WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Η Gwyneth Paltrow αποκαλύπτει τι τρώει μέσα σε μια ημέρα και δεν είναι αυτό που περιμέναμε


Τζουλιάννα Καρνέζη

30 Ιουνίου 2018

20170506-zaa-a123-060.jpg

Η αλήθεια είναι ότι η γνωστή ηθοποιός ασχολείται αρκετά με τη διατροφή και ίσως πολλές φορές να το παρακάνει, ωστόσο πρόσφατα αποκάλυψε τι τρώει σε μια ήμερα.

Καταρχάς με το που ξυπνάει πίνει ένα ποτήρι χλιαρό νερό με λεμόνι. Στη συνέχεια επιλέγει ένα πράσινο smoothie για πρωινό, έτσι ώστε να την κρατήσει χορτάτη για αρκετές ώρες. Για μεσημεριανό συνήθως προτιμάει άπαχη πρωτεΐνη με σαλάτα, ενώ το βράδυ προσπαθεί να τρώει κάτι ελαφρύ και αποφεύγει τα επεξεργασμένα τρόφιμα, τη ζάχαρη, το σιρόπι καλαμποκιού υψηλής φρουκτόζης και τη γλουτένη.

Διαβάστε εδώ: Τι λάθη κάνετε μετά την άσκηση και δεν χάνετε κιλά

Τα συμπεράσματα μου είναι πως το συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής αν και φαίνεται απλό, στην πραγματικότητα μπορεί να είναι αρκετά στερητικό και δεν παρέχει όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός μας. Τέλος πρέπει να επισημάνω ότι για να αφαιρέσετε ένα τρόφιμο ή ένα συστατικό από τη διατροφή σας, όπως είναι η γλουτένη, θα πρέπει να υπάρχει κάποιο θέμα υγείας. Η δια βίου δίαιτα χωρίς γλουτένη είναι η θεραπεία για τα άτομα με κοιλιοκάκη και δεν συστήνεται σε υγιείς ανθρώπους. Και φυσικά είναι σημαντικό να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με τους χωρίς πτυχία ειδικούς που μπορεί να υποστηρίζουν διάφορες τεχνικές, οι οποίες δεν έχουν τεκμηριωθεί επιστημονικά.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.