ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα από 14/8 έως 20/8


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

13 Αυγούστου 2017

zodiac-weekly-2.png

ΚΡΙΟΣ

Η ανάγκη σου να παραμείνεις μακριά από κάθε τι μπορεί να θυμίζει καθημερινότητα και ρουτίνα, από ψυχαναγκαστικές δουλειές, από απαίτηση να ασχοληθείς με κάτι που εμπεριέχει κόπο και προσπάθεια, είναι κάτι περισσότερο από εμφανής τη νέα εβδομάδα. Μπορεί να ξεχνάς συναντήσεις και υποχρεώσεις σου, να βάλεις στην άκρη μία ροή της καθημερινότητας σου που σε έχει κουράσει, να σταματήσεις ακόμα και να ακολουθείς ένα αυστηρό πρόγραμμα γυμναστικής και διατροφής. Κάτι νέο έχει μπει στη ζωή σου και σε έχει κάνει να χάσεις την επαφή με τη μέχρι σήμερα πραγματικότητα, και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να ζήσεις σε όλο το μεγαλείο του. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Η νέα εβδομάδα φαντάζει ως την ιδανική στιγμή σου να ασχοληθείς πολύ σοβαρά με ένα θέμα οικογενειακού ή επαγγελματικού περιεχομένου με στόχο να θέσεις τις βάσεις ώστε να το χτίσεις ή ανακαινίσεις με τρόπο που εκφράζει εσένα. Αυτό βέβαια μπορεί να σημαίνει πως βρίσκεσαι στη δίνη μίας μεγάλης αλλαγής ή πως βγαίνεις από μία σύγκρουση που έφερε αλλαγή στον τρόπο που βλέπεις πλέον τα πράγματα μπροστά σου. Αυτό που έχει σημασία πλέον είναι να αφήσεις τις σκέψεις και τα σχέδια στην άκρη, να πάψεις να συζητάς και να κριτικάρεις, με στόχο να ξεκινήσεις να παράγεις έργο. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ευκαιρία της εβδομάδας ονομάζεται ταξίδι ή απόδραση μακριά από την καθημερινότητα και δε θα πρέπει να πάει χαμένη. Η επιλογή για μοναχικό ή με συντροφιά ταξίδι είναι ένα θέμα που θα πρέπει να σε απασχολήσει βέβαια λίγο πιο σοβαρά από ότι συνήθως, αφού καλείσαι να δείξεις με αυτό τον τρόπο πως μπορείς να ιεραρχείς τις ανάγκες σου. Δε χρειάζεται να προσπαθήσεις να αποφύγεις ανθρώπους και καταστάσεις μέσα από μία τέτοια πράξη, να θελήσεις να κλειστείς τις σκέψεις σου κάνοντας μία τέτοια απόδραση μακριά από όλους και όλα. Έχεις την ανάγκη να αλλάξεις παραστάσεις, αλλά μπορείς να έχεις δίπλα σου ένα πρόσωπο που είναι σε θέση να συμπληρώσει τη σκέψη σου, αβίαστα και χωρίς να πρέπει να εξηγήσετε πολλά μεταξύ σας. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η νέα εβδομάδα σε κάνει να αντιλαμβάνεσαι πως έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις τις υπάρχουσες καταστάσεις της ζωής σου, κάνοντας όμως κινήσεις που ταρακουνούν τα νερά, χωρίς να τις αναφέρεις ή προειδοποιείς, χωρίς να τεμπελιάζεις και να αναβάλεις τα σχέδια σου, χωρίς να δείχνεις έλεος ως προς την εποχή που αποφασίζεις να κινητοποιηθείς. Θα μπορούσες να εκμεταλλευτείς καταστάσεις και να βελτιώσεις τον οικονομικό τομέα, μέσα από κινήσεις που δείχνουν πως έχεις τη διάθεση να βγεις μπροστά και να αναλάβεις τα ηνία, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως εκτίθεσαι σε κριτική ή άλλους κινδύνους. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΛΕΩΝ

Η σύνοδος του Ήλιου με το Βόρειο Δεσμό στο ζώδιο σου όλη την εβδομάδα προετοιμάζει το έδαφος για ένα νέο ξεκίνημα, για νέα που φαίνονται ικανά να αλλάζουν τη ρότα της ζωής σου. Καλείσαι να αποδεσμευτείς από ανθρώπους και αντικείμενα που απλώς σέρνεις μαζί σου, γιατί βρίσκεσαι στο χρονικό σημείο που θα κάνεις την επανάσταση σου ώστε να κάνεις επιτέλους αυτό για το οποίο έχεις πραγματικά ετοιμαστεί. Μπορεί να σπας μία σχέση ή συνεργασία που για πολύ κόσμο έμοιαζε με σίγουρο λιμάνι, αλλά εσύ γνωρίζεις πολύ καλύτερα από όλους πως δεν μπορείς να συμβιβαστείς με τη μετριότητα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο σου θα μπορούσε να είναι ένα καμπανάκι πως ζεις σύμφωνα με το παρελθόν ή πως περνάς το χρόνο σου με τρόπο που τελικά δε σου αφήνει και μεγάλα περιθώρια αισιοδοξίας και ευχαρίστησης. Επειδή υπάρχει αρκετή κινητικότητα από πλανήτες στο ζώδιο του Λέοντα, καλό θα ήταν να ασχοληθείς πιο σοβαρά με κατάλοιπα ενός παρελθόντος που συνεχίζει να υπάρχει και χτυπά χορδές που δεν έχεις τη δυνατότητα να ελέγξεις συνειδητά. Η συντροφιά ανθρώπων που αντιλαμβάνεσαι πως δεν είναι σε θέση να καλύψουν τις ανάγκες σου  είναι ένα θέμα που δεν μπορείς να αφήνεις στην τύχη του, αφού αισθάνεσαι πως παραμένει στάσιμος/η και αυτό σε βαραίνει. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Η ανάγκη σου να παρατείνεις τις διακοπές ή την απόδραση από την καθημερινότητα έχει να κάνει με την ευκαιρία που έχεις ώστε να βάλεις το μυαλό σου στον πάγο, να σταματήσεις τις σκέψεις σου και να βρεις το χρόνο ώστε να χαλαρώσεις. Η συντροφιά ανθρώπων που έχουν τη δυνατότητα να σε ταξιδέψουν με τον τρόπο που εκφράζουν τα όνειρα τους είναι μία εξαιρετική πτυχή της εποχής, αφού θα καταφέρεις να έρθεις σε επαφή με ένα μέλλον που είναι εντελώς διαφορετικό σε σχέση με αυτό που σε απασχολεί μέχρι σήμερα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να προετοιμάζει τις εξελίξεις που θα φέρουν αλλαγή στη δημόσια εικόνα σου, είτε μέσα από τα επαγγελματικά είτε μέσα από τα οικογενειακά σου θέματα. Η στιγμή που θα κληθείς να αποφασίσεις αν θα ακολουθήσεις ένα νέο μονοπάτι που έχει να κάνει με την καινούργια σου ταυτότητα, που συμβολίζει μία νέα εποχή στη ζωή σου, είναι παρούσα και σε ωθεί να δείξεις θάρρος και τόλμη μπροστά στη συγκεκριμένη πρόκληση. Βάζοντας τα θεμέλια μίας επαγγελματικής αλλαγής, θα πρέπει να έχεις κατά νου πως δεν κάνεις απλά μία αλλαγή στο χώρο της δουλειάς σου, αλλά πως αποφασίζεις να φέρεις μία διαφορετική υπόσταση που είναι βέβαιο πως θα ξενίσει ή ακόμα και εκνευρίσει κάποιους. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η νέα εβδομάδα μοιάζει με την ιδανική ευκαιρία ώστε να κοιτάξεις κατάματα το μέλλον και να αποφασίσεις κατά πόσο είσαι διατεθειμένος/η να ρισκάρεις. Η απόφαση σου να ζήσεις σύμφωνα με δεδομένα που κουβαλούν τη δική σου σφραγίδα είναι ένα ζήτημα που μπορεί να κυριαρχήσει στις συζητήσεις σου. Η αναζήτηση νέου στόχου μπορεί να περιλαμβάνει ένα ταξίδι σε ένα μέρος που δεν περίμενες να ανακαλύψεις ένα άτομο που μοιάζει να ήρθε τη στιγμή που δεν είχες σχεδιάσει κάτι τέτοιο. Η συζήτηση με αυτό το άτομο, η επαφή με έναν τρόπο σκέψης που δεν έχεις συνηθίσει και η ευκαιρία να ταξιδέψεις πνευματικά, θα μπορούσαν να αλλάξουν όλη την κοσμοθεωρία σου αυτή την εβδομάδα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αναμέτρηση σου με αυτό που  βρίσκεται απέναντι σου φαίνεται να οδηγείται σε μία περίοδο που θα χρειαστεί να γεννηθεί ένα νέο συμβόλαιο, να υπογραφεί ένα συμφωνητικό στο οποίο όμως είναι πλέον φανερό πως δεν υπάρχουν ισότιμα μέλη. Η αλήθεια είναι πως η άλλη πλευρά μπορεί να έχει μεγάλη επίδραση πάνω σου, να καταφέρνει να επηρεάζει τις σκέψεις, τις αποφάσεις και τις κινήσεις σου, οπότε κάθε προσπάθεια να δράσεις ατομικά μοιάζει με προσπάθεια χωρίς επιτυχία. Αυτό λοιπόν που θα πρέπει να έχεις ως στόχο είναι να μπορέσεις να αποκρυσταλλώσεις την επιρροή της άλλης πλευράς στη ζωή σου, ώστε να αποφύγεις να διώξεις από κοντά σου ανθρώπους που θα μπορούσαν να την επηρεάσουν θετικά, επειδή νομίζεις πως αναλαμβάνουν το τιμόνι της ζωής σας στα χέρια τους. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Και αν σου ζητούσε να αφήσεις αυτό που έκανες μέχρι σήμερα και να ξεκινήσεις κάτι νέο στο πλευρό του/ης, τότε πως θα αντιδρούσες; Θα παρέδιδες τα κλειδιά του οχήματος στα χέρια του/ης για να αφήσεις την τύχη σας στη μοίρα που θα αποφάσισε να ορίσει; Μπορεί το παραπάνω σενάριο να μοιάζει με παραμύθι, αλλά υπάρχει πιθανότητα να λάβει χώρα τις επόμενες ημέρες στη ζωή σου, οπότε καλό θα ήταν να είσαι προετοιμασμένος/η για κάτι τέτοιο. Η αλήθεια είναι πως σε έχει κουράσει η επανάληψη της καθημερινότητας, όσο και αν κάτι τέτοιο σε βολεύει αφού σε βοηθά να διατηρείς τον έλεγχο της ζωής σου, ώστε να έχεις την ευκαιρία να προτείνεις αλλαγές στις ζωές των άλλων. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΙΧΘΕΙΣ

Η νέα εβδομάδα προσφέρει την ευκαιρία να βελτιώσεις γενικότερα την υγεία σου, να ασχοληθείς με τομείς της ζωής σου που έχουν επιρροή στην ψυχολογία σου ώστε να νιώσεις πολύ καλύτερα. Η συζήτηση ή επαφή με ένα πρόσωπο που είναι σε θέση να προσφέρει νέα ματιά απέναντι στα πράγματα, θα μπορούσε να τονώσει τον υγιή σου εγωισμό και να αναθεωρήσεις τον τρόπο που έχεις  αποφασίσει να αντιμετωπίσεις μία κατάσταση που σε ζορίζει. Μία επαγγελματική σχέση που σε πιέζει δεν μπορεί να αποτελέσει αφορμή για παραίτηση, αλλά μία πολύ καλή ευκαιρία για να αναρωτηθείς ποιες είναι οι φιλοδοξίες σου και μέχρι που είσαι διατεθειμένος/η να φτάσεις για να τις ικανοποιήσεις. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.