WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Πώς μπορείτε να αυξήσετε τις πιθανότητες σύλληψης


24 Ιουνίου 2021

Πώς μπορείτε να αυξήσετε τις πιθανότητες σύλληψης

Η εγκυμοσύνη είναι για μία γυναίκα ίσως η σημαντικότερη και ομορφότερη περίοδος της ζωής της και μία εκπληκτική εμπειρία πρωταρχικά για την ίδια και σε μικρότερο βαθμό για τους οικείους της. 

Οι αλλαγές δε που συντελούνται τόσο σε σωματικό επίπεδο όσο και στο ψυχικό και συναισθηματικό κόσμο της μέλλουσας μητέρας είναι τεράστιες. Ένα θαύμα συντελείται μέσα στο σώμα της γυναίκας, αυτοματοποιημένα, χωρίς να το καταλαβαίνει στην αρχή.

Όμως αυτό το όμορφο ταξίδι της απόκτησης ενός παιδιού δεν είναι για όλα τα ζευγάρια το ίδιο εύκολο. Η ανθρώπινη γονιμότητα εξαρτάται από διάφορους παράγοντες: από την διατροφή, από την σεξουαλική συμπεριφορά, από την συγγένεια εξ αίματος, από τον τοπικό πολιτισμό, από το ένστικτο, από την ενδοκρινολογία, από τις οικονομικές συνθήκες, από τον τρόπο ζωής και από τα συναισθήματα.

Στην πραγματικότητα, ακόμα και φαινομενικά αθώοι παράγοντες μπορεί να αποδιοργανώσουν τον οργανισμό και τη γονιμότητα τόσο των γυναικών όσο και των ανδρών. Και καθώς περνούν οι πρώτοι μήνες χωρίς το ποθητό αποτέλεσμα, αλλάζει η σεξουαλική ζωή του ζευγαριού, ο αυθορμητισμός αντικαθίσταται από τον προγραμματισμό και η σεξουαλική ικανοποίηση από το αποτέλεσμα. 

jenny.gr

Το άγχος είναι τόσο μεγάλο που τα περισσότερα ζευγάρια καταφεύγουν στη θεραπεία μέσω IUI και στην τεχνητή γονιμοποίηση, οι οποίες είναι ψυχοσωματικά επίπονες και κοστοβόρες τις περισσότερες φορές. Όμως αυτές δεν είναι οι μοναδικές επιλογές, αφού πλέον υπάρχει το Κύπελλο Σύλληψης Ferti·Lily, ένα ιατροτεχνολογικό προϊόν από 100% μαλακή, ελαστική, ιατρική σιλικόνη που βοηθάει στο να αυξηθούν οι πιθανότητες σύλληψής. 

Το Κύπελλο Σύλληψης Ferti·Lily ωθεί το σπέρμα πιο κοντά στον τράχηλο, αυξάνοντας  τον αριθμό των σπερματοζωαρίων που εισέρχονται στην τραχηλική βλέννη. Εκεί, το σπέρμα επιβιώνει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, που σημαίνει περισσότερο "κολύμπι" στη μήτρα, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες σύλληψης. Διατηρεί το σπέρμα στη θέση του ακόμη και κατά την ούρηση, το ντους ή το περπάτημα.

Χρησιμοποιείται με παρόμοιο τρόπο με ένα κύπελλο εμμήνου ρύσεως, αλλά είναι μικρότερο και πιο μαλακό για ευκολότερη εισαγωγή. Το 100% των χρηστών από κλινική μελέτη που συνέλαβαν θα συνιστούσαν το Κύπελλο Σύλληψης Ferti·Lily, ενώ σε ξεχωριστή έρευνα καταναλωτών για το FERTI· LILY, το 86% των χρηστών βρήκαν το κύπελλο εύκολο στη χρήση. 

jenny.gr

Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι το Κύπελλο Σύλληψης Ferti·Lily, μπορεί να γίνει η πρώτη λύση για τα ζευγάρια που προσπαθούν να αποκτήσουν ένα μωρό για ένα έτος ή περισσότερο, καθώς μπορεί να λειτουργήσει ως μια επιπλέον βοήθεια για όσους έχουν απογοητευτεί ή απελπιστεί από τις ιατρικές διαδικασίες που απαιτούν σε πιο επεμβατικούς τύπους θεραπειών γονιμότητας. 

Μπορεί επίσης να λειτουργήσει και ως συμπληρωματική λύση σε όσους έχουν προχωρήσει σε άλλες μεθόδους και σύλληψής και να επαναφέρει τη μαγεία της ερωτικής επαφής και της σύλληψης αφού όλα γίνονται από την άνεση τους σπιτιού σας! 

Και το καλύτερο είναι πως η διαδικασία γίνεται χωρίς να σας στερήσει την απόλαυση της στιγμής. Αφού έρθετε σε ερωτική επαφή και ο σύντροφός ολοκληρώσει, αναποδογυρίζετε το κύπελλο και το τοποθετείτε στον κόλπο. Το αφήνετε για 20 λεπτά με 1 ώρα και στη συνέχεια το αφαιρείτε. 

jenny.gr

Μετά, αλλά και πριν την πρώτη χρήση συνιστάται να ξεπλύνετε το κύπελλο. Μπορείτε αν θέλετε να το βράσετε για 5-10 λεπτά, ακολουθώντας τις εσώκλειστες στη συσκευασία οδηγίες χρήσης, για υγιεινή και να επαναχρησιμοποιηθεί για έως και 6 μήνες, αν τηρηθούν οι 3 χρήσεις ανά κύκλο.

Έτσι λοιπόν παράγοντες που συμβάλλουν στα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά της απόκτησης ενός μωρού, όπως το άγχος λόγω της συχνής παρακολούθησης της ωορρηξίας, οι σωματικές και συναισθηματικές προκλήσεις που συνοδεύουν την εξωσωματική γονιμοποίηση, μπορούν να μειωθούν στο ελάχιστο με τη χρήση του Κυπέλλου Σύλληψης. 

Εάν κι εσείς θέλετε αυτή τη μικρή βοήθεια που φέρνει ένα μικρό θα θαύμα, μπορείτε να βρείτε το Κύπελλο Σύλληψης Ferti·Lily, στα φαρμακεία ή online (e-pharmacies). Είναι αξιόπιστο, άνετο και εύκολο στη χρήση, ευνοεί τη δυνατότητα της σύλληψης στο σπίτι, με φυσικό τρόπο. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.