ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα ζώδια για την εβδομάδα από 19/2 έως 25/2


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

17 Φεβρουαρίου 2018

zodiac-weekly-2.png

ΚΡΙΟΣ

Η νέα εβδομάδα σε βρίσκει να προσπαθείς να βρεις χρόνο να ξεκουραστείς ή να αναγνωρίζεις πως έχεις τον απαραίτητο χώρο ώστε να πάρεις αποστάσεις από ανθρώπους και καταστάσεις που σε έχουν προβληματίσει και ενοχλήσει τον τελευταίο καιρό. Η ανάγκη απομόνωσης είναι παρούσα και αυτό μπορεί να παραξενέψει κάποιους αφού δεν έχουν συνηθίσει να βλέπουν μία τέτοια συμπεριφορά από την πλευρά σου. Γνωρίζεις όμως πως χρειάζεσαι έναν τρόπο για να χωνέψεις τις τελευταίες εξελίξεις οι οποίες σε αναγκάζουν να βλέπεις τη ζωή σου μέσα από διαφορετική οπτική. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Η κοινωνική σου ζωή φαίνεται να αποκτά μεγαλύτερη σημασία αυτή τη νέα εβδομάδα αφού έχεις την ευκαιρία να βρεθείς ανάμεσα σε κόσμο και να καταφέρεις να διώξεις μακριά τις σκέψεις και προσωπικές σου αγωνίες. Η μετάβαση σου σε μία νέα προσωπική ή επαγγελματική κατάσταση επιφέρει και την ευκαιρία να συστηθείς με κόσμο που δε γνώριζες, αλλά ακόμα και να εντάξεις στη ζωή σου καινούργια χρονοδιαγράμματα και μία νέα αντίληψη ιεράρχησης των καταστάσεων. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η νέα εβδομάδα μπορεί να σε κάνει να συνεχίζεις να περπατάς σε ένα παράλληλο σύμπαν, θέλοντας ακόμα περισσότερο να αποφύγεις την επαφή με την πραγματικότητα. Η ανάγκη αυτής της απόδρασης είναι παρούσα και σε οδηγεί σε σκέψεις που μπορεί να μην έχουν καμία λογική βάση και σε πράξεις που πιθανότατα να μην εγκρίνονται από όλους γύρω σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το σώμα και το μυαλό φαίνεται να διατηρούν ξεχωριστές πορείες τη νέα εβδομάδα, κάτι που σε ενοχλεί και αναγκάζει να κονταροχτυπηθείς με τον εαυτό σου ώστε να θέσεις προτεραιότητες. Η ανάγκη να ταξιδέψεις, η θέληση να αποδράσεις κάπου μακριά από την καθημερινότητα, οι δεύτερες σκέψεις σχετικά με μία επαγγελματική μετακίνηση που δεν έλαβε ποτέ χώρα, είναι κομμάτια μίας εβδομάδας που σε φέρνουν σε αντιπαράθεση με την ατολμία σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΛΕΩΝ

Εσύ και η άλλη πλευρά μοιάζει να δίνετε μία άνιση  μάχη, αφού δεν είναι εφικτό να βρείτε λογικές εξηγήσεις σε αυτή τη χημεία που μοιάζει ιδανική ή αδιαπέραστη από προβλήματα και προβληματισμούς. Το πρόσωπο που έχεις απέναντι ή δίπλα σου μοιάζει  να έχει έρθει για να σου υπενθυμίσει πως υπάρχουν περιστάσεις κατά τη διάρκεια των οποίων μπορεί να θεωρήσεις πως τη ζωή σου την έχει αγγίξει ένα μαγικό ραβδί, έχει πασπαλιστεί με αστερόσκονη. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα εβδομάδα είναι πιθανό να σε βρίσκει αγκαλιά με ένα πρόσωπο ή με την ανάμνηση ενός προσώπου που καταφέρνει να σε τραβήξει από την καθημερινότητα που θέλεις να αποφύγεις. Αν υπάρχει αυτό το πρόσωπο στη ζωή σου, τότε είναι αρκετά πιθανό να αναρωτιέσαι αν είναι ώρα να προχωρήσει μία μετακόμιση μαζί του, αν μοιάζει με την κατάλληλη στιγμή ώστε να προχωρήσεις σε μία πρόταση που αλλάζει όλα τα δεδομένα της ζωής σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να μεγαλώνει ακόμα περισσότερο το θέμα της ροής της καθημερινότητας σου, είτε μέσα από μία προσπάθεια να αλλάξεις το χρονοδιάγραμμα της ημέρας σου, είτε μέσα από ζητήματα που έχουν πλέον επηρεάσει την υγεία σου. Το μυαλό σου φαίνεται να προσπαθεί να βρει διέξοδο σε ένα πρόγραμμα που έχει καταντήσει επαναλήψιμη ρουτίνα, κάτι που μπορεί να σημαίνει πως αναζητάς τρόπους απόδρασης ακόμα και μέσα από συμμετοχή σε αθλητικές δραστηριότητες. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ολοένα και εντονότερη παρουσία πλανητών στους Ιχθείς φαίνεται να αυξάνει την ερωτική σου διάθεση τη νέα εβδομάδα και να σε μετατρέπει σε μία βόμβα συναισθημάτων έτοιμη να εκραγεί. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση, τότε αυτή μπορεί να προχωρά βήματα παρακάτω, να υπάρχουν πλέον σχέδια ακόμα και για τη δημιουργία οικογένειας, με αποτέλεσμα να τίθενται και κάποια πρακτικά θέματα στο τραπέζι. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η νέα εβδομάδα μπορεί να σε βοηθήσει ή να σε παγιδέψει ώστε να ρίξεις τους ρυθμούς σου, να κατεβάσεις ταχύτητα και να χαλαρώσεις ή να εγκλωβιστείς, να κοιμηθείς περισσότερο ή να σε κοιμίσουν περισσότερο. Η εισβολή αρκετών πλανητών στους Ιχθείς φαίνεται να σου υπενθυμίζει πως θα πρέπει να ασχοληθείς με θέματα που έχεις  ξεχάσει ή θέσεις σε δεύτερη προτεραιότητα, να σκαλίσεις εκ νέου κάποιες ανοικτές εκκρεμότητες που καλό θα ήταν να κλείσουν, να πάψουν να αποτελούν παγίδες για το παρακάτω της ζωής σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το μυαλό σου παίζει περίεργα παιχνίδια τη νέα εβδομάδα και σε αναγκάζει να αμφιβάλεις για πολλά πράγματα που καλείσαι να αντιμετωπίσεις. Μπορεί να μην είσαι σε θέση να διαχωρίσεις την πραγματικότητα από τη φαντασία, να παλεύεις να κατανοήσεις κάτι που σε μπερδεύει, αφού κουβαλάς αρκετές αμφιβολίες και ανησυχίες που είναι δύσκολο  να εξηγήσεις στους γύρω σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Και τώρα, πως προχωράς παρακάτω; Οι εκλείψεις έγιναν, οι εκπλήξεις ήρθαν, οι προσκλήσεις στάλθηκαν ή έφτασαν στα χέρια σου και καλείσαι να πάρεις αποφάσεις. Πως όμως αποφασίζεις όταν δεν μπορείς ακόμα να διακρίνεις την πρόταση από την παγίδα, την αλήθεια από το ουτοπικό δώρο, τον ατομικό ρόλο από το ομαδικό δώρο; Ένας τρόπος για να καταφέρεις να φτάσεις σε μία απόφαση είναι να προκαλέσεις το μυαλό σου να σωπάσει και να επιλέξεις διαισθητικά ή ακούγοντας την καρδιά σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΙΧΘΥΣ

Ένα- ένα τα φώτα αρχίζουν να στρέφονται προς το μέρος σου και να σε μετατρέπουν στον/ην κεντρικό/η πρωταγωνιστή/ρια της ταινίας, χωρίς να μπορείς να κρυφτείς πλέον από το  κοινό. Με τόσους πλανήτες να έρχονται στο ζώδιο σου είναι ώρα να βελτιώσεις την εικόνα σου, να μαλακώσεις το θυμό σου, να θέσεις σε εφαρμογή την ακατανίκητη γοητεία σου και να αφήσεις τα στόματα γύρω σου ανοικτά. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.