WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Η Sharon Stone αποκαλύπτει τη διατροφή που ακολουθεί και παραμένει τόσο εντυπωσιακή


Τζουλιάννα Καρνέζη

2 Ιουνίου 2019

abaca_448977_010.jpg

Η Sharon Stone είναι 61 ετών και μοιάζει με 30. Είναι sex symbol τα τελευταία 30 χρόνια, αλλά ακόμα και τώρα. Και φυσικά αποτελεί τη ζωντανή απόδειξη ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός.

Διαβάστε εδώ: Αυτά τα σημάδια δείχνουν ότι έχετε προβλήματα στους νεφρούς

Αν και η ίδια έχει παραδεχτεί ότι δεν έχει πλέον το σώμα που είχε πριν χρόνια, και είναι φυσιολογικό, ωστόσο δηλώνει ευχαριστημένη με την εμφάνισή της και με τη ζωή της γενικότερα. Πώς όμως τα καταφέρνει και τι διατροφή ακολουθεί;

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you @nytimes and @beeshapiro. Birthday week continues. ? http://nyti.ms/2tni3Is (photog. @harryeelman)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sharon Stone (@sharonstone) στις

Η Sharon Stone ακολουθεί μια διατροφή χαμηλών υδατανθράκων, ενώ καταναλώνει κατά βάση άπαχες πρωτεΐνες και λαχανικά. Επίσης επιλέγει τροφές με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη όπως κινόα και φακές, ενώ αποφεύγει τις επεξεργασμένες τροφές. Πίνει μόνο ντεκαφεϊνέ ροφήματα. Όσο ο καφές της, τόσο και το τσάι φροντίζει να μην περιέχουν καφεΐνη. Όταν πεινάσει στο ενδιάμεσο τρώει μια χούφτα ανάλατους ξηρούς καρπούς και για μεσημεριανό επιλέγει θαλασσινά, τα οποία και αγαπάει ή στήθος κοτόπουλο.

Διαβάστε εδώ: Γιατί δεν πρέπει να κόψετε τη γλουτένη από τη διατροφή σας

Η ίδια έχει δηλώσει πως δεν έπινε ποτέ πολύ αλκοόλ, όμως πριν μερικά χρόνια αποφάσισε να το κόψει τελείως. Και το περίεργο είναι πως για αυτή την επιλογή της την ώθησε η Madonna. Αφού όταν ρώτησε την προπονήτρια της τι κάνει η τραγουδίστρια και διατηρείται, εκείνη της απάντησε πως δεν πίνει αλκοόλ. Και αυτό αποφάσισε να κάνει και η Sharon Stone.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sharon Stone para a Vogue de maio, numa edição em que se quebram os #sexissues. Capa 02 de 02, a chegar às bancas. No link da bio encontra três das frases mais marcantes da entrevista exclusiva à atriz. __ @sharonstone for @vogueportugal’s may issue, a number where #sexissues are broken. Cover 02 of 02, arriving stands. Tap the link in bio for three of the most meaningful quotes from the exclusive interview with the actress. #vogueportugal #sexissues #editorinchief @sofia.slucas #coverartdirection @jsantanagq #photography @branislavsimoncik #styling @paris_libby #makeup @missjobaker #hair @giannandreahair #words @sarovski #mayisue #outnow #nasbancas @lighthouse.publishing

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue Portugal (@vogueportugal) στις

Ποια είναι η καλύτερη συμβουλή για να απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά; Αρχικά πρέπει να λάβετε υπόψη σας ότι το βασικό είναι να αλλάξετε τον τρόπο ζωής και να αποκτήσετε διατροφικές συνήθειες που θα μπορέσετε να διατηρήσετε εφ όρου ζωής. Τέλος, το διαιτολόγιο πρέπει να είναι θρεπτικά πλήρες και να προσαρμόζεται στις συνήθειες του καθενός και φυσικά να μην περιλαμβάνει τροφές που δεν θέλετε. Η εξατομίκευση και το μέτρο αποτελούν τα βασικά συστατικά για την απώλεια αλλά και τη διατήρηση του σωματικού βάρους.

Δείτε στη gallery: To σώμα της 48χρονης Jennifer Lopez καταρρίπτει την έννοια της ηλικίας

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.