Δείτε ποια περίεργη δίαιτα ακολούθησε η Jennifer Aniston και έχασε 3 κιλά σε μια εβδομάδα

Τζουλιάννα Καρνέζη
Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2017
20150222-zaf-f84-722.jpg

Ένα από τα πιο περίεργα διατροφικά προγράμματα που έχει ακολουθήσει είναι η κατανάλωση πολτοποιημένων τροφών. Συγκεκριμένα η Jennifer ακολούθησε μια δίαιτα αποτοξίνωσης όπου έτρωγε παιδικές τροφές, όπως αλεσμένα καρότα και μπανάνες σε μορφή πουρέ. Τη συγκεκριμένη δίαιτα την έχει εμπνευστεί η personal trainer Tracy Anderson, η οποία είναι υπεύθυνη για το  σώμα αρκετών διασημοτήτων, όπως της Gwyneth Paltrow και της  Madonna και υποστηρίζει ότι όσοι την ακολουθήσουν θα δουν τη ζυγαριά τους να πέφτει από 2 μέχρι 3 κιλά μέσα σε μια εβδομάδα. Επίσης στη συγκεκριμένη διατροφή χρησιμοποιούνται τα μικρά βαζάκια με τις παιδικές τροφές ως μεζούρα, ώστε να ελέγχεται η ποσότητα των θερμίδων που καταναλώνονται. 

Διαβάστε εδώ: Δοκίμασα την πρωινή ρουτίνα της Jennifer Aniston και το μετάνιωσα από την πρώτη στιγμή

Έτσι λοιπόν η Jennifer Aniston χώριζε τα γεύματά της, τα οποία περιελάμβαναν πολτοποιημένες τροφές, σε μερίδες με βάση τα βαζάκια. Ενώ το βράδυ έτρωγε ένα κανονικό φαγητό όπως ψητό ψάρι με σαλάτα. Και το αποτέλεσμα ήταν να χάσει 3 κιλά σε μια εβδομάδα.

Συμπέρασμα: Μπορεί οι πολτοποιημένες τροφές να περιέχουν τα θρεπτικά συστατικά που έχει ανάγκη ο οργανισμός μας, όμως δεν θεωρείται λογικό να αποτελούν τη μοναδική τροφή για έναν ενήλικα. Επίσης όταν δεν μασάμε το φαγητό δεν καλύπτουμε το αίσθημα κορεσμού, αλλά ούτε τις ανάγκες του στομάχου για έκκριση της φυσιολογικής ποσότητας υδροχλωρικούς οξέος. Και φυσικά όπως καταλαβαίνετε δεν είναι λογικό να τρεφόμαστε από βαζάκια, αφού ο κάθε οργανισμός έχει τις δικές τους ανάγκες τόσο σε θρεπτικά συστατικά όσο και σε θερμίδες.