WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

«Clean Label»: Η νέα τάση στο συσκευασμένο ψωμί βελτιώνει τη διατροφή μας


16 Φεβρουαρίου 2021

«Clean Label»: Η νέα τάση στο συσκευασμένο ψωμί βελτιώνει τη διατροφή μας

Εξαντλητικοί οι ρυθμοί της καθημερινότητας, ειδικότερα για τις γυναίκες που καλούνται να εκπληρώσουν πολλούς ρόλους: της εργαζόμενης, της συζύγου, της νοικοκυράς, της μαμάς. Και πάντα προέχει μια εσωτερική ανάγκη να φροντίσουμε τόσο τον εαυτό μας όσο και όσους αγαπάμε. Σε παγκόσμιο επίπεδο, όλο και περισσότερες επιστρέφουμε στην ουσία των πραγμάτων, αναζητώντας την «καθαρότητα» σε όλες τις εκφάνσεις της: διαπροσωπικές σχέσεις, εργασία, διασκέδαση και πρωτίστως, διατροφή.

jenny.gr

Η συγκεκριμένη τάση άρχισε να γίνεται πιο έντονη την περίοδο της καραντίνας, όπου  οι καταναλωτές δείχνουν ότι ψάχνουν πλέον να εντάξουν ενεργά στη ζωή τους την υγιεινή διατροφή. Ακόμα και πριν την έλευση του covid19, έχει αρχίσει να ισχυροποιείται  το «κίνημα» των «clean label» aficionados. Ένα είδος καταναλωτών που «ψάχνεται», θέλει να μάθει, διαθέτει γνώσεις και αντιλαμβάνεται ότι η διατροφή μας είμαστε εμείς οι ίδιοι, και οι επιλογές μας θα πρέπει να κατευθύνονται σε αυθεντικές, φυσικές πρώτες ύλες, χωρίς τίποτα το πρόσθετο, το τεχνητό.

Και εκεί, το σημαντικότερο «όπλο» είναι η πληροφορία. Μη νομίζετε ότι είναι δύσκολο να βρεθεί. Στην ετικέτα κάθε προϊόντος, μπορούμε να διαβάζουμε συγκεντρωμένα τα συστατικά, ώστε να κρίνουμε μόνοι μας τι θα επιλέξουμε να φάμε. Η γνώση είναι δύναμη και η συγκεκριμένη συνήθεια εντάσσεται ολοένα και περισσότερο στην καθημερινότητά μας. Είναι ένας τρόπος να  συμβάλλουμε και εμείς με τον τρόπο μας στην υγεία και την ευεξία, τόσο τη δική μας, όσο και των αγαπημένων μας.

jenny.gr

Την πρωτοπορία στο συσκευασμένο ψωμί  της χώρας μας έρχεται να φέρει ο «Καραμολέγκος», ενσωματώνοντας την «καθαρή ετικέτα» σε τρεις βασικές σειρές προϊόντων, «Ψωμί του τοστ», «Ψίχατοστ» και «Ψωμί σε φέτες». Φέρνει δηλαδή συσκευασμένο ψωμί χωρίς πρόσθετα και χωρίς συντηρητικά, από 100% φυσικές πρώτες ύλες, απαντώντας έτσι στο αίτημα για επιστροφή στη διατροφική αυθεντικότητα, με σύγχρονο και επίκαιρο τρόπο. Η μάρκα «Καραμολέγκος» κατάφερε να εισάγει την συγκεκριμένη καινοτομία, επενδύοντας στην Έρευνα και την Ανάπτυξη, δημιουργώντας έτσι την ιδανική διαδικασία αρτοποίησης και εξασφαλίζοντας την ίδια ποιότητα και γεύση που αναγνωρίζουμε και εμπιστευόμαστε όλα αυτά τα χρόνια.

jenny.gr

Όπως σε κάθε συνθήκη έτσι και στη διατροφή σου, δεν πρέπει να υποτιμάς τη δύναμη της απλότητας. Σε αυτό το πλαίσιο, τα προϊόντα Clean Label του Καραμολέγκου μας φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά σε αυτό που μας αξίζει: που είναι το καλύτερο. Την επόμενη φορά που θα βρεθείς στο σούπερ μάρκετ μην ξεχάσεις να γυρίσεις τη συσκευασία για να διαβάσεις τα συστατικά. Δημιούργησε μία υγιεινή συνήθεια σήμερα.


 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.