WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Το μυστικό μου για να έχω ενέργεια όλη μέρα


Τζουλιάννα Καρνέζη

6 Νοεμβρίου 2018

stocksnap-83zxvjnsgu.jpg

Η σύγχρονη κοινωνία είναι μία κοινωνία «υψηλών ταχυτήτων». Αν κάτι χαρακτηρίζει την καθημερινότητά μας, εμάς τις σύγχρονες γυναίκες, είναι η "υπερφόρτιση" η οποία μας εξαντλεί και μας ρουφάει όλη την ενέργεια. Κάτι παρόμοιο είχα πάθει τον τελευταίο καιρό, όπου ξυπνούσα και ένιωθα κουρασμένη. Aκόμα και το Σαββατοκύριακο που ανυπομονούσα να ξεκουραστώ και να γεμίσω τις μπαταρίες μου, τελικά δεν τις γέμιζα. Το βιολογικό μου ρολόι είχε αποσυντονιστεί και χρειαζόταν επειγόντως κούρδισμα.

Τι μου συνέβαινε; Είχα απλά ξεχάσει πως το σώμα μου είναι ό,τι πιο πολύτιμο έχω και πως εάν δεν το φροντίσω θα σταματήσει να ανταποκρίνεται. Έτσι λοιπόν αποφάσισα να αναλάβω δράση και να ξαναβρώ τις ισορροπίες μου. Πολύτιμος βοηθός μου σε αυτή την προσπάθεια ήταν και εξακολουθούν να είναι μέχρι και σήμερα, οι μπάρες FITNESS. Με το που τις ανακάλυψα ένιωσα άλλος άνθρωπος, γεμάτος ενέργεια και ευεξία.

Πλούσιες σε φυτικές ίνες, φτιαγμένες με δημητριακά ολικής άλεσης, με βιταμίνες Β και σε 7 διαφορετικές γεύσεις (μαύρη σοκολάτα, σοκολάτα γάλακτος, λευκή σοκολάτα, καραμέλα, πραλίνα φουντουκιού, cookies& cream, red berries και ροδάκινο-βερύκοκο) οι μπάρες FITNESS αποτελούν την καλύτερη επιλογή για να ξεκινήσω την ημέρα μου γεμάτη ενέργεια αλλά και για να γεμίσω τις μπαταρίες μου τα μεσημέρια, όπου νιώθω τις δυνάμεις μου να με εγκαταλείπουν.

Είναι σημαντικό να επισημάνω πως εκτός από τη διατροφή, ένας άλλος πολύ σημαντικός σύμμαχος μου είναι η γυμναστική. Κάθε φορά που νιώθω έτοιμη να εκραγώ εξαιτίας των άπειρων υποχρεώσεων και απαιτήσεων, κάνω ένα ή μάλλον δύο πράγματα: Φοράω τα αθλητικά μου από τη νέα limited-edition Statement Collection των adidas Women, παίρνω μια μπάρα FITNESS και είμαι έτοιμη για προπόνηση.


Κάπου εδώ να πούμε πως όταν δείχνουμε ωραία, νιώθουμε και ωραία. Και ακόμα κι αν πρόκειται να κάνουμε σκληρή γυμναστική, θέλουμε να δείχνουμε κομψές και μοντέρνες, έτσι ώστε κάθε φορά που θα πέφτει η ματιά μας στον καθρέφτη του γυμναστηρίου, να παίρνουμε αμέσως ένα boost αυτοπεποίθησης! Η νέα Statement Collection των adidas Women προορίζεται ακριβώς γι' αυτό. Ένα stylish αθλητικό outfit μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα από το να δείχνει απλά όμορφο. Τα ρούχα που μας κολακεύουν και μας ταιριάζουν μπορούν να τονώσουν εξαιρετικά την αυτοπεποίθησή μας, να μας κάνουν να νιώσουμε δυναμικές και να ενισχύσουν τις επιδόσεις μας - να μας κάνουν να νιώσουμε γυναίκες δυνατές και μοντέρνες. Συν το ότι ένα κομψό και cool αθλητικό outfit μπορεί να λειτουργήσει και ως το απόλυτο look για μία casual βόλτα το Σαββατοκύριακο!

Εάν μάθουμε να φερόμαστε καλά στο σώμα μας, εκείνο θα μας ανταμείψει στο διπλάσιο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.