WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη: Το ταξίδι της οικογένειάς μας με τον διαβήτη


JTeam

14 Νοεμβρίου 2023

Κοριτσάκι μαθαίνει να μετράει το σάκχαρο
Pexels.com
O Γιάννης Βίδρας είναι πατέρας ενός κοριτσιού με νεανικό διαβήτη και έχει βάλει σκοπό να μας ενημερώνει όλους καλύτερα για το τι σημαίνει η νόσος, πώς επηρεάζει τη ζωή της οικογένειας και πώς μπορεί κανείς, με τη βοήθεια της γνώσης, να ξεπεράσει τα εμπόδια

Τον Γιάννη Βίδρα τον γνώρισα σε έναν αγώνα Spetsathlon όπου είχε τρέξει μαζί με την κόρη του που πάσχει από διαβήτη τύπου 1 και μαζί θέλησαν να μεταφέρουν ένα ισχυρό μήνυμα εγρήγορσης για τον διαβήτη. Ο Γιάννης είναι επίσης τριαθλητής και αποφασισμένος να δείξει πρώτα στην κόρη του και μετά σε όλους εμάς ότι μια διάγνωση για χρόνιο νόσημα δεν μας εμποδίζει να ζήσουμε τη ζωή που θέλουμε. Εδώ, ο Γιάννης μοιράζεται μαζί μας, σε πρώτο πρόσωπο και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη μια μέρα από τη ζωή της οικογένειάς του.

Μια μέρα από τη ζωή μας: Προκλήσεις, χαμόγελα και συνεχής μάθηση μαζί

Η 14η Νοεμβρίου, για εμάς δεν είναι μια απλή ημέρα στο ημερολόγιο, είναι η Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη! Για την οικογένειά μας, αυτή η ημέρα είναι εξαιρετικά σημαντική. Είναι μια ευκαιρία να μιλήσουμε για το πώς είναι να ζεις με τον διαβήτη τύπου 1, τις όμορφες αλλά και τις δύσκολες στιγμές και πώς τα αντιμετωπίζουμε όλα αυτά.

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.