WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Το μυστικό smoothie της Jennifer Aniston για επίπεδη κοιλιά


6 Φεβρουαρίου 2019

20170226-zaa-d20-1058.jpg

Η επίτευξη της επίπεδης κοιλιάς είναι δύσκολη υπόθεση για όλες τις ηλικίες, αλλά γίνεται ακόμη δυσκολότερη όταν φτάνουμε τα 40. Και ο λόγος είναι ότι σε αυτή την ηλικία ο μεταβολισμός επιβραδύνεται, καθιστώντας πιο δύσκολο να απαλλαγούμε από το επίμονο λίπος της κοιλιάς. Παρόλα αυτά τίποτα δεν είναι αδύνατο. Δείτε τι κάνει η Jennifer Aniston, που είναι μια γυναίκα η οποία έχει ξεπεράσει τα 40.

Διαβάστε εδώ: Το ένα πράγμα που μπορεί να μειώσει τη διάρκεια ζωής μέχρι και 10 χρόνια

Ποιο είναι το μυστικό της; Το κλειδί της επιτυχία της βρίσκεται στην πρωινή της ρουτίνα. Κάθε πρωί που ξυπνάει φτιάχνει το αγαπημένο της smoothie. Η συνταγή περιλαμβάνει ένα μίγμα από λαχανικά και φρούτα μαζί με μερικά συμπληρώματα για επιπλέον ενίσχυση. Συνήθως επιλέγει καθαρή πρωτεΐνη, μπανάνες, κατεψυγμένα κεράσια, βατόμουρα, ένα μίγμα από χόρτα και σκόνη μάκα. Η μάκα είναι ένα ποώδες φυτό, το οποίο χρησιμοποιείται κυρίως ως τονωτικό του οργανισμού.

Διαβάστε εδώ: Οι ειδικοί μας δίνουν τις καλύτερες συμβουλές για να χάσουμε τα περιττά κιλά

Το τρίπτυχο της επιτυχίας της Jennifer Aniston είναι μέτρο, εγκράτεια και ηρεμία. Μην πιέζετε το σώμα σας και μην το αναγκάζεται να φτάσει στα όρια του. Αντιμετωπίστε τη γυμναστική σαν διασκέδαση και την υγιεινή διατροφή σαν το κατάλληλο καύσιμο για τον οργανισμό σας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.