WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Η Jennifer Lawrence αποκαλύπτει το μυστικό που τη βοηθά να παραμένει αδύνατη


Τζουλιάννα Καρνέζη

4 Δεκεμβρίου 2018

20180304_zaa_d20_1343.jpg

Η Jennifer Lawrence είναι μια νέα ταλαντούχα ηθοποιός, που έχει κατακτήσει το Hollywood τόσο για τις υποκριτικές της ικανότητες όσο και για την ομορφιά της. Είναι επίσης από τις λίγες σταρ που έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν υποστηρίζει τις εξαντλητικές δίαιτες και τα skinny πρότυπα. Αντ αυτού θαυμάζει τα υγιή σώματα και προσπαθεί, με μεγάλη επιτυχία όπως διαπιστώνουμε να διατηρεί ένα όμορφο και υγιές σώμα, χωρίς να καταφεύγει σε διατροφικές ακρότητες.

Διαβάστε εδώ: H Jennifer Lawrence πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του οίκου Dior

Πρόσφατα αποκάλυψε το διατροφικό πρόγραμμα που ακολουθεί, το οποίο πολλές φορές προσαρμόζεται ανάλογα με το ρόλο που πρέπει να ενσαρκώσει. Όπως όμως ανέφερα και παραπάνω δεν υποστηρίζει τις ακρότητες, γι αυτό και προτιμάει να βγει στην οθόνη με λίγα παραπάνω κιλά, παρά να είναι υπερβολικά αδύνατη. Γενικά όταν θέλει να χάσει βάρος προτιμάει τη διαλείπουσα νηστεία, όπου για πέντε ημέρες την εβδομάδα τρώει κανονικά χωρίς να ανησυχεί για τις θερμίδες και τις άλλες δυο ημέρες μειώνει την πρόσληψη θερμίδων στο ένα τέταρτο των ημερήσιων αναγκών της. Αυτό είναι περίπου 500 με 600 θερμίδες την ημέρα που ισοδυναμούν περίπου με 3 φρούτα, ένα ποτήρι γάλα, ένα τοστ με τυρί και μια σαλάτα. Φυσικά η Lawrence δεν παραλείπει την άσκηση, αφού συνήθως προτιμάει τις προπονήσεις υψηλής έντασης, χρησιμοποιώντας το σωματικό της βάρος.

Διαβάστε εδώ: Τι να κάνετε για να "ξεφουσκώσετε" μέσα σε 24 ώρες

Συμπερασματικά η ταλαντούχα ηθοποιός δεν ακολουθεί κάποιο ακραίο πρόγραμμα διατροφής και άσκησης για να διατηρήσει το σώμα της. Όσο αφορά τη διαλείπουσα νηστεία, οι έρευνες για την αποτελεσματικότητα της είναι σε εμβρυικό στάδιο, ωστόσο φαίνεται ότι τα τελευταία χρόνια απασχολεί όλο και περισσότερο τους ερευνητές. Αν θέλετε να ακολουθήσετε τη διαλείπουσα νηστεία, πρέπει να το κάνετε υπό την επίβλεψη ενός διατροφολόγου και όχι μόνοι σας. Επιπλέον, είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως πρόκειται για μια διατροφική συνήθεια που δεν μπορείτε να την ακολουθήσετε εφ όρου ζωής και φυσικά δεν πρέπει να έχετε κάποιο πρόβλημα υγείας για να την εφαρμόσετε.

Δείτε στη gallery τα πιο iconic looks της Jennifer Lawrence στο red carpet:

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.