ΖΩΔΙΑ

Τα 3 χειρότερα ζώδια στις μακροχρόνιες σχέσεις


The Jennettes

23 Φεβρουαρίου 2018

priscilla-du-preez-306214-unsplash.jpg

Κριός

Ο Κριός συχνά θεωρείται ο "εγωιστής" του ζωδιακού κύκλου και μερικά χακτηριστικά της προσωπικότητάς του να ταιριάζουν με αυτό. Ως το πρώτο ζώδιο του κύκλου μπορεί να βάζει συχνά πρώτο τον εαυτό του και αυτό να δημιουργεί πρόβλημα στη σχέση. Δυσκολεύονται να βλέπουν τα πράγματα από την πλευρά του συντρόφου τους και μπορεί να έχουν πρόβλημα με το να συμβιβαστούν. 

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως ο Κριός δεν μπορεί να είναι ώριμος, υπεύθυνος και να φροντίζει τον σύντροφό του, αν θέλει να είναι σε μακροχρόνια σχέση. Πρέπει απλά να βλέπουν τον άλλον ως σύντροφο, αντί για κάποιον που τον κρατάει πίσω. 

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι ο "περιπλανώμενος" του ζωδιακού κύκλου. Και γι' αυτό δεν προτιμά ιδιαίτερα τις μακροχρόνιες σχέσεις. "Σε μία σχέση, υπάρχει μία οικειότητα στην οποία ο Τοξότης έχει... αλλεργία. Ανεξάρτητα με το πόσο υπέροχος είναι ο άνθρωπος απέναντί τους, οι Τοξότες θα ψάχνουν πάντα κάτι ξένο. Αυτό όμως που πολλοί του ζωδίου δεν συνειδητοποιούν, είναι πως μπορούν να έχουν και τα δύο αν αυτό τους ενδιαφέρει. Αν ο Τοξότης θέλει μία επιτυχημένη σχέση, θα πρέπει να σκεφτούν πόσο διασκεδαστικό θα είναι να εξερευνήσουν άγνωστα εδάφη με τον/την σύντροφό τους. Θα πρέπει να δουν τη συντροφικότητα ως έναν τρόπο να επεκτείνουν τις προοπτικές τους -δύο κεφάλια είναι καλύτερα από ένα και ο Τοξότης μπορεί να μάθει πολλά από κάποιον εξίσου περιπετειώδη.

Υδροχόος

Ως ακόμα ένα ζώδιο που είναι ερωτευμένο με την ελευθερία και την ανεξαρτησία, ο Υδροχόος μπορεί να δυσκολευτεί να δημιουργήσει κάτι μακροχρόνιο. Είναι ο επαναστάτης του ζωδιακού κύκλου -αν τους ζητήσεις να πάνε αριστερά, θα πάνε δεξιά. Σε μία σχέση είναι πιθανό να νιώσουν πως του κόβονται τα φτερά. Μερικές φορές θέλουν να είναι μόνοι και αυτό μπορεί να πληγώσει τον σύντροφό τους. Αυτό συνήθως είναι απαράδεκτο για τους συντρόφους τους. Ωστόσο, όπως και ο Τοξότης, μία απλή αλλαγή στον τρόπο σκέψης μπορεί να κάνει θαύματα αν ο Υδροχόος είναι ανοιχτός προς τη δέσμευση. Αν ένας Υδροχόος θέλει να απολαύσει μία μακροχρόνια σχέση, θα πρέπει να δουν την σχέση ως ένα μονοπάτι προς την ελευθερία. Με κάποιον στο πλάι τους μπορεί να έχπυν την δυνατότητα να είναι ελεύθεροι με άλλον τρόπο: Μπορεί να νιώσουν πιο δυνατοί ως κομμάτι ενός ζευγαριού, κι όταν νιώθουν δυνατοί μπορούν να πάρουν μεγαλύτερα ρίσκα και επισκευθούν ένα νέο μέρος στον κόσμο ή να εξερευνήσουν τα κρυφά ταλέντα τους.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.