ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα ζώδια για την εβδομάδα από 2/4 έως 8/4


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

31 Μαρτίου 2018

zodiac-weekly.gif

ΚΡΙΟΣ

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να σε βάζει στη διαδικασία μίας ουσιαστικής πλέον αναμέτρησης με πρόσωπα που επιμένουν να συγκρούεστε μεταξύ σας. Με τον κυβερνήτη σου Άρη να συνεχίζει να βρίσκεται σε στενή επαφή με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, καλό θα ήταν να έχεις στοιχεία για όσα θα θελήσεις να εκφράσεις, για όσα θα μπορούσαν να αποτελέσουν αιχμηρά αντικείμενα σε ένα διάλογο που δεν είναι καθόλου εύκολος. Αν έχεις εξουσία στα χέρια σου, τότε ίσως να έχει φτάσει η ώρα να επεξεργαστείς ένα σχέδιο που έχεις κατά νου και μπορεί να εμπεριέχει την έννοια της αναδιάταξης των ρόλων στον επαγγελματικό τομέα που βρίσκεσαι. Ίσως όμως αυτή η εξουσία να αφορά τη θέσπιση κάποιων ρόλων μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον που βρίσκεσαι, αφού πιθανότατα να χρειαστεί να μπουν κάποιοι κανόνες που έχουν χαλαρώσει και σε έχουν αναγκάσει να αναλάβει υπέρμετρα βάρη στους ώμους σου.   Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να σε βοηθά να κερδίσεις χρόνο σε ένα φλέγον ζήτημα ή να επενδύσεις το χρόνο και τις δυνάμεις σου με τον πλέον κατάλληλο τρόπο, αποφεύγοντας παράτολμες και απότομες κινήσεις που θα σε βάλουν σε κίνδυνο. Αν έχεις στο μυαλό σου κάποια επαγγελματικά σχέδια που απευθύνοντας σε αρκετό κόσμο, τότε έχεις την ευκαιρία να θέσεις τις βάσεις ή να συνεχίσεις τις ενέργειες που έχεις αναλάβει, κάνοντας μικρά και ουσιαστικά βήματα. Οι επαφές σου με πρόσωπα κύρους και εξουσίας μπορούν να σε βοηθήσουν να προχωρήσεις προς το στόχο σου, να οδηγηθείς σε συζητήσεις συμφωνίας που καλό θα ήταν όμως να μην κλείσουν για την ώρα. Βλέπεις, υπάρχουν κάποιες κινήσεις που γίνονται παρασκηνιακά και πιθανότατα να μην τις γνωρίζεις και οι οποίες είναι σε θέση να αλλάξουν δεδομένα που θεωρείς βέβαια.  Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα πάντα φαίνεται να κινούνται γύρω από την έννοια της εμπιστοσύνης που μπορείς να δείξεις σε πρόσωπα του κοντινού σου κύκλου τη νέα εβδομάδα. Είναι αρκετά πιθανό να αντιμετωπίζεις κάποια θέματα προσέγγισης του/ης ερωτικού/ης συντρόφου ή συνεργατών, αφού δε νιώθεις και πολύ άνετα ώστε να μοιραστείς μαζί τους κομμάτια του εαυτού σου. Το σεξ μπορεί να έχει δυσκολέψει, να μην υπάρχει διάθεση να περάσεις στιγμές με το έτερο ήμισυ ή να αναγνωρίζεις κομμάτια χαρακτήρα που σε απομακρύνουν ολοένα και μακρύτερα. Αν πάλι υπάρχει στο προσκήνιο ένα άτομο από το παρελθόν, τότε προσπάθησε να διακρίνεις κατά πόσο έχει αλλάξει αυτό το πρόσωπο ή μήπως επανέρχεται απλά για να ζήσετε μία επανάληψη μίας εποχής που την έχετε θάψει.  Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο εκνευρισμός σου τη νέα εβδομάδα είναι ένα μεγάλο στοίχημα αφού καλείσαι να διαχειριστείς δύσκολες καταστάσεις σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Με τον Ερμή να παραμένει ανάδρομος στον Κριό μπορεί να αντιμετωπίσεις συμπεριφορές που σε κάνουν να θέλεις να επιτεθείς χωρίς να σκέφτεσαι το αποτέλεσμα μία τέτοιας πράξης. Μπορεί όμως να συναντάς μπροστά σου ανθρώπους που δεν κατανοούν τις δικές σου ανάγκες, τις σκέψεις και τον τρόπο που τις εκφράζεις, με αποτέλεσμα να θεωρείς πως όλοι οι γύρω σου είναι κλεισμένοι στο μικρόκοσμο τους και δεν υπάρχει περιθώριο συνεννόησης μεταξύ σας. Αυτό όμως που πρέπει να κατανοήσεις είναι πως δε χρειάζεται να έρχεσαι σε αντιπαράθεση με τους πάντες και τα πάντα, αλλά να δίνεις σημασία μόνο στα πρόσωπα που έχουν πραγματική αξία για τη ζωή σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΛΕΩΝ

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να σε βάζει στη διαδικασία να ασχοληθείς επισταμένα με θέματα εργασιακού περιεχομένου, να προσπαθήσεις να βάλεις σε μία σειρά ζητήματα που μπορεί να δημιουργούν εμπόδια που μοιάζουν με αδιέξοδα. Θα χρειαστεί βέβαια να αντιμετωπίσεις ανθρώπους που επιμένουν να μένουν στη σκέψη και την άποψη τους, να προσπαθήσεις σκληρά να διαπεράσεις κάποια τετράγωνα και απόλυτα μυαλά που δε δείχνουν καμία διάθεση να γίνουν περισσότερο εύπλαστα. Ίσως πάλι να πρέπει να πάρεις στους ώμους σου κάποιες ευθύνες που αρνούνται άλλοι, ακόμα και αν κάτι τέτοιο μπορεί να σε φορτώνει και αγχώνει, αλλά μπορείς μέσα από αυτή τη διαδικασία να αποδείξεις πως είσαι ικανός/η να φέρεις εις πέρας κάτι που μοιάζει αδύνατο για άλλα άτομα γύρω σου.  Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να σε βάζει στη διαδικασία να ασχοληθείς επισταμένα με την προσωπική σου ζωή, αφού υπάρχουν πράγματα που πρέπει να ειπωθούν ώστε να επιλυθούν προβλήματα. Θα χρειαστεί να ακούσεις την άλλη πλευρά, ακόμα και αν είναι διατεθειμένη να σου μιλήσει για πράγματα που δεν είναι καθόλου ευχάριστα και είναι σε θέση να σε προβληματίσουν. Ίσως πάλι να έρθεις αντιμέτωπος/η με αιτιάσεις που δεν περίμενες να ακουστούν, να χρειαστεί να κάνεις ένα βήμα προς τα πίσω γιατί μπορεί να αντιληφθείς πως έχεις υποπέσει σε κάποιες πράξεις που έχουν πειράξει την άλλη πλευρά. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε φρόντισε να αποφύγεις να επενδύσεις υπέρμετρα σε μία νέα γνωριμία. Αν πάλι βγαίνεις από μία σχέση ή περνάς μία περίοδο που δεν αναζητάς κάτι νέο, τότε προσπάθησε να περάσεις χρόνο με τον εαυτό σου, να κάνεις έναν εσωτερικό διάλογο για να αναζητήσεις λόγους για τους οποίους νιώθεις την ανάγκη απόδρασης από ένα κοινωνικό περιβάλλον με πολύ φασαρία. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Η νέα εβδομάδα μοιάζει αρκετά προκλητική για εσένα, αφού με τον Ερμή ανάδρομο απέναντι σου, μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις ανθρώπους και καταστάσεις που έχουν πολλές απαιτήσεις από εσένα. Θα χρειαστεί να δείξεις υπομονή στην επικοινωνία σου με κόσμο, αφού μπορεί να μην ακούς όλα όσα λέγονται προς την πλευρά σου, να δώσεις χρόνο στο άλλο πρόσωπο να αναπτύξει τη συλλογιστική του πριν προλάβεις να δώσεις τη δική σου απόκριση και απάντηση. Είναι πάλι εξίσου πιθανό να χρειαστεί να ασχοληθείς με πολλά επαγγελματικά θέματα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα να υπάρχει ένα σοβαρό ενδεχόμενο να πέσεις σε λάθη που θα μπορούσες να αποφύγεις αν έδινες μεγαλύτερη σημασία στη λεπτομέρεια.  Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η νέα εβδομάδα μπορεί να φέρει πολλές δουλειές στον τομέα της καθημερινότητας, να σε αναγκάσει να αλλάξεις τον προγραμματισμό σου και να προλάβεις όλα όσα έχεις αναλάβεις να φέρεις εις πέρας. Αυτό βέβαια μπορεί να σημαίνει πως θα χρειαστεί να ιεραρχήσεις διαφορετικά κάποιες ασχολίες που έχεις αναλάβει, να θέσεις νέες προτεραιότητες, να εκνευριστείς και να εκνευρίσεις άλλους, να υπάρξουν και κάποιες παρεξηγήσεις που δεν είναι καθόλου αναπόφευκτες. Η ψυχραιμία που θα επιδείξεις μπροστά σε τέτοια ενδεχόμενα είναι μεγάλης σημασίας, αφού μπορεί να σε γλυτώσει από παρεξηγήσεις που μοιάζουν να μην είναι καθόλου απαραίτητες Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η νέα εβδομάδα επιμένει να σου βάζει εμπόδια στον οικονομικό τομέα και να σου ζητά να κάνεις μία προσεκτική διαχείριση των εξόδων σου, να ιεραρχήσεις τις ανάγκες σου και να αποφύγεις να παίξεις ριψοκίνδυνα. Με τον Ερμή να παραμένει ανάδρομος στον Κριό μπορεί να θεωρείς πως έχεις την τύχη με το μέρος σου, πως είσαι σε θέση να βρεις τον τρόπο να αποφύγεις να έρθεις σε επαφή με το αδιέξοδο που θα μπορούσες να βρεις μπροστά σου, αλλά μερικές φορές θα ήταν καλό να αποφεύγεις τέτοιες παράτολμες αποφάσεις και πράξεις. Καλό θα ήταν να εστιάσεις στον τομέα της δουλειάς και της καθημερινότητας σου, να προσπαθήσεις να φέρεις εις πέρας όλα όσα έχεις αναλάβει, να προωθήσεις κάποια επαγγελματικά πλάνα που έχεις κατά νου, παρά να επιμείνεις να ζεις σε μία παράλληλη διάσταση στην οποία τίποτα δεν είναι βέβαιο. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η νέα εβδομάδα ζητά από εσένα αποφασιστικές κινήσεις με στόχο να επιλύσεις ζητήματα που αφορούν το σπίτι ή τη δουλειά σου και καταφέρνουν να σε ταλαιπωρούν. Μπορεί να βλέπεις πως έχεις μπροστά σου ένα βουνό που καλείσαι να μετακινήσεις, πως πρέπει να επιδείξεις χαρακτηριστική δύναμη και αντοχή, αλλά σε κάτι τέτοιες στιγμές μπορείς να βγάλεις στην επιφάνεια τον πραγματικό σου εαυτό. Αν αυτή η διαδικασία περνά μέσα από διαδικασίες εκκαθάρισης σχέσεων σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, τότε καλό θα ήταν να ξεκινήσεις να ενημερώνεις τον κόσμο που έχεις γύρω σου ώστε να γνωρίζουν τις σκέψεις σου, τις οποίες δεν πρέπει να συνεχίζεις να κρατάς στο σκοτάδι. Αν πάλι αντιμετωπίζεις πρακτικά προβλήματα που αφορούν το σπίτι σου, τότε θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις τις αντοχές σου και να επιδιορθώσεις κάποια προβλήματα που είναι μπροστά σου, με στόχο να κάνεις και πάλι λειτουργικό ένα χώρο που μοιάζει να έχει παλιώσει ή να μην ταιριάζει με τις νέες σου ανάγκες. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το πρόβλημα της νέας εβδομάδας ονομάζεται σωματική παράλυση η οποία πιθανότατα να οφείλεται στο γεγονός πως το μυαλό σου δεν μπορεί να συντονιστεί με τους γύρω σου. Είναι πιθανό να χρειαστεί να κατεβάσεις ταχύτητα, να προσπαθήσεις να προσεγγίσεις το ρυθμό των υπολοίπων γύρω σου, να φροντίσεις να ακούσεις τις δικές τους σκέψεις ακόμα και αν σου φαίνονται κάπως παράταιρες σε σχέση με τις δικές σου. Ίσως πάλι να πρέπει να βγάλεις μερικές δραστηριότητες από την καθημερινότητα σου, να προσπαθήσεις να ξεφορτώσεις την ημέρα σου, ώστε να καταφέρεις να επικοινωνήσεις με ανθρώπους που συνεχίζοντας να λειτουργείτε με τον ίδιο τρόπο με το σημερινό είναι αρκετά πιθανό να οδηγηθείτε στην πλήρη αποξένωση. Αυτό που θα πρέπει όμως να θυμάσαι επιπλέον, είναι πως δεν μπορείς να έχεις τον πλήρη έλεγχο των καταστάσεων γύρω σου, αφού υπάρχουν κάποιες κινήσεις που γίνονται και δε σου έχουν γίνει γνωστές. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΙΧΘΥΣ

Η νέα εβδομάδα θα σε βάλει στη διαδικασία να αναμετρηθείς με τη μοναξιά σου, να προσπαθήσεις να μετρήσεις τις φιλίες σου και να δεις αν χρειάζεσαι όλο αυτό τον κόσμο γύρω σου ή όχι. Μπορεί να λαμβάνεις αποστάσεις από το κοινωνικό σου περιβάλλον, να θέλεις να βρεθείς μακριά από πρόσωπα που έχετε περάσει χρόνο μαζί, αλλά μοιάζει να μην είστε στο ίδιο πλέον μήκος κύματος. Ίσως πάλι να θέλεις απλά να περάσεις χρόνο με τον εαυτό σου για να μάθεις κάπως περισσότερο κάποια στοιχεία του χαρακτήρα σου που δεν έχεις εξηγήσει και μπορεί να έρχονται στην επιφάνεια σε στιγμές που δημιουργούν προβλήματα σε κοινωνικές σου σχέσεις.  Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.