WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Charlotte Casiraghi: Τα μυστικά της ομορφιάς της και της διατροφής της


Τζουλιάννα Καρνέζη

5 Ιανουαρίου 2018

abaca-613835-011.jpg

Φυσική κατάσταση:

Όπως αναφέραμε και παραπάνω η Charlotte είναι επαγγελματίας ιππέας, άρα είναι λογικό να γυμνάζεται καθημερινά. Εκτός όμως από την ιππασία είναι λάτρης του χειμερινού σκι και της κολύμβησης. Γενικά ασχολείται με πολλές αθλητικές δραστηριότητες γι αυτό και διατηρεί αυτή τη λεπτή και γυμνασμένη σιλουέτα.

Διατροφή:

Η πριγκίπισσα Charlotte του Μονακό ακολουθεί μια υγιή και ισορροπημένη διατροφή από τα εφηβικά της χρόνια. Τρώει 5 μικρά γεύματα κάθε μέρα και επιλέγει πολλές σαλάτες και φρούτα. Δεν είναι εξάλλου τυχαίο το γεγονός ότι ακόμα και στην εγκυμοσύνης της δεν πήρε επιπλέον βάρος ενώ δεν την έχουμε δει ποτέ να βάλει λίγα κιλά παραπάνω. Επίσης φροντίζει να διαβάζει προσεκτικά τις ετικέτες τροφίμων για να ελέγχει τα συστατικά και τις θερμίδες. Ίσως αυτό είναι και το μυστικό της για να κρατάει τις ημερήσιες θερμίδες υπό έλεγχο. Όπως έχει δηλώσει σε μια συνέντευξή της πιστεύει πως δεν υπάρχει καλό ή κακό φαγητό αλλά το κλειδί είναι να τρώμε μόνο όταν πεινάμε πραγματικά και όχι για άλλους λόγους.

Συμπερασματικά: Η πριγκίπισσα Charlotte ακολουθεί ισορροπημένες διατροφικές συνήθειες, χωρίς να καταφεύγει σε υπερβολές και σε ακραίες δίαιτες. Ενώ η ενασχόλησή της με την ιππασία την κρατάει σε φόρμα.

Gallery: Δείτε ακόμη το μυστικό της Charlotte Casiraghi για το πριγκιπικό της look

[gallery-716345]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.