ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα άστρα για τον Αύγουστο


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

30 Ιουλίου 2017

signs1.jpg

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Ο Αύγουστος μοιάζει να είναι ένας μήνας σύγκρουσης ανάμεσα σε αυτό που βλέπεις πεντακάθαρα πως έχεις γίνει και σε αυτό που πιστεύεις πως μπορείς να είσαι. Η ανάγκη σου να γίνεις παιδί που διεκδικεί και κατακτά, που εκφράζεται χωρίς να σκέφτεσαι αν θα πληγώσει, που νιώθει έρωτα και πάθος και το δείχνει με κάθε πιθανό τρόπο είναι στοιχεία που δεν μπορείς να κάνεις πως δεν υπάρχουν. Ο φετινός φλογερός Αύγουστος μπορεί να σε μετατρέπει σε άτομο με πάθη που κοχλάζουν, με επιθυμίες που δεν μπορούν να κρυφτούν, με διαθέσεις που κινητοποιούν σε ανάληψη δράσεων και ευθυνών. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Αύγουστος φαίνεται να είναι ένας ιδιαίτερα κρίσιμος μήνας για την έκβαση θεμάτων που αφορούν την ισορροπία επαγγελματικής/οικογενειακής ζωής, χωρίς να είναι απαραίτητο οι εξελίξεις να ξεκινήσουν από δική σου πρωτοβουλία. Κάποιο άτομο που θεωρούσες ή εξακολουθείς να θεωρείς μέλος της ζωής σου, αποφασίζει να δείξει πως δεν αισθάνεται άνετα με τις υπάρχουσες συνθήκες της ζωής σας και αυτό σημαίνει πως ταρακουνιούνται θεμέλια. Μία μετακόμιση, μία απόδραση από ένα κοινό επαγγελματικό πλαίσιο, μία αλλαγή πλάνων από το αφεντικό στην εταιρία μπορεί να σε βάλει στη διαδικασία να αντιληφθείς πως πρέπει να ξεβολευτείς. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Αύγουστος μοιάζει να είναι ο μήνας που έχεις ανάγκη να αποδράσεις από την καθημερινότητα, να βρεθείς μακριά από γνώριμες παραστάσεις και ανθρώπους, να πάρεις μία ανάσα από σκέψεις και δράσεις που σε έχουν μετατρέψει σε ένα ρομπότ. Η ευκαιρία που έχεις ώστε να ταξιδέψεις δεν μπορεί να πάει χαμένη και αυτό μπορεί να σημαίνει πως φέτος τον Αύγουστο πραγματοποιείς ένα πολύ μακρινό ταξίδι που πάντα σχεδίαζες. Το δώρο του να γνωρίσεις νέες παραστάσεις ή να βρεθείς σε ένα περιβάλλον ανθρώπων που λειτουργούν με εντελώς διαφορετικό τρόπο, είναι κάτι που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς αφού θα κάνεις νέες γνωριμίες αλλά θα γεμίσεις και με εικόνες που σου δίνουν ένα νέο τύπο δράσης. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Αύγουστος μπορεί να είναι ένας μήνας που θα σε βάλει στη διαδικασία να αναμετρηθείς με υλικές σου αναζητήσεις, κυρίως μέσα από επαγγελματικές προτάσεις ή προσπάθειες απόδρασης από ένα περιβάλλον που σε εγκλωβίζει πλέον. Η ενασχόληση με τα οικονομικά σου είναι ένα θέμα που σε απασχολεί αφού φαίνεται να αλλάζουν κάποια δεδομένα και να πρέπει να αναθεωρήσεις τακτικές και συνήθειες σου. Καλό θα ήταν να προσέξεις ώστε να αποφύγεις αγορές που σε βγάζουν εκτός προϋπολογισμού και να προσπαθήσεις να συμμαζέψεις θέματα χρηματικού περιεχομένου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΛΕΩΝ

Ο Αύγουστος μοιάζει να είναι ο μήνας που είναι σε θέση να αλλάξει τη ρότα της ζωής σου, να κόψει στη μέση το 2017 και να ορίσει μία νέα περίοδο μετά το πέρας του. Με τον Άρη, το Βόρειο Δεσμό και τις εκλείψεις στο ζώδιο σου, και με την Αφροδίτη να έπεται από τις 26 του μήνα, ίσως να πρέπει να ετοιμάζεσαι για μεγάλες καρμικές προκλήσεις. Έχεις την ευκαιρία να κάνεις ένα σημαντικό βήμα στην προσωπική ή επαγγελματική σου ζωή, να ταράξεις τα νερά όχι τόσο των άλλων, αλλά της δικής σου ζωής, καταφέρνοντας να πείσεις τον εαυτό σου πως υπάρχουν επόμενα βήματα και δεν έχεις βουλιάξει σε ένα τέλμα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Αύγουστος μοιάζει να είναι ένας επικίνδυνος μήνας αφού κουβαλά ένα αρκετά έντονο πλανητικό σκηνικό στον άξονα Λέοντα/Υδροχόου με αποτέλεσμα να δημιουργεί παρασκήνιο στη ζωή σου. Στον επαγγελματικό τομέα, καλά θα κάνεις να προφυλάξεις τα νώτα σου και να προστατέψεις κάποια κεκτημένα σου, ακόμα και μέσα από την κατάλληλη διασύνδεση σου με πρόσωπα που είναι σε θέση να σε βοηθήσουν να ελιχθείς σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά. Αν πάλι εσύ λειτουργείς παρασκηνιακά, τότε φρόντισε να μην αφήνεις υπονοούμενα και ίχνη, αφού μπορεί να πέσει φως στις σκέψεις ή δράσεις σου, ακόμα και από ένα τυχαίο γεγονός που θα λάβει χώρα τη στιγμή που δεν το περίμενες. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που θα μπορούσε να πραγματοποιήσει ευχές που κάνεις τα τελευταία χρόνια και δε βρίσκουν το δρόμο τους, αρκεί να αποδείξεις πως τις εννοείς. Η ευκαιρία που σου παρέχεται ώστε να γίνεις ένα διαφορετικό μέλος της κοινωνίας στην οποία βρίσκεσαι, δεν μπορεί να πάει χαμένη. Καλά θα κάνεις να πάψεις να μιζεριάζεις και να υποτιμάς τον εαυτό σου, και να βγεις έξω από το σπίτι, το χώρο εργασίας, τη σχέση σου και να φωνάξεις πως αξίζεις μεγαλύτερο ζωτικό χώρο. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Αύγουστος θα φέρει εξελίξεις στη ζωή σου, ειδικά αν είσαι από τα άτομα που περιμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή ώστε να αναλάβουν πρωτοβουλίες. Η ανατάραξη στο χώρο της δουλειάς ή του σπιτιού μπορεί να προκαλέσει σεισμικές δονήσεις και να σε αναγκάσει να παραδεχτείς πως φοβάσαι να τολμήσεις να δείξεις την πραγματική σου εικόνα, γι αυτό κρύβεσαι πίσω από συμβιβασμούς και παραδοχές. Η απαίτηση να βγεις από τη σκιά σου, η διαταγή ώστε να αναλάβεις ένα ρόλο που σε εκθέτει, το σπρώξιμο ώστε να μπεις στο στίβο της μάχης ακόμα και χωρίς να είσαι πλήρως προετοιμασμένος/η θα σε κάνουν να καταλάβεις πως το παιχνίδι έχει ξεκινήσει και δεν μπορείς να παραμείνεις θεατής. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Αύγουστος φαίνεται να σε ωθεί ώστε να ανοίξεις πανιά για κάπου μακριά, να σε σπρώχνει προς μέρη νέα και ανεξερεύνητα, οπότε μη διστάζεις να δοκιμάσεις νέες εμπειρίες στη ζωή σου. Το ξεκίνημα του μήνα μοιάζει να είναι τουλάχιστον έντονο, αφού είτε ταξιδεύεις κάπου μακριά, είτε συζητάς θέματα επαγγελματικού περιεχομένου που σε βάζουν σε σκέψεις και διλήμματα, είτε μπορεί να τεστάρεις μία νέα γνωριμία που φαίνεται να κουβαλά δυναμική στον ερωτικό τομέα. Αυτό βέβαια σημαίνει ταυτόχρονα πως αφήνεις στην άκρη κάποιες συνήθειες σου, πως μπορεί να παραμελείς κάποια άτομα που θα μπορούσαν ακόμα και να ενοχληθούν ή πως αλλάζεις απλά προτεραιότητες. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αύγουστος φαίνεται να σε βάζει στη διαδικασία να αναμετρηθείς με τις οικονομικές σου ανησυχίες και ανασφάλειες, να πρέπει να εξετάσεις εκ νέου κάποια δεδομένα που αφορούν την αμοιβή σου ή κάποιες επενδύσεις που καλείσαι να κάνεις ώστε να βάλεις σε νέα τροχιά κάποια πράγματα. Αν ετοιμάζεσαι να επενδύσεις κάπου, τότε φρόντισε να πάρεις τις αποφάσεις σου το πρώτο μισό σου μήνα, αφού το δεύτερο μισό καλό θα ήταν να μπορείς να παρακολουθήσεις την απόδοση της επένδυσης σου. Αν πάλι βρίσκεσαι σε έναν επαγγελματικό οργασμό, τότε το πρώτο μισό του μήνα μοιάζει με την περίοδο που έρχεσαι αντιμέτωπος/η με την τεράστια πρόκληση ώστε να φέρεις εις πέρας κάτι που θα μπορούσε να σε σημαδέψει σχετικά με το επόμενο επαγγελματικό σου βήμα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Αύγουστος μοιάζει να είναι ο μήνας που σημαδεύει το 2017, αφού μία σειρά από πλανητικά γεγονότα φαίνεται να στρέφουν τη ζωή σου προς νέες κατευθύνσεις. Η άλλη πλευρά, ο/η σύντροφος, ο/η συνεργάτης, ο/η φίλος/η είναι το άτομο που θα μπορούσε να ανοίξει νέο δρόμο, αρκεί να είσαι διατεθειμένος/η να επιτρέψεις να έχεις το πάνω χέρι ή τουλάχιστον ένα σημαντικό μερίδιο ευθύνης στην κοινή σας προσπάθεια. Αν ετοιμάζεσαι να μετακομίσεις για κάπου μακριά, αν είσαι ένα βήμα πριν τη μετακίνηση σε μία νέα χώρα, σε μία καινούργια δουλειά, σε ένα νέο περιβάλλον, τότε πάρε την απόφαση σου όσο πιο σύντομα γίνεται, ώστε να κλείσεις όλες τις εκκρεμότητες το πρώτο μισό του μήνα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Αύγουστος μπορεί να είναι ένας έντονος μήνας, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως εσύ επιλέγεις να βουτήξεις μέσα στην ένταση που προσφέρει, αφού πιθανότατα να αναζητάς τον τρόπο και την ευκαιρία να αποδράσεις. Με τον Ερμή να παραμένει στην Παρθένο όλο το μήνα και μάλιστα το δεύτερο μισό αυτού να είναι ανάδρομος, χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια ώστε να αποφύγεις την αδυναμία συνεννόησης και τις άσκοπες μετακινήσεις. Πρόσεξε επίσης το παρασκήνιο που υπάρχει στη ζωή σου, ειδικά στον επαγγελματικό τομέα, αφού είναι πιθανό να υφαίνονται πλάνα και σχέδια που δε γνωρίζεις και είναι πολύ δύσκολο να ανακαλύψεις. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.