XΩΡΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τηλεοπτικές σειρές που ξεχωρίζουν


28 Ιανουαρίου 2012

jeremy-piven-435.jpg

Τα Σαββατοκύριακα, όταν υπάρχει λίγο περισσότερος χρόνο είναι ωραία να τα περνάς  βλέποντας τηλεοπτικές σειρές.

Μερικές από τις οποίες την τελευταία περίοδο μου έχουν κινήσει το ενδιαφέρον είναι: 1. Californication

Μια ανατρεπτική «μαύρη» κωμωδία, η οποία προκάλεσε αρχικά σάλο για τις τολμηρές της σκηνές, απέκτησε όμως πολλούς φανατικούς οπαδούς στη συνέχεια. Ο Ντέιβιντ Ντουκόβνι, πρωταγωνιστής της σειράς X-Files, πρωταγωνιστεί στο Californication στο ρόλο του Χανκ. Με πολύ καλό σενάριο και χιούμορ, το Californication είναι μια έξυπνη σειρά που ξεφεύγει από τα κατεστημένα των "political correct" αμερικάνικων σειρών. Ο βασικός χαρακτήρας του Χανκ Μούντι, όσο και αν εκνευρίζει - τις περισσότερες φορές -  το γυναικείο φύλο, έχει ένα μαγικό τρόπο να σε κάνει να τον αγαπήσεις. Η Κάρεν, ο βασικός γυναικείος ρόλος, είναι μια γυναίκα που πολλές θαυμάζουμε κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται καταστάσεις!

Όσες από εσάς δεν την έχετε ήδη δει, μπορείτε να την ξεκινήσετε άμεσα... (αυτή την περίοδο παίζεται ο 5ος κύκλος στην Αμερική).

2. Entourage

To Entourage σίγουρα δε θεωρείται μια σειρά που θα λατρέψουν οι γυναίκες. Και όμως πολλές την έχουν ήδη λατρέψει.

Ο ανερχόμενος ηθοποιός Βινς Τσέιζ, ένας ζεν πρεμιέ "ταπεινής καταγωγής", μαθαίνει τους κανονισμούς της σόουμπιζ και του λαμπερού κόσμου του Χόλιγουντ, έχοντας πάντα στο πλευρό του τους κολλητούς του...

Είναι μια σειρά που σε χαλαρώνει και σε κάνει να γελάς με τις φοβερές ατάκες της. Βλέπεις τον ψυχισμό διαφορετικών ανδρικών χαρακτήρων και σε κάποιο βαθμό καταλαβαίνεις καλύτερα μερικά πράγματα για τους άνδρες.

Ο κούκλος Adrian S. Grenier στο ρόλο του Βινς Τσέιζ κλέβει την παράσταση!

O Jeremy Piven στο ρόλο του μανιακού ατζέντη Ari Gold είναι απλά απολαυστικός!