WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Οι ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας


8 Ιουνίου 2018

averie-woodard-319832-unsplash.jpg

Ιδιαίτερα στις γυναίκες, η όλη κατάσταση επιβαρύνεται όταν υπάρχει παράλληλα και αναιμία. Δεν είναι τυχαίο ότι η έλλειψη σιδήρου αποτελεί τη συχνότερη διατροφική ανεπάρκεια: χαρακτηριστικό είναι ότι μία στις δύο γυναίκες, ηλικίας 18-50 ετών, παρουσιάζει έλλειψη σιδήρου. Αυτό οφείλεται συνήθως στην αυξημένη απώλεια αίματος με την έμμηνο ρήση, σε συνδυασμό με μειωμένη πρόσληψη σιδήρου από την τροφή.

Πέρα από τον σίδηρο, κρίσιμης σημασίας για τον γυναικείο οργανισμό είναι το φυλλικό οξύ, αλλά και οι βιταμίνες Β6, Β12, C και D, καθώς συμβάλλουν ουσιαστικά στην κάλυψη των αυξημένων αναγκών, εξασφαλίζοντας γερά οστά, προστασία από τις ελεύθερες ρίζες, δημιουργία νέων κυττάρων, καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος, διατήρηση της ορμονικής ισορροπίας, αλλά και βελτίωση της διάθεσης και της πνευματικής απόδοσης.

Καθώς η σύγχρονη γυναίκα καλείται σήμερα να αναλάβει πολλούς ρόλους, παραμένοντας ταυτόχρονα όμορφη, φρέσκια, «ατσαλάκωτη» και γεμάτη ενέργεια, χρειάζεται απαραίτητα ενίσχυση: ένα «μαγικό ραβδάκι» που θα την ωθήσει να συνεχίσει με την ίδια δυναμικότητα και αποτελεσματικότητα. Δείχνοντας την ίδια στιγμή αψεγάδιαστη.

Αυτός ο ισχυρός σύμμαχος υγείας, ομορφιάς και ευεξίας υπάρχει! H καθεμία από εμάς μπορεί να τον βρει στο SiderAL Folico, το οποίο συνδυάζει τον σίδηρο, με φυλλικό οξύ και όλες τις παραπάνω ευεργετικές βιταμίνες! Χάρη σε μια προηγμένη τεχνολογία μεταφοράς και απόδοσης του σιδήρου στον οργανισμό, το SiderAL Folico αυξάνει σημαντικά τη βιοδιαθεσιμότητα και την απορρόφηση του σιδήρου, βελτιώνει την αποτελεσματικότητα χρησιμοποιώντας μικρή δόση σιδήρου και, κυρίως, δεν έχει ανεπιθύμητες παρενέργειες από το γαστρεντερικό σύστημα.

Λαμβάνεται μία φορά την ημέρα, οποιαδήποτε ώρα, με γεμάτο ή άδειο στομάχι. Έχοντας ευχάριστη γεύση και δίνοντάς μας τη δυνατότητα να το πάρουμε χωρίς νερό καθώς διαλύεται στο στόμα (πού να ψάχνεις τώρα μπουκαλάκια, κολλημένη στην κίνηση, στην Κηφισίας;), το SiderAL Folico μπορεί να μας μετατρέψει σε... “wonder women”, σε χρόνο dt!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.