ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα από 21/5 έως 27/5


20 Μαΐου 2018

zodiac.jpg

ΚΡΙΟΣ

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να σε ωθεί να εμπλακείς σε πολλά θέματα, να προχωρήσεις σε πολλές συζητήσεις, να γεμίσεις την ημέρα σου με ζητήματα που στο τέλος αυτής θα πρέπει να αναρωτηθείς αν κουβαλούν κάποια ουσία ή απλά σε βοήθησαν να περάσεις το χρόνο σου. Μπορεί να αισθανθείς πως καταναλώνεις δυνάμεις και ενέργεια για να βρεθείς κοντά σε άτομα του φιλικού σου κύκλου με στόχο να στηρίξεις κάποιες σκέψεις τους, να συμμετάσχεις σε δραστηριότητες που τονίζουν την ικανότητα σου να κινείς τα πράγματα ή απλά επειδή θέλεις να αυξήσεις την κοινωνική σου επιρροή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Η νέα εβδομάδα σε βάζει στο επίκεντρο των εξελίξεων και ζητά από εσένα να καταφέρεις να διατηρήσεις μία εξαιρετικά σοβαρή εικόνα μπροστά σε πρόσωπα που τεστάρουν το ρόλο που θα μπορούσες να αναλάβεις το επόμενο χρονικό διάστημα. Καλείσαι να διαχειριστείς με εξαιρετική επιτυχία την προσπάθεια να ισορροπήσεις πάνω στο δίπολο καριέρα-οικογένεια, να μοιράσεις το χρόνο σου με τρόπο που δε δημιουργεί παράπονα στα δύο στρατόπεδα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η νέα εβδομάδα χρειάζεται κάποια προσοχή στον οικονομικό τομέα αφού είναι πιθανό να κληθείς να αντιμετωπίσεις ορισμένες αγορές ή προτάσεις για επενδύσεις τις οποίες θα πρέπει να σκεφτείς πολύ προσεκτικά πριν να υιοθετήσεις. Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις με μεγάλη προσοχή και σοβαρότητα την άλλη πλευρά, να ζυγίσεις με τεράστια ακρίβεια λεγόμενα και υποσχέσεις που μπορεί να δίνονται με χαρακτηριστική ευκολία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η νέα εβδομάδα θα σε βάλει στη διαδικασία να αποφασίσεις αν θέλεις να ζήσεις με σοβαρότητα και ουσία ή αν επιθυμείς να σπαταλήσεις λίγο ακόμα χρόνο σε δράσεις που δεν προσφέρουν τελικά και κάτι ουσιαστικό. Η αντίθεση της Αφροδίτης από το ζώδιο σου με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μοιάζει με δαμόκλειο σπάθη πάνω από το κεφάλι σου, ειδικά αν έχεις αρκετά πράγματα που θα ήθελες να εξηγήσεις στο έτερο ήμισυ και αποφεύγεις εδώ και καιρό. Μία κουβέντα που δεν είναι και πολύ εύκολη, μπορεί να φέρει στην επιφάνεια γκρίνια ή απειλές/ελπίδες λήξης μίας σχέσης που ταρακουνιέται. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΛΕΩΝ

Αν θέλεις να μιλήσουμε σοβαρά αυτή την εβδομάδα, τότε θα μου επιτρέψεις να σου μιλήσω για αυτά που είναι σημαντικά και μπορεί να επιλέγεις να κρύβεις, παρά να συνεχίσουμε να συζητάμε για όσα είναι εύπεπτα, απλά και ευχάριστα. Η αλήθεια είναι πως θα ήθελες αυτή τη στιγμή να χτύπαγες με δύναμη την πόρτα πίσω σου, φεύγοντας από ένα μέρος που δε σε διώχνει, αλλά δεν είναι και σε θέση να σε κρατήσει αφού δεν μπορεί να αγκαλιάσει την καρδιά σου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τη νέα εβδομάδα μπορεί να παρατηρήσεις να συμβαίνουν αρκετά πράγματα γύρω σου, χωρίς όμως να είναι απαραίτητο να σε επηρεάζουν άμεσα. Είναι πιθανό να βρεθείς μπροστά σε διαφωνίες και συγκρούσεις στον εργασιακό σου χώρο, να παρατηρήσεις κάποια άτομα με τα οποία συνεργάζεσαι να έχουν περισσότερα νεύρα από όσα συνηθίζουν. Ίσως να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις κάποιες ανατροπές στη δουλειά σου, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως επηρεάζεσαι με τρόπο που δεν μπορείς να διαχειριστείς τα νέα δεδομένα που προκύπτουν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Η ισορροπία ανάμεσα στο ρίσκο και στη συντηρητική κίνηση, ανάμεσα στο αστείο που μπορεί να φανεί πολύ σοβαρό σε λάθος αυτιά, στην ευθύνη που μπορεί να κουβαλάς και να σε βαραίνει χωρίς όμως να έχεις ενημερώσει και τους γύρω σου αφού θεωρούν πως υπερβάλεις είναι το σημαντικό θέμα της νέας εβδομάδας. Καλείσαι να ισορροπήσεις ανάμεσα σε δύο ρόλους, να φέρει εις πέρας μία αποστολή που θα μπορούσε για άλλους ανθρώπους να φαντάζει τουλάχιστον αδύνατη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό που φαίνεται να έχει σημασία τη νέα εβδομάδα είναι η επιλογή που θα κάνεις για να συμμετέχεις σε συζητήσεις και δράσεις, για να αποδεχτείς κάποιες προκλήσεις, για να εντάξεις στη ζωή σου νέα δεδομένα μέσα από μία δεξαμενή πιθανοτήτων που μπορεί να σε εκθέσει στα μάτια κάποιων ανθρώπων. Καλείσαι να ιεραρχήσεις τις προτεραιότητες σου και να δείξεις πως εστιάζεις σε ανθρώπους που έχουν σημασία για τη ζωή σου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η νέα εβδομάδα μπορεί να σε ωθήσει να προχωρήσεις σε κάποιες πράξεις που μοιάζουν κάπως ανεξέλεγκτες και επικίνδυνες και θα μπορούσαν να επιφέρουν και μικρά ατυχήματα. Θα ήταν χρήσιμο να βάλεις τη σκέψη σου σε πλαίσιο, να οριοθετήσεις τη γκάμα των ενεργειών της κάθε ημέρας σου, αφού είναι αρκετά εύκολο να λειτουργήσεις παρορμητικά και απρόσεκτα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Καρκίνο με τον Κρόνο από το ζώδιο σου φαίνεται να τονίζει την ανάγκη να υπάρξουν καθαρές αποφάσεις σε θέματα ερωτικού και οικονομικού περιεχομένου τη νέα εβδομάδα. Θα χρειαστεί να θέσεις προτεραιότητες και να οριοθετήσεις κατά πόσο μπορείς να συνεχίσεις να έχεις προσωπικά έξοδα από τη στιγμή που υπάρχουν και άλλα άτομα που θα πρέπει να σκεφτείς πλέον. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η επαφή του Άρη από το ζώδιο σου με τον άξονα των Δεσμών της Σελήνης τη νέα εβδομάδα φαίνεται να σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως βιώνεις έντονα διλήμματα που έχουν να κάνουν με το βάρος που θα  ρίξεις στην ικανοποίηση του εαυτού σου ή στην παροχή στήριξης και βοήθειας σε τρίτους. Μπορεί να αναρωτηθείς αν αξίζει  να συμμετέχεις σε συζητήσεις και δραστηριότητες που δε σου προσφέρουν προσωπική ικανοποίηση, αλλά απλώς έχεις την ευκαιρία να δώσεις απαντήσεις σε προβληματισμούς τρίτων ή να κριτικάρεις απόψεις και στάσεις ζωής ομάδων. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΙΧΘΥΕΣ

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να θέτει το μυαλό σου σε εγρήγορση και να σε αναγκάζει  να λάβεις μέρος σε πολλές και ταυτόχρονες συζητήσεις και μετακινήσεις, με αποτέλεσμα να μην είσαι σε θέση να κατανοήσεις αν και το σώμα σου μπορεί να ακολουθήσει αυτό το ρυθμό. Θα χρειαστεί να δώσεις σημασία στις σωματικές σου δυνάμεις και να παρατηρήσεις με ακρίβεια κάποιες αποκρίσεις του οργανισμού σου που θα μπορούσαν να κρύβουν την αντίθεση του σε επιλογές που κάνεις, αφού είναι πιθανό να προκύψουν θέματα που έχουν να κάνουν με τη γενικότερη υγεία σου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.