XΩΡΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ριγκατόνι με σάλτσα παρμεζάνα


16 Αυγούστου 2013

Εύκολη συνταγή για ζυμαρικά με τυρί κρέμα και παρμεζάνα.

Υλικά:

  • 40 γρ. τυρί κρέμα
  • 25 γρ. αλεύρι
  • 450 γρ. γάλα
  • 40 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
  • 250 γρ. ριγκατόνι
  • αλάτι
  • πιπέρι

Διαδικασία:

Λιώνετε το τυρί κρέμα σε ένα μικρό σκεύος. Προσθέτετε το αλεύρι και σιγοβράζετε για λίγα λεπτά. Προσθέτετε το γάλα σιγά-σιγά. Σιγοβράζετε για 4-5'. Το κατεβάζετε από τη φωτιά, προσθέτετε την παρμεζάνα, το αλάτι και το πιπέρι. Ανακατεύετε καλά. Αν θέλετε, γκρατινάρετε το πιάτο στον φούρνο μέχρι να ροδοκοκκινίσει.

Καλή όρεξη!