WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Better Me: To απόλυτο challenge για να ανακαλύψετε τον καλύτερο εαυτό σας


6 Απριλίου 2021

Better Me: To απόλυτο challenge για να ανακαλύψετε τον καλύτερο εαυτό σας

Η ανάγκη για επιστροφή σε ένα υγιεινό μοντέλο τρόπου ζωής γίνεται ολοένα και πιο επιτακτική. Οι επιπτώσεις στην υγεία που σχετίζονται με την κακή διατροφή, την καθιστική ζωή και το στρες αυξάνονται ραγδαία, κυρίως όσο μεγαλώνουμε. 

Όμως ο σύγχρονος τρόπος ζωής πολλές φορές δεν μας αφήνει να σκεφτούμε τον εαυτό μας και την υγεία μας. Η καθημερινότητα είναι πλέον φορτωμένη με άγχος, προτεραιότητες, υποχρεώσεις και γρήγορους ρυθμούς. 

Φυσικά για καθετί υπάρχει και το αντίδοτο, μόνο που όσο αφορά το ευ ζην τις περισσότερες φορές παρουσιάζεται ως μια ακόμη υποχρέωση στην οποία πρέπει να δεσμευτούμε. Νιώθουμε πως είμαστε υποχρεωμένοι να ζήσουμε υγιεινά και να είμαστε ευτυχισμένοι. Διαλογισμός, γυμναστική, ισορροπημένη διατροφή, ποιοτικός ύπνος, συμβουλές ομορφιές- όλα είναι καλοδεχούμενα, αλλά συχνά καταλήγουν να είναι πιεστικά. 

jenny.gr

 
Όμως το μυστικό είναι να καταλάβουμε ότι τελικά το ευ ζην δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο. Γι' αυτό κι εμείς συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε 15 tips που θα σας βοηθήσουν να υιοθετήσετε πιο υγιεινές συνήθειες και να ακολουθήσετε μια ισορροπημένη διατροφή, με σύμμαχο τις μπάρες Jannis, οι οποίες δημιουργήθηκαν με πλήρη αφαίρεση της ζάχαρης και αντικατάστασή της με φυτικές ίνες, χωρίς τη χρήση γλυκαντικών. 

Πρόκειται για προϊόντα πραγματικά πλούσια σε πρωτεΐνες και φυτικές ίνες. Η περιεκτικότητα σε αλάτι είναι πολύ χαμηλή και δεν έχουν προστεθεί συντηρητικά. Είναι κατάλληλες για κατανάλωση από χορτοφάγους,  χωρίς λακτόζη και γαλακτοκομικά παράγωγα, εξαιρετικά  υγιεινές και επιπλέον... απίστευτα νόστιμες!

Τα τραγανά δημητριακά που χρησιμοποιούνται σε αυτές τις μπάρες είναι φτιαγμένα από αλεύρι ρυζιού, προσεκτικά  διαλεγμένα ώστε να μην περιέχουν γλουτένη. Το μέλι είναι ένα φυσικό γλυκαντικό, πλούσιο σε βιταμίνη  Β6, θειαμίνη, νιασίνη, ριβοφλαβίνη, παντοθενικό οξύ και  αμινοξέα. Είναι αντιοξειδωτικό και απαλλαγμένο από λίπος και χοληστερόλη. 

Οι ξηροί καρποί, από την άλλη,  παρέχουν στο σώμα μας ενέργεια και τα απαραίτητα  θρεπτικά συστατικά, όπως ακόρεστα λιπαρά οξέα (Ω3 και  Ω6), φυτικές πρωτεΐνες, αντιοξειδωτικά (α-τοκοφερόλη), βιταμίνες Β, μέταλλα, ίνες και πολλά άλλα. 

Εντάξτε στην καθημερινότητα σας μια από τις παρακάτω –ή και όλες– μπάρες Jannis για να ελαφρύνετε την καθημερινότητά σας και να ζείτε πιο υγιεινά. 

Ψημένοι ξηροί καρποί

jenny.gr

Τρελαίνεστε για ξηρούς καρπούς; Η μπάρα Smart Owl τους λατρεύει όσο κι εσείς. Φτάνει φορτωμένη πρωτεΐνες και φυτικές ίνες με αυτήν την επιπλέον δόση ενέργειας που χρειάζεστε καθημερινά.

Βερίκοκο 

jenny.gr

Η ίνα ρίζας του κιχωρίου συναντά το βερίκοκο σε αυτό το εκπληκτικά φρουτώδες, πλούσιο σε πρωτεΐνη σνακ, που απλά πρέπει να γευτείτε. 

Μπανάνα

jenny.gr

Θέλετε να εμπλουτίσετε την καθημερινότητά σας με έξτρα ενέργεια; Μπανα… να  η ευκαιρία! Γευτείτε αυτό το λαχταριστό σνακ.

Φράουλα και ράσμπερι

jenny.gr

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ξεκινήσετε τη μέρα σας, από αυτό το πεντανόστιμο, άκρως υγιεινό, σούπερ σνακ πρωτεΐνης με φράουλα και ράσμπερι.

Μήλο και κανέλα

jenny.gr

Μήλο και κανέλα, σε έναν κομψό γευστικό συνδυασμό που θα ξετρελάνει τους γευστικούς σας κάλυκες.

Θαλασσινό αλάτι μεσογείου

jenny.gr

Μεσογειακό αλάτι σε μία μπάρα μελιού; Ω ναι! Ετοιμαστείτε να… βιώσετε μια νέα, ολότελα απολαυστική και θρεπτική γευστική περιπέτεια.

Μαύρη σοκολάτα και βύσσινο

jenny.gr

Η μαύρη σοκολάτα φλερτάρει με το βύσσινο σε αυτή την υπέροχη, εξαιρετικά θρεπτική μπάρα, που θα προκαλέσει έρωτες από την πρώτη μπουκιά.

Με επιδόρπιο ελληνικού γιαουρτιού και κράνμπερι

jenny.gr

Μια απολύτως υπέροχη μπάρα, που συνδυάζει το επιδόρπιο γιαουρτιού και τα κράνμπερι σε έναν σχεδόν...  αφόρητα λαχταριστό γευστικό συνδυασμό.

Αν λοιπόν θέλετε και εσείς να ανακαλύψετε τον καλύτερό σας εαυτό και να διαπιστώσετε πως ο υγιεινός τρόπος ζωής δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο, μείνετε συντονισμένες στο jenny.gr, δεχτείτε την πρόκληση και αλλάξτε τη ζωή και την καθημερινότητά σας. 
 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.

TAGS