμμα διατροφής αφού δεν καταναλώνουν καθόλου ζάχαρη, επεξεργασμένα τρόφιμα και αλκοόλ.  Όλα τα γεύματά τους περιέχουν άπαχες πρωτεΐνες και καλά λιπαρά, ενώ υδατάνθρακες καταναλώνουν μόνο πριν την προπόνηση και 3 μέρες πριν το σόου τους βγάζουν εντελώς από τη διατροφή τους. Μάλιστα κάποια μοντέλα, όπως η Adriana Lima, έχουν δηλώσει στο παρελθόν ότι 12 ώρες πριν βγουν στην πασαρέλα δεν τρώνε τίποτα, αφού έχουν παρατηρήσει ότι έτσι χάνουν μέχρι και 3 κιλά σε μια ημέρα. Φυσικά δεν παραλείπουν να ασκούνται τακτικά, διότι εκείνη την ημέρα πρέπει να δείχνουν λεπτά και γυμνασμένα.

 

 

Have you ever seen anything fiercer?! Babes in #VSxBALMAIN (with an appearance by @laisribeiro in the #VSFantasyBra). @cindybruna, @mingxi11, @gracebol, @leomieanderson #regram @instylemagazine #VSFashionShow

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria's Secret (@victoriassecret) στις

 

Βέβαια κανείς δεν πρέπει να δοκιμάσει το διατροφικό πρόγραμμα που ακολουθούν τα μοντέλα της Victoria’s Secret, γιατί μπορεί να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο για την υγεία. Η γρήγορη μείωση των θερμίδων έχει ως αποτέλεσμα τη γρήγορη μείωση του βάρους αλλά κυρίως την απώλεια υγρών και μυϊκής μάζας, με αποτέλεσμα τη μείωση του μεταβολισμού.  Έτσι μόλις αρχίσουμε να αυξάνουμε τη πρόσληψη των θερμίδων θα ανακτήσουμε το χαμένο βάρος, αλλά αυτή τη φορά θα έχουμε μικρότερο ποσοστό μυϊκής μάζας και μεγαλύτερο ποσοστό λίπους. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.