WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Δείτε πώς αυτή η γυναίκα κατάφερε να χάσει 30 κιλά σε λίγους μήνες


Τζουλιάννα Καρνέζη

16 Δεκεμβρίου 2018

myles-tan-91630-unsplash.jpg

Οι περισσότεροι άνθρωποι που ξεκινάνε μια δίαιτα και πρέπει να χάσουν πολλά κιλά, δυσκολεύονται να φτάσουν μέχρι το τέλος. Σίγουρα δεν είναι εύκολο να παραμείνετε στον αρχικό στόχο κυρίως όταν έχετε κολλήσει και δεν χάνετε τόσο εύκολα τα κιλά, όμως η έμπνευση μπορεί μερικές φορές να βοηθήσει. Έτσι λοιπόν παρακάτω θα δείτε την ιστορία μιας γυναίκας, της Kayla Mills, η οποία κατάφερε να χάσει 30 κιλά.

Διαβάστε εδώ: Πώς θα δεν θα πάρετε βάρος στην εμμηνόπαυση

Τι την ώθησε να ξεκινήσει

Η Kayla Mills ξύπνησε ένα πρωί, κοιτάχτηκε στον καθρέφτη και είπε στον εαυτό πως έφτασε η στιγμή να χάσει τα περιττά κιλά, 30 για την ακρίβεια. Μέχρι εκείνη την ημέρα η Kayla εστίαζε μόνο στα προβλήματα των άλλων ανθρώπων και είχε παραμελήσει τον εαυτό της, μέχρι που έφτασε στο σημείο να μην τον αναγνωρίζει. Έτσι λοιπόν εκείνη την ημέρα αποφάσισε να επικεντρωθεί στις ανάγκες της και στο σώμα της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

think about all the things that used to worry you so much that no longer consume your mind and time. Think about the failures you stressed over but actually turned out to be a blessing. Think about the changes you’ve made in your life that took some serious dedication and sacrifice. Now think about what’s yet to come because you’re not done yet ✨ || A little reflection this morning because there’s nothing like a reminder that despite how things are change is always possible if you want it bad enough. #transformationtuesday #transformation #weightlosstransformation #weightlossjourney #healthyliving

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kayla (@kay_.fit) στις

Πώς έχασε 30 κιλά

Καταρχάς αποφάσισε να ξεκινήσει τη γυμναστική. Συγκεκριμένα επέλεξε τη διαλειμματική προπόνηση, η οποία μεγιστοποιεί τις καύσεις, ενώ η ταχύτητα του μεταβολισμού διατηρείται υψηλή για περισσότερο χρόνο, με αποτέλεσμα να συνεχίζονται να καίγονται οι θερμίδες ώρες μετά την προπόνηση. Μετά τον πρώτο μήνα η Kayla ήταν πολύ ευχαριστημένη και απολάμβανε τις προπονήσεις. Μετά από 21 μήνες εκπαίδευσης και αλλαγή της διατροφής της, η Kayla έχασε περίπου 30 κιλά. Παρακάτω σας παραθέτουμε ένα ενδεικτικό ημερήσιο διατροφικό πρόγραμμα.

7 π.μ.: Νερό και χυμό σέλινου .

10-11 π.μ.: Καφέ, δύο αυγά και ένα ασπράδι αυγού με λαχανικά, ένα λουκάνικο και μια φέτα ψωμί με βούτυρο αμυγδάλου.

1-2 μ.μ.: Τσάι και γιαούρτι με θρυμματισμένα καρύδια, σπόρους τσιά, σπόρους κάνναβης, νιφάδες καρύδας και σκόνη πρωτεΐνης.

3-4 μ.μ.: Ψητό κοτόπουλο με λαχανικά και ένα φρούτο.

8 μ.μ .: Ψάρι ή γαλοπούλα ή κοτόπουλο με λαχανικά.

9 μ.μ.: Τσάι, ένα μπολ με φέτες μήλου με κανέλα και μέλι, ή μαύρη σοκολάτα.

Ανάλογα με την ημέρα και με την προπόνηση που έκανε η Kayla μπορούσε να αυξήσει το μέγεθος των γευμάτων ή να εντάξει ένα επιπλέον σνακ. Εξάλλου όπως έχει δηλώσει η ίδια προσπαθεί να ακούει το σώμα της και δεν της αρέσει να ακολουθεί ακραίες δίαιτες.

Διαβάστε εδώ: Οι ειδικοί μας δίνουν τις καλύτερες συμβουλές για να χάσουμε τα περιττά κιλά

Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει και πώς παραμένει στο στόχο της

Η Kayla μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram έχει δηλώσει πως το πιο δύσκολο κομμάτι του ταξιδιού της απώλειας βάρους, είναι ότι μαθαίνουμε πως η απώλεια κιλών δεν είναι η απάντηση για τα πάντα. Δε σημαίνει πως θα αγαπήσουμε ξαφνικά τον εαυτό μας και θα αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση. Η απώλεια του σωματικού βάρους είναι αυτό που βλέπει ο άλλος, όμως το ψυχολογικό κομμάτι είναι δεν μπορεί να το δει κανείς. Για να καταφέρνει λοιπόν η Kayla να παραμένει στο στόχο της και να μη ξαναγυρίσει στα παλιά της κιλά, θυμίζει στον εαυτό της πως ήταν ψυχική και σωματική κατάσταση της όταν ξεκίνησε το ταξίδι και πώς είναι τώρα. Παίρνει επίσης πολλή δύναμη από τα σχόλια των διαδικτυακών της φίλων, στους οποίους δίνει δύναμη και ελπίδα ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, αρκεί να το θέλεις πολύ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.