WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Τα βήματα που μπορείτε να κάνετε τώρα αν δεν έχετε χάσει ακόμη τα κιλά των γιορτών


24 Ιανουαρίου 2020

Τα βήματα που μπορείτε να κάνετε τώρα αν δεν έχετε χάσει ακόμη τα κιλά των γιορτών

Οι γιορτές τελείωσαν και εμείς μετά από όλες αυτές τις όμορφες στιγμές που περάσαμε που διασκεδάσαμε και φάγαμε.. ξαναφάγαμε κάποιοι περισσότερο και κάποιοι λιγότερο,  ήρθε η ώρα (για τις πιο θαρραλέες) να ανέβουν στην ζυγαριά.Η αλήθεια είναι ότι το νούμερο μπορεί να μας τρομάξει λίγο αλλά πάντα μπορούμε να το αναιρέσουμε σε λίγες μόνο μέρες.

jenny.gr

Έχουμε να σας προτείνουμε κάποιες λύσεις που θα σας βοηθήσουν να αποβάλλετε τα έξτρα κιλά γρήγορα και χωρίς πολύ κόπο πριν αυτά εδραιωθούν στο σώμα σας!


1. Μπορούμε να ξεκινήσουμε μια αποτοξίνωση για τις επόμενες μέρες με πολλά λαχανικά ,φρούτα και κατανάλωση λευκής πρωτεΐνης ταυτόχρονα με την κατανάλωση τουλάχιστον 2lt νερού.
2.  Γυμναστική είναι το δεύτερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε και πιο ειδικά αερόβια άσκηση. Αν σε κάποιον δεν του αρέσει η γυμναστική μπορεί να κάνει γρήγορο περπάτημα.
3. Τέλος με την χρήση της τεχνολογίας μπορούμε να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα στα σημεία που ακριβώς επιθυμούμε.

jenny.gr

Ποιες είναι αυτές οι θεραπείες λοιπόν που θα μπορούσαν να μας βοηθήσουν να απαλλαγούμε γρήγορα από τα έξτρα κιλά και τους πόντους των γιορτών :
•    Πρώτη στην προτίμησή μας είναι η γνωστή πλέον κρυολιπόλυση ή το Hifu Focushape που στοχευμένα απομακρύνει τα έξτρα λιποκύτταρα από τις λιποαποθήκες τους σώματός μας.Οι λιποαποθήκες αυτές διαφέρουν από σώμα σε σώμα μπορεί να είναι η κοιλία μας, μπορεί να είναι τα γνωστά σε όλους “ψωμάκια”, μπορεί να είναι τα πλαϊνά μας στην λεκάνη, τα χέρια, οι γλουτοί κτλ. όπου όμως και να είναι με την κρυολιπόλυση ή το Hifu Focushape επεμβαίνουμε τοπικά και αφαιρούμε ότι μας ενοχλεί μόνιμα,εύκολα και ανώδυνα.
•    Δεύτερη πρόταση για εσάς είναι το lipolaser 4ης γενιάς που με την χρήση του διοδικού laser επιδρά στην χημική και βιολογική σύσταση των λιποκυττάρων με αποτέλεσμα την μείωση τους στους υποδόριους ιστούς κατά τόπους .
•    Τρίτη πρόταση που θα σας βοηθούσε άμεσα και γρήγορα να δείτε το σώμα σας να επανέρχεται σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα είναι το SLIMMINIG FAST τεχνολογία που συνδυάζει Υπέρηχους (Cavitation)-Laser-μικρορεύματα και vibration σε μία μόνο συνεδρία. Αποτέλεσμα αύξηση του μεταβολισμού και ταυτόχρονα δράση τοπική για απωλεια κυτταρίτιδας και πόντων στο τοπικό πάχος.
•    Ολοκληρώνοντας την πρότασή μας σας προτείνουμε την γνωστή για τα υπέροχα αποτελέσματα στην αποτοξίνωση του οργανισμού PRESSOTHERAPY Θεραπεία λεμφικής αποσυμφόρησης για ενεργοποίηση του μεταβολισμού για εύκολο και γρήγορο αδυνάτισμα και αποβολή όλων των τοξινών που συσσωρεύτηκαν στο σώμα μας μέσα στις γιορτές.

jenny.gr

Αποφασίστε να δράσετε γρήγορα πρίν τα εξτρα κιλά σας γίνουν “μόνιμα” οι λύσεις αυτές θα σας δώσουν ένα όμορφο και ανανεωμένο σώμα! Τολμήστε το!

Facebook

Instagram

SALUS PER AQUA

Ιπποκράτους 5 Ν.Φιλοθέη Αμαρουσίου, 2106 839 817

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.