WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Βρήκαμε το πρωινό που θα κάνει τη διαφορά στην καθημερινότητά σας


14 Νοεμβρίου 2019

Βρήκαμε το πρωινό που θα κάνει τη διαφορά στην καθημερινότητά σας

Ξυπνητήρι. Καλημέρα. Χαμόγελο. Σχεδόν για κάθε γυναίκα η κάθε μέρα αποτελεί μια πρόκληση, αφού οι απαιτήσεις είναι πολλές. Κι όμως οι σημερινές γυναίκες δείχνουν να ανταπεξέρχονται στις προκλήσεις με τέτοια άνεση που το κάνουν να φαντάζει εύκολο.

Η σημερινή γυναίκα  είναι δυναμική, θέτει στόχους και τους πετυχαίνει σχεδόν με μαθηματική ακρίβεια και είναι έτοιμη να παλέψει για ό,τι αγαπάει. Μπορεί να αναλάβει περισσότερους από έναν ρόλους και να είναι το ίδιο καλή σε όλους. Η σύγχρονη γυναίκα εκπέμπει κάτι μοναδικό και αυτό δεν έχει σχέση με την εμφάνισή της. Είναι ο τρόπος που κινείται και κατακτά τους γύρω τη. Ο τρόπος που θέτει στόχους και τους πετυχαίνει... Μαθημένη να έχει τον έλεγχο των καταστάσεων, έχει την επιμονή και την υπομονή να περιμένει να γίνουν όλα όπως εκείνη πιστεύει πως πρέπει να γίνουν. Δεν σταματάει ποτέ στη μέση της διαδρομής. 

Η σημερινή γυναίκα συμπεριφέρεται στον εαυτό της με αγάπη και σεβασμό. Και η σωστή διατροφή είναι θέμα αυτοσεβασμού. Γνωρίζει πολύ καλά ότι η ισορροπημένη διατροφή είναι υψίστης σημασίας, αφού της εξασφαλίζει το σημαντικότερο αγαθό που είναι η υγεία της. Όμως μια υγιής διατροφή δεν απαιτεί μόνο την αποφυγή των ανθυγιεινών φαγητών – απαιτεί και μικρές αλλαγές στην καθημερινότητα. Τι κάνει η σύγχρονη γυναίκα και τα καταφέρνει όλα τόσο καλά; 

Με το που ξυπνήσει, αλλά και στο αυτοκίνητο για τη δουλειά, βάζει το αγαπημένο της τραγούδι. Η μουσική πάντα δίνει μια πιο ευχάριστη νότα στην καθημερινότητά μας σε ό,τι και αν κάνουμε. Χορέψτε ή τραγουδήστε τους στίχους ενός ωραίου τραγουδιού και αμέσως η διάθεσή σας θα γίνει πολύ καλύτερη.  

Διαλέγει το outfit που την κάνει να νιώθει όμορφα. Δίνοντας λίγο μεγαλύτερη βάση στις στιλιστικές επιλογές, αμέσως νιώθουμε πιο όμορφα και η ημέρα μας ξεκινάει με θετική ενέργεια. 

Παίρνει ένα καλό πρωινό. Το πρωινό γεύμα αποτελεί ίσως το πιο σημαντικό γεύμα της μέρας, γιατί εφοδιάζει τον οργανισμό με όλη την ενέργεια και τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται για να λειτουργήσει. Δίνει ώθηση στον οργανισμό μας και με την κατάλληλη επιλογή μπορεί να βελτιώσει την υγεία μας. Γι αυτό για τη σύγχρονη γυναίκα που θέλει να προσέχει τον εαυτό της και αγαπάει το σώμα της ήρθαν τα Fitness Bio. 

jenny.gr

Τα νέα δημητριακά που είναι φτιαγμένα μόνο με βιολογικά δημητριακά ολικής άλεσης και κάνουν τη διαφορά συνδυάζοντας όλα τα οφέλη της ολικής άλεσης με αυτά των συστατικών βιολογικής γεωργίας, που σέβεται το περιβάλλον και τη βιοποικιλότητα. Τώρα έχουμε μία ακόμη πιο φυσική και ισορροπημένη επιλογή για το πρωινό μας, πλούσια σε φυτικές ίνες, χωρίς φοινικέλαιο και συντηρητικά. 

jenny.gr

Τα δημητριακά  Fitness Biο είναι σύμμαχος. Ο σεβασμός και η αγάπη προς το σώμα μας και τον πλανήτη είναι στάση ζωής. Είσαι γυναίκα και γνωρίζεις πως η οι επιλογές είναι που κάνουν τη διαφορά. Οπότε απόλαυσε τα νέα, λαχταριστά Fitness Bio σε δύο μοναδικούς συνδυασμούς: Fitness Bio με Βρώμη και Fitness Bio με Βρώμη και Σοκολάτα, με κομματάκια βιολογικής βέλγικης σοκολάτας και ξεκίνησε την ημέρα σου με χαμόγελο και με τη γεύση που αγαπάς. 

Η σημερινή γυναίκα χαμογελάει μπροστά στον καθρέφτη.  Δοκίμασέ το και θα αισθανθείς ομορφότερα. Χαμογέλα λοιπόν μπροστά στον καθρέφτη σου κι εκείνος θα βρει τρόπο ν’ αντανακλά πίσω τα συναισθήματα που έχεις για τον εαυτό σου. Θα βρει τον τρόπο να σου διδάξει ποιες σκέψεις θα χρειαστεί ν’ αλλάξεις, αν θέλεις να έχεις μια χαρούμενη ημέρα. Τόσο απλά. 

Και τέλος απολαμβάνει την ημέρα της. Νιώθει ευγνωμοσύνη για όλα όσα έχει, για την καινούρια ημέρα και για τους ανθρώπους που την αγαπούν. Γιατί μερικές συνήθειες είναι τόσο ισχυρές που είναι ικανές να οικοδομήσουν την αυτοεκτίμησή σου. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.