ΖΩΔΙΑ

Τι θα φέρει η Ηλιακή έκλειψη στις 15/2


MMEINTANI

13 Φεβρουαρίου 2018

13937425e17280c6fbfa4cefa7871a1e.jpg

Μία ξαφνική αλλαγή πορείας μπορεί να προκαλέσει ηλεκτροσόκ στο περιβάλλον σου, αλλά μοιάζεις έτοιμος/η να προχωρήσεις σε σημαντικές κινήσεις μεταμόρφωσης, με αποτέλεσμα να μη θέλεις να κοιτάξεις προς τα πίσω. Η παρόρμηση αυτή την περίοδο μπορεί να δείχνει κάπως επικίνδυνη, αλλά γνωρίζεις πολύ καλύτερα πως η παραμονή στις υπάρχουσες συνθήκες της ζωής σου, είναι απλά μία θανατηφόρος διαδικασία.

Από την άλλη πλευρά, αν δέχεσαι ένα ξαφνικό σοκ στη σχέση ή στα επαγγελματικά σου, αν αλλάζει ο ρόλος σου μέσα στις παραπάνω περιστάσεις, τότε είναι καιρός να αναρωτηθείς μήπως κάτι τέτοιο μπορεί να είναι και ευλογία για τη ζωή σου. Χρειάζεσαι φρέσκο αέρα στη ζωή σου, ακόμα και αν αυτή η προοπτική προκύπτει μέσα από μία πράξη που σε κάνει να χάνεις την αναπνοή σου. Φρόντισε να συνειδητοποιήσεις την απαίτηση να διώξεις από πάνω σου τη μάσκα που έχεις βολευτεί να φοράς, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως πρέπει να συστηθείς εκ νέου στο περιβάλλον σου ή σε ένα νέο περιβάλλον που αποφασίζεις να κάνεις είσοδο.

Κριός

Η Ηλιακή έκλειψη στον Υδροχόο έχει την ευκαιρία να σε κάνει περισσότερο εξωστρεφή, να σε βοηθήσει να συνδεθείς εκ νέου με πρόσωπα του φιλικού σου κύκλου και να αλλάξει ο κοινωνικός σου ρόλος. Μπορεί να προκύψουν κάποιες νέες προτάσεις που είναι πιθανό να σε βάζουν σε διαδικασία να αλλάξεις την καθημερινότητα σου λόγω της συμμετοχής σε δραστηριότητες που σε ευχαριστούν. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Ταύρος

Η Ηλιακή έκλειψη στον Υδροχόο φαίνεται να ταρακουνά τη δημόσια εικόνα σου αφού θα προκαλέσει ηλεκτροπληξία σε μία σχέση ή συνεργασία που χρειάζεται να βρει νέα πατήματα, ειδικά αν ανήκεις στους εκπροσώπους των τελευταίων ημερών του ζωδίου. Μπορεί να χρειαστεί να φέρεις στην επιφάνεια κάποιες σκέψεις ή πράξεις σου που μέχρι σήμερα κρύβονταν και αυτό να αλλάζει τις ισορροπίες στον επαγγελματικό χώρο ή μέσα στο σπίτι σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Δίδυμοι

Η Ηλιακή έκλειψη στον Υδροχόο μπορεί να μοιάζει με την ευκαιρία που σου δίνεται ώστε να αποδράσεις από ένα περιβάλλον που σε πνίγει, που σε εγκλωβίζει, που σε αναγκάζει να χάνεις την ομαλή ροή της  καθημερινότητας σου. Θα χρειαστείς χρόνο για τον εαυτό σου, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως πρέπει να βάλεις στην ημέρα σου κάποιες αθλητικές δραστηριότητες, γιατί διαφορετικά καταπονείς το σώμα σου αλλά ταυτόχρονα μπερδεύεις και το μυαλό σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Καρκίνος

Η Ηλιακή έκλειψη στον Υδροχόο μπορεί να προκαλέσει μία πρόσκαιρη, αλλά σημαντική, αστάθεια στον οικονομικό ή ερωτικό τομέα. Δεν μπορείς να βασίζεις πολύ εύκολα το αύριο στα δεδομένα που έχεις στα χέρια σου σήμερα, αφού υπάρχουν αστάθμητοι παράγοντες που μοιάζουν έτοιμοι να εισβάλουν στην ηρεμία και νηνεμία που αναζητάς. Από την άλλη βέβαια πλευρά, ρισκάροντας αυτή την περίοδο, μπορεί να βρεθείς μπροστά σε μία μεγάλη πρόκληση, την οποία όμως δε φαίνεται να ακολουθεί κάποια σταθερότητα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Λέων

Η Ηλιακή έκλειψη απέναντι σου μοιάζει με τη στιγμή που πρέπει να λάβεις αποφάσεις που γνωρίζεις πως θα ηλεκτρίσουν τους γύρω σου αλλά και την ίδια σου τη ζωή, ειδικά αν ανήκεις στους εκπροσώπους των τελευταίων ημερών του ζωδίου. Καλείσαι να διαχειριστείς την προσωπικότητας της άλλης πλευράς που επιμένει  να θεωρεί πως μπορεί να ορίσει τους κανόνες του παιχνιδιού, ενώ παράλληλα αντιλαμβάνεσαι πως κάτι τέτοιο δεν είναι τόσο απλό. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Παρθένος

Η Ηλιακή έκλειψη στον Υδροχόο μπορεί να σε αφυπνίσει και να προσπαθήσει να σε κάνει να πάρεις το βλέμμα σου από μία κατεύθυνση που κατορθώνει να σου τραβά το ενδιαφέρον. Αν έχεις μπλεχτεί σε δίχτυα που είναι δύσκολο να αποφύγεις, αν ονειρεύεσαι καταστάσεις τις οποίες δεν είναι βέβαιο πως έχεις εκλογικεύσει, τότε χρειάζεσαι ένα ηλεκτροσόκ για να ξυπνήσεις. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Ζυγός

Η Ηλιακή έκλειψη στον Υδροχόο μπορεί να αποτελεί μία πολύ καλή αφορμή για να αποφασίσεις να κάνεις ένα σημαντικό βήμα στην προσωπική σου ζωή, μέσα από μία γέννηση που περίμενες εδώ και πολύ καιρό ή προκύπτει με εντελώς ξαφνικό τρόπο. Αυτό που έχει σημασία είναι να πιστέψεις πως τα πάντα μπορούν να συμβούν, πως μπορείς να είσαι τυχερός/α απέναντι σε προκλήσεις που δέχεσαι, πως είσαι σε θέση να φέρεις στη ζωή σου περιστάσεις που την κάνουν πολύ πιο όμορφη. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Σκορπιός

Η Ηλιακή έκλειψη στον Υδροχόο μπορεί να ταρακουνά τα θεμέλια της ζωής σου, κυρίως μέσα από αποφάσεις και δράσεις κοντινών σου προσώπων τις οποίες δεν είναι και πολύ εύκολο να ελέγξεις. Καλό θα ήταν να αποφύγεις να λάβεις σημαντικές αποφάσεις, να μη βιαστείς να προχωρήσεις σε αλλαγές που αφορούν το σπίτι ή τη σχέση σου, να παρατηρήσεις καλύτερα αυτά που συμβαίνουν στο επαγγελματικό σου περιβάλλον αποφεύγοντας να είσαι εσύ αυτός/η που κινεί τα νήματα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Τοξότης

Η Ηλιακή έκλειψη στον Υδροχόο αποτελεί μία πολύ καλή στιγμή για να προγραμματίσεις ή να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι που μοιάζει να έχεις ανάγκη, για να καταφέρεις να αποδράσεις από ένα περιβάλλον και μία επαναλαμβανόμενη διαδικασία που μοιάζει να σε ρουφά. Μπορεί να χρειαστεί να μιλήσεις ανοικτά για μία κατάσταση, να τολμήσεις να χτυπήσεις το χέρι στο τραπέζι και να διεκδικήσεις κάτι, να εκφράσεις σκέψεις και απόψεις που μπορεί να δυσαρεστήσουν πρόσωπα του γειτονικού σου κύκλου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Αιγόκερως

Η Ηλιακή έκλειψη στον Υδροχόο μπορεί για ακόμα μία φορά τον τελευταίο καιρό να επηρεάζει τα οικονομικά σου. Θα χρειαστεί να προσέξεις τις επενδύσεις που αποφασίζεις να κάνεις, να κάνεις ένα βήμα πίσω σε θέματα αγορών ή εκμυστηρεύσεων, αφού είναι πιθανό να σε αφήνουν ακάλυπτο/η απέναντι σε άτομα που δεν μπορείς ακόμα να γνωρίζεις αν είναι στραμμένα προς την πλευρά σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Υδροχόος

Η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο σου μπορεί να αποτελεί ένα ακόμα σημάδι πως χρειάζεται να αλλάξεις την κατεύθυνση της ζωής σου, κάτι που μπορεί να έχεις καταλάβει εδώ και περίπου έξι μήνες, ειδικά αν ανήκεις στους εκπροσώπους των τελευταίων ημερών του ζωδίου. Αν δεν τόλμησες να κάνεις κάτι τέτοιο το περασμένο καλοκαίρι, τότε είναι η ώρα που θα πρέπει να δώσεις μία πιο σαφή απάντηση κατά πόσο θα συμβιβαστείς με το σήμερα ή θα αποφασίσεις να ταράξεις τα νερά. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Ιχθείς

Η Ηλιακή έκλειψη στον Υδροχόο μπορεί να σε πιάνει στον ύπνο και να σε αναγκάζει να ανοίξεις τα μάτια σου διάπλατα απέναντι στην πραγματικότητα. Καλό θα ήταν να ακούσεις φωνές ανθρώπων που επιδιώκουν να μιλούν στη βάση της λογικής, να προσπαθήσεις να θυμηθείς τα όνειρα που βλέπεις στον ύπνο σου, να έχεις τα μάτια σου ανοικτά ακόμα και πίσω από την πλάτη σου. Φρόντισε επίσης να διαβάσεις τα ψιλά γράμματα συμφωνιών, να εξετάσεις πολύ διεξοδικά την προσωπικότητα ανθρώπων που σε ενδιαφέρουν και να προσθέσεις την πραγματικότητα στη ζωή σου. Ναι, μπορεί να βρίσκεσαι σε μία εποχή που ζεις το όνειρο, αλλά μην ξεχνάς πως θα πρέπει να συνεχίσεις να βαδίζεις και πάνω στη Γη. Και ενίοτε υπάρχουν παγίδες που είναι έτοιμες να σου αποδείξουν πως ζεις σε ένα παράλληλο σύμπαν. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.