WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Sharon Stone: Τι τρώει σε μια ημέρα και είναι τόσο λαμπερή


14 Οκτωβρίου 2019

Sharon Stone: Τι τρώει σε μια ημέρα και είναι τόσο λαμπερή

H Sharon Stone παραμένει sex symbol μέχρι και σήμερα . Και φυσικά αποτελεί τη ζωντανή απόδειξη ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός.

Αν και η ίδια έχει παραδεχτεί ότι δεν έχει πλέον το σώμα που είχε πριν χρόνια, και είναι φυσιολογικό, ωστόσο δηλώνει ευχαριστημένη με την εμφάνισή της και με τη ζωή της γενικότερα. Πώς όμως τα καταφέρνει και τι διατροφή ακολουθεί;

Η ηθοποιός επικεντρώνεται σε μια διατροφή χαμηλής περιεκτικότητας υδατανθράκων, ενώ δίνει περισσότερη βάση στην κατανάλωση άπαχων πρωτεϊνών και λαχανικών. Συγκριμένα για πρωινό προτιμάει ένα κεσεδάκι γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά και φρούτα. Όταν πεινάσει στο ενδιάμεσο τρώει μια χούφτα ανάλατους ξηρούς καρπούς και για μεσημεριανό επιλέγει θαλασσινά, τα οποία και αγαπάει ή στήθος κοτόπουλο. Και φυσικά φροντίζει πάντα να συνοδεύει τα γεύματά της με βραστά ή ψητά λαχανικά και μια φέτα ψωμί ολικής αλέσεως.

Τέλος για βραδινό επιλέγει ωμές σαλάτες με άπαχη πρωτεΐνη. Αποφεύγει τη ζάχαρη και τους απλούς υδατάνθρακες, ενώ αντικαθιστά το λευκό ρύζι και το ψωμί με ολικής αλέσεως και τις πατάτες με τις γλυκοπατάτες.

Έχει επίσης δηλώσει πως δεν έπινε ποτέ πολύ αλκοόλ, όμως πριν μερικά χρόνια αποφάσισε να το κόψει τελείως. Και το περίεργο είναι πως για αυτή την επιλογή της την ώθησε η Madonna. Αφού όταν ρώτησε την προπονήτρια της τι κάνει η τραγουδίστρια και διατηρείται, εκείνη της απάντησε πως δεν πίνει αλκοόλ. Και αυτό αποφάσισε να κάνει και η ίδια.

Photo credit: Splash / Ideal Image

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.