XΩΡΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

DIY Μαγιάτικο στεφάνι


1 Μαΐου 2012

maywreath1.jpg

Φορέστε το και μετά… κρεμάστε το!

Η μέρα να πιάσουμε τον Μάη έφτασε! Αυτή τη φορά διαφοροποιηθείτε και κάντε το στεφάνι σας μέρος του στυλ σας. Ένα beauty statement που θυμίζει εποχές των παιδιών του λουλουδιών, άλλωστε το στυλ είναι πολύ επίκαιρο. Αυτό που πρέπει να κάνετε λοιπόν είναι να φτιάξετε ένα στεφάνι το οποίο αρχικά θα προορίζεται για τα μαλλιά σας, και μετά μπορείτε να το στολίσετε στην πόρτα της εισόδου σας ή το μπαλκόνι σας. Θα χρειαστείτε:

Φρέσκα λουλούδια της αρεσκείας σας (για μεγαλύτερη διάρκεια επιλέξτε υφασμάτινα λουλούδια). Σύρμα ανθοκομικής Κορδέλα με floral σχέδια Ψαλίδι Μικρή πένσα Η κατασκευή:

Μετρήστε το μέγεθος του κεφαλιού σας με το σύρμα και κόψτε ανάλογα. Δημιουργήστε ένα στεφάνι με το σύρμα. Αρχίστε να σταθεροποιείτε τα λουλούδια τυλίγοντας τα από τους μίσχους τους. Συμπληρώστε όλο το στεφάνι ή κρατήστε το πιο απλό βάζοντας λουλούδια στο μισό στεφάνι. Τυλίξτε το σύρμα με την floral κορδέλα και φορέστε το.

Δείτε μερικές ακόμα ιδέες για ανοιξιάτικα στεφάνια που μπορούν να φορεθούν: Η Drew Barrymore με κλασσικές, διαχρονικές μαργαρίτες στα μαλλιά της...

Μια ρομαντική πρόταση για την πρώτη μέρα του Μάη για κορίτσια με αυτοπεποίθηση.

Και μια πιο artistic πρόταση που θυμίζει έργο τέχνης. Καλή πρωτομαγιά! Πηγή: mycalicoskies.blogspot.co.uk Δείτε ακόμα: Κάντε τους το τραπέζι έξω! DIY Τέχνη από ξύλο