ΖΩΔΙΑ

Άστρα: Τι θα φέρει η Ηλιακή έκλειψη στις 21/8 σε κάθε ζώδιο


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

19 Αυγούστου 2017

signs1.jpg

Από την άλλη πλευρά, οτιδήποτε παύει να έχει και τη συγκατάθεση της καρδιάς, δεν μπορεί να έχει παρόν και μέλλον, αφού η καρδιά χτυπά δυνατά και δεν μπορεί να πάρει τη θέση του συνοδηγού σε ένα όχημα με οδηγό το μυαλό. Το πάθος ξεχειλίζει και μπορεί να οδηγήσει σε παρορμητικές κινήσεις αλλαγής και εντυπωσιασμού, οι οποίες όμως υποστηρίζονται και από τις διαθέσεις για το μέλλον.

Η συγκεκριμένη έκλειψη φαίνεται να αφορά τους τολμηρούς σε ζώδιο/ωροσκόπο, αφού κάθε άτομο που τρέμει να βγει στο φως, είναι καταδικασμένο να τεθεί στο περιθώριο από πρόσωπα που μοιάζουν έτοιμα να ρισκάρουν να ζήσουν χωρίς εκπτώσεις και συμβιβασμούς.

Κριός

Η Ηλιακή έκλειψη στο φιλικό προς εσένα ζώδιο του Λέοντα αποτελεί μία εξαιρετική στιγμή για να προχωρήσεις σε ανακοινώσεις σχετικά με την προσωπική σου ζωή. Η καρδιά σου χτυπά έντονα και σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως δεν μπορείς να παραμείνεις δέσμιος/α μίας σχέσης που έχει πάψει προ πολλού να σου προκαλεί ηλεκτροσόκ. Η γνωριμία με ένα νέα πρόσωπο πριν από λίγο καιρό δεν μπορεί πλέον  να κρύβεται, αφού το πάθος είναι παρόν και αδιαμφισβήτητο. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Ταύρος

Η Ηλιακή έκλειψη στο Λέοντα δημιουργεί ένα σκηνικό αποχωρισμού από ένα περιβάλλον που δε σε χωρά πλέον ή από ένα μέρος που αρχίζεις να το βλέπεις πιο σκοτεινό από όσο αντέχεις. Καλείσαι να προλάβεις τις εξελίξεις και να θέσεις χρονοδιαγράμματα στις αποφάσεις τρίτων που επηρεάζουν και τη δική σου ζωή, αφού δεν μπορεί να συνεχίσει να σέρνεται μία αμφιβολία. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Δίδυμοι

Η Ηλιακή έκλειψη στο Λέοντα μπορεί να αποτελέσει μία εξαιρετική αφορμή ώστε να δεις τα πράγματα διαφορετικά και να καταφέρεις να βρεις την άκρη του νήματος που αναζητάς εδώ και κάποιον καιρό. Μία νέα οπτική ανοίγεται μπροστά σου και δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις κατά πόσο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί στην προσπάθεια σου ώστε να αποδράσεις από ένα πλαίσιο διαβίωσης ή συνύπαρξης με άτομα που δεν ταιριάζουν απόλυτα με το χαρακτήρα σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Καρκίνος

Η Ηλιακή έκλειψη στο Λέοντα φαίνεται να αλλάζει τα δεδομένα στον οικονομικό τομέα, κυρίως μέσα από κινήσεις που πρέπει να γίνουν σε υπάρχοντα και σε κτήσεις σου. Η σκέψη για μία μετακίνηση θα πρέπει να επεξεργαστεί λίγο περισσότερο, αφού θα πρέπει να εξετάσεις κάποιες μικρές ή μεγαλύτερες λεπτομέρειες που ίσως να σου διαφεύγουν για την ώρα και θα μπορούσαν να σε προβληματίσουν στη συνέχεια. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Λέων

Η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο σου έρχεται να φωνάξει πως είσαι έτοιμος/η να δείξεις με κάθε επισημότητα πως ζητάς περισσότερα από αυτά που σου έχουν προσφέρει μέχρι σήμερα. Ο τελευταίος μήνας μπορεί να έχει φέρει νέα δεδομένα στη ζωή σου, να σε έχει βάλει σε καινούργια τροχιά και μάλλον είναι ώρα να χαράξεις το μονοπάτι που σε πάει παρακάτω. Η ευνοϊκή συγκυρία της συγκεκριμένης Ηλιακής έκλειψης σε καλεί να τολμήσεις να σπάσεις το τζάμι που είναι μπροστά σου, χωρίς να φοβάσαι μήπως εκτεθείς σε κοινό. Διάβασε τη συνέχεια εδώ..  

Παρθένος

Η Ηλιακή έκλειψη στο Λέοντα μπορεί να σε τρομάξει, αφού θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις ανθρώπους που κουβαλούν θέληση και δυναμική, που έχουν αποφασίσει να δημιουργήσουν ένα αφήγημα στο οποίο είναι πρωταγωνιστές και εσύ έχεις ρόλο κομπάρσου. Ίσως λοιπόν να βλέπεις την πραγματικότητα μπροστά στα μάτια σου, να αναγνωρίζεις πλέον πως έχεις απέναντι σου πρόσωπα που δεν  κάνουν κανένα βήμα πίσω από τις θέσεις τους και να πρέπει να επαναπροσδιορίσεις το δικό σου ρόλο. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Ζυγός

Η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο σου Λέοντα θα μπορούσε να σηματοδοτεί την έναρξη μίας νέας περιόδου που περνά μέσα από τη συμμετοχή σου σε καινούργιες ομάδες και κοινωνικά σύνολα. Ένας νέος επαγγελματικός ρόλος μπορεί να σε ευχαριστεί και να σε γεμίζει με αισιοδοξία σχετικά με το αύριο, να σε βοηθά να δεις το παρακάτω ακόμα καλύτερα σε σχέση με το σήμερα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Σκορπιός

Η Ηλιακή έκλειψη στο Λέοντα φαίνεται να σβήνει το φως από τα μάτια σου, κάτι που όμως δεν είναι απαραίτητο δυσάρεστο ή προβληματικό για εσένα, αφού θα σε βοηθήσει να κοιτάξεις πίσω από αυτό. Φρόντισε να αναλάβεις μία νέα επαγγελματική πρόκληση, να πιστέψεις στον εαυτό σου και να δοκιμάσεις πρόσωπα που μπορεί να κουβαλούν πείρα και ηγετικές διαθέσεις. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Τοξότης

Η φιλική προς εσένα Ηλιακή έκλειψη στο Λέοντα θα μπορούσε να σου προσφέρει την ευκαιρία να κοιτάξεις την αλήθεια κατάματα, αποφεύγοντας να ακούσεις απόψεις που κουβαλούν ψέμα, που μυρίζουν παρελθόν και που φωνάζουν πως είναι έτοιμες να σε παρασύρουν σε περίεργα μονοπάτια. Αυτό που καλείσαι να πράξεις είναι να αποδράσεις από ένα τέτοιο νοσηρό περιβάλλον, να ανοίξεις την πόρτα για ένα ταξίδι ή για μία μόνιμη μετακόμιση, να φροντίσεις να κλείσεις ανοικτές εκκρεμότητες εκπαιδευτικού χαρακτήρα και να σταματήσεις να δίνεις δεύτερες ευκαιρίες. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Αιγόκερως

Η Ηλιακή έκλειψη στο Λέοντα μπορεί να σηματοδοτεί το τέλος εποχής για μία σχέση ή συνεργασία, μέσα από τη συνειδητοποίηση πως δεν μπορείς να κάνεις κάτι ώστε να της ξαναδώσεις ζωή. Ακόμα και αν προσπάθησες τον τελευταίο καιρό να αναστήσεις κάτι που μοιάζει να παραπαίει, ακόμα και αν έδωσες δεύτερες ευκαιρίες, ακόμα και αν έβαλες τη λογική σε δεύτερη μοίρα, φτάνει κάποια στιγμή που πρέπει να δράσεις αποφασιστικά. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Υδροχόος

Η Ηλιακή έκλειψη απέναντι σου είναι η ευκαιρία ώστε να γιορτάσεις μία νέα αρχή που θα γίνει στον προσωπικό ή επαγγελματικό τομέα, που εμπεριέχει την έννοια της μοιρασιάς. Η άλλη πλευρά μπορεί να είναι το άτομο που αναζητούσες εδώ και πολύ καιρό, να πρόκειται για το πρόσωπο που σε συμπληρώνει, που καταφέρνει να καλύψει ένα κενό που τόσο καιρό θεωρούσες πως μπορείς να κάνεις πως δεν υπάρχει. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Ιχθείς

Η Ηλιακή έκλειψη στο Λέοντα αποτελεί μία δοκιμασία για τα επαγγελματικά σου, αφού θα σε βάλει στη διαδικασία να αναζητήσεις το παρασκήνιο ή να ετοιμάσεις τις ενέργειες σου ώστε να μην πέσεις θύμα των περιστάσεων. Αν επανέρχεσαι στη δουλειά σου μετά από μία περίοδο διακοπών, τότε καλά θα κάνεις να ασχοληθείς σοβαρά με εκκρεμότητες, αφού σύντομα θα σου ζητηθούν απαντήσεις και αποτελέσματα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.