WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Το Μαρούλι Μάνγκο είναι τρόπος ζωής γεμάτος χρώματα και γεύσεις


Branded Content Team

15 Δεκεμβρίου 2023

Το Μαρούλι Μάνγκο είναι τρόπος ζωής γεμάτος χρώματα και γεύσεις
Ένα ξεχωριστό οπωροπαντοπωλείο που δημιουργήθηκε μέσα από την αγάπη για τη φύση και τα αγαθά που μας προσφέρει αλλά και μέσα από την επιθυμία να μεταφέρει στον καθένα το πώς καλλιεργήθηκαν.

Η επίσκεψη στο Μαρούλι Μάνγκο αποτελεί μια εμπειρία χρωμάτων και γεύσεων που συναρπάζει μικρούς και μεγάλους. Έντονα και χαρούμενα χρώματα περικλείουν τους χώρους και τις κατασκευές του οπωροπαντοπωλείου, όπου σε συνδυασμό με τα χρώματα των προϊόντων, απογειώνουν την εμπειρία. Κεντρικό μήνυμα είναι η φράση taste the color. Η ιδέα αποτυπώθηκε και σχεδιάστηκε άψογα από την αρχιτεκτονική εταιρεία studiomateriality.

Jenny.Gr
@maroulimango

Όλα ξεκίνησαν από τη βάση των ιδιοκτητών, το δικό τους αγρόκτημα στο Νεοχώρι Πηλίου. Από εκεί, προσφέρουν απευθείας μια μεγάλη ποικιλία φρέσκων φρούτων και καρπών. Όπως τα τραγανά μήλα, τα ζουμερά αχλάδια, τα μυρωδάτα ροδάκινα, τα κεράσια και φυσικά τα κάστανα και τα καρύδια.

Ωστόσο, η συνεχής αναζήτηση όλων των φρέσκων φρούτων και λαχανικών, αποτελεί τη καθημερινή τους συνήθεια. Εκτός από τη τροφοδοσία μέσω της Κεντρικής Λαχαναγοράς Αθηνών, πολύ συχνά επισκέπτονται αγροκτήματα σε όλη τη χώρα ακόμη και στα νησιά μας, με σκοπό την εύρεση προϊόντων μοναδικών σε γεύση και χαρακτηριστικά.

Jenny.Gr

Με το ίδιο σκεπτικό, δοκιμάζουν συνεχώς νέες γεύσεις και προϊόντα, μικρών και μεγαλύτερων μεταποιητικών εργαστηρίων της χώρας αλλά και του εξωτερικού, εμπλουτίζοντας τα ράφια του παντοπωλείου με μοναδικά αγαθά.

Στο Μαρούλι Μάνγκο, θα βρεις μοναδικά φρούτα και λαχανικά από όλες τις χώρες του κόσμου, τα ξεχωριστά μάνγκο από το νησί της Λέρου, βιολογικά προϊόντα, πολλά προϊόντα delicatessen, μεγάλη ποικιλία από αλλαντικά και τυροκομικά προϊόντα, χειροποίητες πίτες, γαλακτοκομικά είδη, ξηρούς καρπούς, μέλι, όσπρια και ζυμαρικά καθώς και ατελείωτες λιχουδιές χωρίς ζάχαρη.

Jenny.Gr
@maroulimango

Our Xmas Picks: τα μελομακάρονα βρώμης χωρίς ζάχαρη και το Ιταλικό panettone μελομακάρονο.

«Taste the color», λοιπόν, στο Μαρούλι Μάνγκο!

Jenny.Gr

Website

Instagram

Διεύθυνση: Πεντέλης 54, 151 26, Μαρούσι

Τηλ.: 210 8050248

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.