WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Blake Lively: Η δίαιτα που έκανε και έχασε 15 κιλά σε ένα μήνα


Τζουλιάννα Καρνέζη

30 Μαΐου 2018

20170108-zaa-g198-404.jpg

Αν και δεν έχει εμμονή με τις θερμίδες, που και που τις μετράει ώστε να ξέρει αν έχει ξεφύγει. Γενικά όμως, προσπαθεί να παίρνει όλα τα θρεπτικά συστατικά και ειδικά μετά τον τοκετό, άρχισε να καταναλώνει περισσότερες βιολογικές τροφές. Πιο συγκεκριμένα αρχίζει την ημέρα της πίνοντας ένα ποτήρι νερό και στο πρωινό της περιλαμβάνει πλιγούρι βρώμης, το οποίο είναι μια καλή πηγή φυτικών ινών και σύνθετων υδατανθράκων. Επίσης, προσθέτει άπαχο γάλα και ανάλατους ξηρούς καρπούς, ώστε να πάρει την πρωτεΐνη και τα καλά λιπαρά και να έχει όλη την ενέργεια που χρειάζεται για το υπόλοιπο της ημέρας.

Διαβάστε εδώ: Τι θα συμβεί στο σώμα σας εάν σταματήσετε να τρώτε υδατάνθρακες

Για μεσημεριανό επιλέγει στήθος κοτόπουλο ή τόνο που της παρέχουν πρωτεΐνη και τα συνδυάζει με βραστά λαχανικά. Όσο αφορά το βραδινό  συνήθως καταναλώνει γλυκοπατάτες και άπαχη πρωτεΐνη μαζί με μαύρο ρύζι. Αυτό όμως που τη βοηθάει περισσότερο όταν ακολουθεί ένα πρόγραμμα διατροφής είναι ότι προετοιμάζει μόνη της τα γεύματά της, με αποτέλεσμα να ελέγχει τι καταναλώνει και πόσες θερμίδες παίρνει. Η μοναδική της αδυναμία είναι οι κρέπες, στις οποίες δεν μπορεί να αντισταθεί με τίποτα. Ενώ αυτό που αποφεύγει είναι το αλκοόλ, ειδικά όταν θέλει να χάσει κιλά.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.