Τα 5 ζώδια που έχουν περισσότερες πιθανότητες να απατήσουν και να το κρύψουν

The Jennettes
Δευτέρα, 04 Ιουνίου 2018
photo-1487955597253-853d8b4c4c62.jpg

Κριός

Ο Κριός κυβερνάται από τον Άρη. Ο Άρης είναι ο πλανήτης της δράσης, της επίθεσης και της σεξουαλικότητας. Έτσι, ο Κριός είναι ένα ζώδιο που έχει περισσότερες πιθανότητες να απατήσει χωρίς να σκεφτεί. Οι παρορμήσεις και οι επιθυμίες του μπορούν να υπερκαλύψουν την κρίση του. Επίσης, η προσοχή του Κριού μπορεί να αποσπαστεί πολύ εύκολα και ρομαντικοί σύντροφοι που κάποτε ήταν νέοι και ενθουσιώδεις μπορεί να φανούν βαρετοί και να τον οδηγήσουν στο επόμενο άτομο που θα του τραβήξει την προσοχή. Ο Κριός θα κρύψει την απιστία, αλλά θα δυσκολευτεί, αφού τείνει να είναι βιαστικός και ανυπόμονος, πράγμα που σημαίνει πως θα κάνει λάθη. Δεν θα εξομολογηθεί την απιστία αλλά θα την παραδεχτεί αν ερωτηθεί ανοιχτά.

Δίδυμος

Ανάμεσα σε όλα τα ζώδια, ο Δίδυμος έχει τις περισσότερες πιθανότητες να απιστήσει. Ο Δίδυμος χρειάζεται ποικιλία, ελευθερία και ευελιξία στη ζωή του έτσι ώστε να είναι ευτυχισμένος. Τείνει να έχει διπλά από τα πάντα και αυτό δε σταματά στα υλικά αγαθά -ο λόγος είναι επειδή θέλει να ικανοποιεί τις συναισθηματικές και εγκεφαλικές του επιθυμίες. Μερικές φορές αυτό σημαίνει να εξερευνεί διαφορετικές σχέσεις την ίδια στιγμή. Αλλά για τον Δίδυμο, αυτό δε μετράει ως απιστία. Είναι καλός με τις λέξεις κι έτσι έχει μία πιο χαλαρή έννοια του τι σημαίνει να είσαι πιστός. Παρ' ότι δεν έχει σκοπό να απιστήσει, μερικές φορές συμβαίνει. Και όταν συμβεί, θα βρει έναν τρόπο να το καλύψει. Ο Δίδυμος είναι πολύ έξυπνος και αν τον ανακαλύψουν πιθανότατα θα πει αυτό που θέλει να ακούσει ο άλλος, αλλά μην εκπλαγείτε αν το ξανακάνει. Φυσικά, αυτό δεν ισχύει για κάθε Δίδυμο, αλλά μπορείτε να το έχετε κατά νου.

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι από τη φύση του εραστής και ειρηνιστής. Η ισορροπία είναι κάτι πολύ σημαντικό για εκείνους και το να έχουν μία καλή σχέση είναι κομμάτι αυτού. Αν ένας Ζυγός απιστήσει θα είναι επειδή προσπαθεί να βρει αυτό που νιώθει πως δεν παίρνει από τον σύντροφό του στη σχέση. Θα νιώσει εξαιρετικά ένοχος για την απιστία, αλλά με σκοπό να διατηρήσει την ειρήνη, θα κάνει τα πάντα για να το κρύψει. Αν ο σύντροφός του τον ρωτήσει ευθέως για την απιστία, αρχικά θα προσπαθήσει να το αρνηθεί. Αλλά αν βρεθεί "στη γωνία", θα είναι ειλικρινής. Μπορείτε να βασιστείτε πως θα είναι αυθεντικός μαζί σας και θα καταλάβετε πως δεν ήθελε πραγματικά να απιστήσει. Αν κάνετε έναν Ζυγό να νιώθει ολοκληρωμένος, θα έχετε έναν πιστό σύντροφο.

Σκορπιός

Στην πραγματικότητα, ο Σκορπιός είναι ένα από τα πιο πιστά ζώδια. Ωστόσο, αν απιστήσει, πιθανόν να το κρύψει. Αυτό γιατί το να κρατάει μυστικά είναι στη φύση του Σκορπιού. Αλλά όσον αφορά την απιστία σε μία σχέση, συνήθως υπάρχει ένας πολύ βαθύτερος λόγος που ο Σκορπιός έχει αρχίσει να περιπλανιέται. Ενώ δεν αποτελεί δικαιολογία, ένας τυπικός πιστός Σκορπιός θα αποφασίσει να απιστήσει λόγω βαθύτερων συναισθηματικών πληγών ή συναισθηματικής απομάκρυνσης. Μερικοί Σκορπιοί μπορεί να απολαμβάνουν το ρίσκο μίας "παράνομης σχέσης" επειδή τους εξιτάρει το ότι κρατούν ένα τέτοιο σκάνδαλο μυστικό. Ο Σκορπιός κυβερνάται από τον Πλούτωνα, πλανήτης του μυστηρίου και του κρυφού. Οπότε, ο Σκορπιός έχει τις μεγαλύτερες ικανότητες να κρύψει την απιστία. Θα είναι εξαιρετικά μυστικοπαθής και εξουσιαστικός για το τι κυκλοφορεί δημόσια για εκείνον και θα πάρει μεγάλα μέτρα για να καλύψει τα ίχνη του. Τα καλά νέα είναι πως ο Σκορπιός εκτιμά την πίστη σε μία σχέση. Αν αποκαλυφθεί πως έχει απιστήσει, πιθανόν να μην το ξανακάνει. Συνήθως, ο Σκορπιός περνάει μία κατάσταση κρίσης αλλά βγαίνει από αυτή εντελώς αλλαγμένος και ανανεωμένος σαν ένας φοίνικας που αναγεννάται από τις στάχτες. Γι' αυτό και είναι το ζώδιο της απόλυτης μεταμόρφωσης.

Ιχθείς

Όπως και ο Δίδυμος και ο Ζυγός, ο Ιχθύς είναι επίσης ζώδιο της δυαδικότητας. Τον εξιτάρουν οι πολικότητες έτσι τείνει να μαγνητίζεται από το αντίθετο της σχέσης στην οποία βρίσκεται. Για τον Ιχθύ, το γρασίδι είναι πάντα πιο πράσινο στην άλλη πλευρά, αφού έχει παραπλανητικές τάσεις και τάσεις φυγής όταν τα πράγματα δυσκολεύουν. Όσον αφορά τα μυστικά, ο Ιχθύς είναι πολύ καλός σε αυτά. Απλά νιώθει πως δεν είναι δουλειά του να μοιράζεται τα προσωπικά άλλων, συμπεριλαμβανομένων των δικών του. Ενώ ένας Ιχθύς θα απολαύσει την "παράνομη" σχέση, δεν θα χαρεί με την πράξη της απιστίας. Αν είναι δυστυχισμένος στην δεδομένη κατάστασή του, τείνει να ενδίδει στις φαντασιώσεις του και να απιστήσει. Δεν του αρέσουν οι τσακωμοί, γι' αυτό θα προσπαθήσει να το κρύψει όσο καλύτερα μπορεί. Τα καλά νέα είναι πως η απιστία δεν είναι στη φύση του. Αν δείχνετε εμπάθεια και τρυφερότητα, ο Ιχθύς σας θα είναι πιστός.

 

Διαβάστε επίσης:

Τα 4 ζώδια που θα έχουν την περισσότερη τύχη τον Ιούνιο

Αυτά είναι τα 3 πιο πιστά ζώδια

Τα 4 ζώδια που έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να πάρουν διαζύγιο

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα