AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να πάρουν διαζύγιο


The Jennettes

20 Μαΐου 2018

rawpixel-665389-unsplash-1.jpg

 Υπάρχουν, όμως, μερικοί, που είναι λίγο πιθανότερο να αποφασίσουν ότι ο γάμος τους πρέπει να τελειώσει. Ποιοι είναι αυτοί;

Ταύρος

Οι Ταύροι είναι γνωστοί για την αναζήτηση της ανιδιοτελούς και παντοτινής αγάπης. Το θέμα είναι ότι σπάνια είναι υπεύθυνοι για τις πράξεις τους, ενώ λένε μικρά – αλλά όχι αθώα – ψέματα, προκειμένου να μη χάσουν το ενδιαφέρον του συντρόφου τους. Αυτά, μακροπρόθεσμα θα δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση. Για να μην πληγωθούν όταν έρθει η ώρα, λοιπόν, προτιμούν να την τελειώνουν νωρίτερα.

Υδροχόος

Όσοι ανήκετε σε αυτό το ζώδιο, ερωτεύεστε εύκολα και ενθουσιάζεστε, με αποτέλεσμα να κάνετε λάθος επιλογές. Επειδή αναζητάτε την αγάπη σε μεγάλο βαθμό, μπορεί να συμβιβαστείτε με μία επιλογή για να μη μείνετε μόνοι – έστω κι αν αργότερα το μετανιώσετε.

Δίδυμος

Πρόκειται για το πιο αναποφάσιστο ζώδιο. Επικεντρώνονται στο τι ευχαριστεί τους άλλους – και όχι τους ίδιους, με αποτέλεσμα να καταλήγουν με ανθρώπους που δεν τους ταιριάζουν. Αναζητούν την τελειότητα, και όταν δεν τη βρίσκουν, απογοητεύονται. Οι Δίδυμοι, λοιπόν, θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι πρώτον, το ιδανικό δεν υπάρχει και δεύτερον, για όλα υπάρχει βελτίωση! Δε χρειάζεται να είστε τόσο αυστηροί!

Ιχθύς

Ο πιο παρορμητικός του ζωδιακού κύκλου! Ερωτεύεται πανεύκολα και συχνά, όταν βλέπει ότι τα πράγματα δυσκολεύουν σκέφτεται «Α, αυτός ο άνθρωπος δεν ταιριάζει τέλεια στη ζωή μου. Μήπως να τον αφήσω;». Ο γάμος, όμως, απαιτεί συμβιβασμούς και θυσίες που πρέπει να γίνονται και από τις δύο πλευρές. Πάντα πρέπει να σκεφτόμαστε λογικά , και να μην αφήνουμε συναισθήματα της στιγμής να μας επηρεάζουν.

 

Διαβάστε επίσης: Τα 3 ζώδια που αγγίζουν τον παραλογισμό

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα