ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που θα έχουν την περισσότερη τύχη τον Ιούνιο


The Jennettes

30 Μαΐου 2018

toa-heftiba-270794-unsplash.jpg

Οι Ταύροι, παρότι είναι πεισματάρηδες, θα έχουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να διασκεδάσουν επιτέλους. Θα μπορέσουν να ασχοληθούν με τον εαυτό τους και, επειδή θα αισθάνονται καλά, θα μεταδίδουν το κέφι τους και στους άλλους.

Περισσότρη ενέργεια θα έχουν οι Κριοί, που θα μπορέσουν επιτέλους να οργανωθούν και να ξεκινήσουν δραστηριότητες που αναβάλλουν από τον Ιανουάριο. Ο Ιούνιος, θα είναι ο μήνας των αλλαγών, των διεκδικήσεων και της εξέλιξής τους.

Όσο για τους Υδροχόους, θα τους διαπεράσει ένα κύμα χαράς που απείχε αρκετούς μήνες από τη ζωή τους. Ο ήλιος θα λάμπει, το φαγητό θα γίνει πιο νόστιμο, τα πουλιά θα κελαηδούν και εκείνοι θα περάσουν την καλύτερη φάση της χρονιάς – ως τώρα.

Καιρός για νέους φίλους, εξερευνήσεις και πνευματικές αναζητήσεις θα είναι για τους Ζυγούς, που παρότι αναζητούν την ισορροπία σε όλα, θα φανούν ανοιχτοί σε περισσότερες προκλήσεις.

Οι υπόλοιποι, μπορεί να μην έχετε την περισσότερη τύχη, όμως αυτό δε σημαίνει ότι θα περάσετε άσχημα. Η καθημερινότητα θα κινείται σε έντονους ρυθμούς, και αυτό θα είναι μόνο η αρχή για το καλοκαίρι.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.