ΖΩΔΙΑ

Αυτό θα καταστρέψει τη σχέση σας, σύμφωνα με το ζώδιό του


The Jennettes

16 Απριλίου 2018

photo-1467455695826-cb420759ce56.jpg

Κριός

Ο Κριός βρίσκεται πάντα εν κινήσει και δεν του αρέσει η τεμπελιά. Θέλει έναν σύντροφο με τον οποίο θα είναι ενεργητικός και η σχέση θα είναι διασκεδαστική και δυναμική. Ενώ ο Κριός θα πρέπει να αποδεχτεί τον σύντροφό του γι' αυτό που είναι, το να βγείτε από το σπίτι και να κάνετε πράγματα που αρέσουν και στους δύο, είναι κάτι που θα εκτιμήσει.

Ταύρος

Ο Ταύρος δεν αντέχει όταν ο σύντροφός του είναι διάσπαρτος ή ασυνεπής. Προτιμά άνετα και σταθερά περιβάλλοντα και δεν του αρέσουν οι σοκαριστικές αλλαγές. Οπότε σε αυτή τη περίπτωση, η υπομονή είναι το κλειδί.

Δίδυμος

Στον Δίδυμο αρέσει η συζήτηση και δεν του αρέσει όταν ο απέναντί του κρατάει τις σκέψεις του για τον εαυτό του. Προτιμά ο άλλος να του "ανοιχτεί' και να μοιραστεί μαζί του ό,τι σκέφτεται. Αν δεν νιώθετε έτσι, μοιραστείτε μόνο πράγματα με τα οποία νιώθετε άνετα και εκείνος θα το εκτιμήσει.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι πολύ ευαίσθητος και μπορεί εύκολα να νιώσει πως δέχεται επίθεση από τον σύντροφό του, ειδικά αν εκείνος μοιάζει εγωιστής ή αλαζόνας. Προτιμούν να περιτριγυρίζονται από ευαίσθητες ψυχές που έχουν τουλάχιστον ενός είδους εμπάθεια.

Λέων

Ο Λέων είναι ένα ευχάριστο άτομο και απεχθάνεται την απαισιοδοξία και τις καταθλιπτικές καταστάσεις. Θέλουν να περιβάλλονται από αγάπη και φως. Φυσικά, αυτό δε σημαίνει πως δεν μπορείτε να μοιραστείτε ποτέ τα αρνητικά σας συναισθήματα μαζί τους, αλλά προσπαθείστε να επωφεληθείτε από τη θετικότητά τους.

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι το πιο οργανωτικό ζώδιο και διαπρέπει στη δομή, την καθαριότητα και την τάξη. Έτσι, ένας ακατάστατος σύντροφος θα ήταν ό,τι χειρότερο για εκείνους. Η σχέση μπορεί να δουλέψει, ωστόσο, αν ο Παρθένος είναι διατεθειμένος να κάνει ένα βήμα πίσω και να καταλάβει πως δεν είναι όλοι οργανωμένοι όσο εκείνος. Από την άλλη πλευρά, ο σύντροφός τους πρέπει να σεβαστεί τον χώρο τους.

Ζυγός

Ο Ζυγός έχει ανάγκη την ισορροπία και την αρμονία. Δεν θέλει δράμα ή αχρείαστες διαμάχες και λειτουργεί καλύτερα όταν είναι ήρεμος και σε ήσυχα περιβάλλοντα. Αν ο σύντροφός του δεν του το επιτρέψει αυτό, εκείνος θα προσπαθήσει να το συζητήσει και να δουλέψει το κομμάτι της επικοινωνίας. Αν ο σύντροφος του Ζυγού μάθει πώς να κάνει τις διαμάχες, διαλόγους, ο Ζυγός θα είναι πολύ πιο ανοιχτός στη συμφιλίωση.

Σκορπιός

Δεδομένου του ότι ο Σκορπιός έχει δυσκολία με το να εμπιστευθεί τους άλλους, συχνά έχουν λίγη ανεκτικότητα. Είναι καλός ντεντέκτιβ και θέλει να ανακαλύψει την αλήθεια. Γι' αυτό, αν ο σύντροφός σας είναι Σκορπιός, η σχέση σας μπορεί να επωφεληθεί από την διαφάνεια. Δεν χρειάζεται να μοιράζεστε τα πάντα ο ένας με τον άλλον, αν είστε ειλικρινής και ξεκάθαρη, ο Σκορπιός θα μείνει κοντά σας.

Τοξότης

Οι Τοξότες λατρεύουν την ελευθερία και απολαμβάνουν τον αυθορμητισμό. Τους αρέσουν οι σποραδικές περιπέτειες και οι συναρπαστικές εμπειρίες -γι' αυτό δεν θα ανεχτούν ζήλια ή κτητικότητα. Αν νιώθουν πως ο σύντροφός τους δεν τους καταλαβαίνει ή τους κρατάει πίσω, η σχέση δεν θα λειτουργήσει. Προσπαθείστε να βρείτε μία ισορροπία και να διατηρήσετε τη σχέση φρέσκια και συναρπαστική.

Αιγόκερως

Για τον Αιγόκερω, μία από τις πιο σημαντικές ιδιότητες μίας σχέσης είναι ο σεβασμός. Ένας άνθρωπος που δεν έχει σεβασμό, πειθαρχία ή φιλοδοξίες δεν θα θεωρηθεί καν πιθανή επιλογή από τον Αιγόκερω. Γι' αυτό, αν ο σύντροφός σας ανήκει σε αυτό το ζώδιο, είναι σημαντικό να θυμάστε να διατηρείτε τον σεβασμό ακόμα και στις μεγαλύτερες διαμάχες.

Υδροχόος

Ένας Υδροχόος θα δώσει ιδιαίτερη σημασία στην κοινωνική του ζωή και τους φίλους τους. Ο Υδροχόος λατρεύει να ζει τη ζωή σε ομάδες και εκτιμά όταν ο σύντροφός του κάνει προσπάθεια να μπει κι εκείνος στην ομάδα ή τουλάχιστον να διατηρήσει μία ισορροπία μεταξύ σπιτιού και κοινωνικής ζωής.

Ιχθύες

Ο Ιχθύς τείνει να πλέει προς την άλλη πλευρά, όταν ο σύντροφός του είναι πολύ ρεαλιστής. Οι σκέψεις τους είναι χρωματιστές και σχεδόν παιδικές, έτσι οποιοσδήποτε δεν μπορεί να τους καταλάβει, δεν θεωρείται πιθανή επιλογή. Όπως και όλα τα ζώδια, μπορούν να βρουν την ευτυχία -αν βέβαια κι εκείνοι αποφασίσουν να βρουν ισορροπία μεταξύ της φαντασίας και της πραγματικότητας.

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.