WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Αυτό είναι το μυστικό ρόφημα της Adriana Lima για καλύτερο μεταβολισμό


Τζουλιάννα Καρνέζη

5 Ιανουαρίου 2019

abaca_637167_041.jpg

Η Αdriana Lima είναι ένα από τα πιο όμορφα αγγελάκια της Victoria Secret και από τα πιο εντυπωσιακά μοντέλα στον κόσμο. Το σώμα της αγγίζει την τελειότητα, γι αυτό και όποτε περπατάει στην πασαρέλα τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω της. Όμως τίποτα δεν είναι τυχαίο, διότι το πανέμορφο μοντέλο προσπαθεί σκληρά για να διατηρήσει τη σιλουέτα της.

Διαβάστε εδώ: Γνωστή διαιτολόγος αποκαλύπτει το μυστικό για να χάσουμε εύκολα τα περιττά κιλά

Όπως έχει δηλώσει και η ίδια δεν υπάρχει κάποιο μαγικό χάπι που να το παίρνεις και να γίνεσαι όμορφη. Για να διατηρείσαι σε φόρμα χρειάζεται σκληρή δουλειά. Έτσι λοιπόν η Αdriana γυμνάζεται καθημερινά και ακολουθεί ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής, από το οποίο παρεκκλίνει ελάχιστες φορές. Μάλιστα το διάσημο μοντέλο κάθε πρωί πίνει ένα συγκεκριμένο ρόφημα, το οποίο σε συνδυασμό με τη σωστή διατροφή τη βοηθάει να διατηρείται σε φόρμα, αλλά και να έχει την απαιτούμενη ενέργεια για να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της καθημερινότητας.

Διαβάστε εδώ: Πώς θα δεν θα πάρετε βάρος στην εμμηνόπαυση

Αν θέλετε να μάθετε το κρυφό όπλο της Αdriana Lima συνεχίστε την ανάγνωση.

Τα υλικά που χρησιμοποιεί είναι : 1 φλιτζάνι νερό, ½ αβοκάντο, 1 κ. γλυκού μέλι. Ρίχνει στο μπλέντερ το νερό και το αβοκάντο και τα χτυπάει μέχρι να αποκτήσουν μια κρεμώδη υφή. Στο τέλος προσθέτει και λίγο μέλι για να έχει μια πιο γλυκιά γεύση.

Τις ημέρες που χρειάζεται κάτι πιο δυναμωτικό αντικαθιστά το νερό με γάλα αμυγδάλου ή γιαούρτι.

Δείτε αναλυτικά τα οφέλη του ροφήματος της Αdriana Lima

Το αβοκάντο είναι από τις πληρέστερες τροφές που μπορεί να βρει κανείς στην φύση. Και αυτό γιατί περιέχει πολύ καλές ποσότητες καλίου, πολύ χαμηλή περιεκτικότητα σε σάκχαρα, αλλά και καλές δόσεις βιταμινών Α, Ε, Κ και Β6.

Τα θρεπτικά συστατικά του έχουν τεράστια οφέλη για την υγεία μας και ειδικά για την καρδιά, αφού το κάλιο και τα λιπαρά του προστατεύουν τη σωστή λειτουργία της. Οι φυτικές του ίνες επίσης ελαττώνουν τον κίνδυνο καρδιοπάθειας, όπως και διαβήτη τύπου 2 και παχυσαρκίας. Τέλος η βιταμίνη C που περιέχει το αβοκάντο φροντίζει την υγεία της επιδερμίδας μας, με την αντιοξειδωτική της δράση, μειώνοντας τις φλεγμονές. Το έλαιο αβοκάντο μάλιστα μπορεί να ενισχύσει και την παραγωγή κολλαγόνου, προσφέροντας αντιγηραντικές ιδιότητες- αν και αυτό ακόμα δεν έχει αποδειχθεί σε κλινική μελέτη σε ανθρώπους.

Δείτε στη gallery: To makeup της Adriana Lima

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.