ΖΩΔΙΑ

Η μεγάλη αλλαγή που πρέπει να κάνετε στη ζωή σας, σύμφωνα με το ζώδιό σας


The Jennettes

13 Ιουνίου 2018

ronypwknrqoo3ag4xf3r-kinsey.jpg

Κριός

Αλλάξτε καριέρα.

Αν η δουλειά σας δεν σας κάνει χαρούμενους, όχι μόνο δεν κάνετε καλό στον εαυτό σας, αλλά δεν βοηθάει και κάποιο άλλο άτομο που θα εκτιμούσε τη θέση και θα ήταν πιο χαρούμενο από εσάς. Όταν βρείτε τη δουλειά που σας αρέσει και σας ταιριάζει, θα είστε πιο επιτυχημένοι και ευτυχισμένοι.

Ταύρος

Μην αφήνετε τον φόβο να σας κυριεύει

Αν υπάρχει κάτι που φοβάστε, αυτό θα έπρεπε να κάνετε. Αυτό το συναίσθημα μέσα σας που νομίζετε πως είναι φόβος, στην πραγματικότητα είναι ένας οδηγός για τις επιλογές σας.

Δίδυμος

Αλλάξτε τους γύρω σας

Οι άνθρωποι που σας περιβάλλουν θα επηρεάσουν την επιτυχία, την αποτυχία και την ευτυχία σας. Αν κάποιος είναι τοξικός στη ζωή σας, απομακρύνετέ τον και ξεκόψτε μαζί του γιατί πρέπει. Σκεφτείτε τον εαυτό σας και πείτε "με βοηθούν αυτές οι σχέσεις να εξελιχθώ;"

Καρκίνος

Αλλάξτε τα ρίσκα που δεν παίρνετε

Πάρτε περισσότερα ρίσκα. Κάντε πράγματα που σας φοβίζουν. Ζήστε μία ζωή που δεν σας νοιάζει να κάνετε τους άλλους να ζηλέψουν αλλά μία για την οποία είστε περήφανοι.

Λέων

Αλλάξτε τo ότι είστε τόσο επιφυλακτικοί

Πιστέυετε πως είναι καλύτερο να υψώνετε "τείχη" και να απομακρύνετε τους ανθρώπους, αλλά η ευαισθησία είναι αυτή που φτιάχνει δεσμούς. Κι αυτοί οι δεσμοί είναι σημαντικοί.

Παρθένος

Αλλάξτε τα πρότυπα στα οποία δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε

Σταματήστε να αυτομαστιγώνεστε επειδή δεν ανταποκρίνεστε σε μη ρεαλιστικές προσδοκίες. Είναι σημαντικό να έχετε στόχους και φιλοδοξίες, αλλά το να αποτύχετε τελικά εξαιτίας αυτού είναι το άλλο άκρο.

Ζυγός

Αλλάξτε την μόνιμη ανιδιοτέλεια και γίνετα λίγο πιο εγωιστές

Σκεφτείτε για μία φορά τον εαυτό σας και μην νιώσετε άσχημα γι' αυτό. Σας αξίζει κάτι περισσότερο απ' αυτό που δίνετε στον εαυτό σας.

Σκορπιός

Αλλάξτε την αντίληψή σας για τη ζωή

Η αρνητικότητα θα σας καταστρέψει. Αντί να κοιτάτε το ποτήρι μισοάδειο, προσπαθείστε να κοιτάτε τα πράγματα λίγο διαφορετικά και να δείτε πώς αυτό θα επηρεάσει τη ζωή σας.

Τοξότης

Αλλάξτε το ότι δεν δίνετε ποτέ εύσημα στον εαυτό σας

Μην φοβάστε να πείτε ένα μπράβο στον εαυτό σας. Μπορείτε να είστε περήφανοι για τις επιλογές που κάνατε και να μην σημαίνει πως είστε αλαζόνες.

Αιγόκερως

Αλλάξτε τη ζωή σας με το να προσπαθείτε να κάνετε εσάς χαρούμενους και όχι τους άλλους

Είναι σημαντικό να κάνετε τον εαυτό σας χαρούμενο και να μην προσπαθείτε απλά να ευχαριστήσετε όλους τους υπόλοιπους. Όταν το κάνετε αυτό θα δείτε πως χάσατε τον εαυτό σας στο να είστε αυτό που ήθελαν οι άλλοι και όχι ό,τι έπρεπε να είστε.

Υδροχόος

Αλλάξτε τον τρόπο που σκέφτεστε το παρελθόν

Σταματήστε να έχετε τόση πικρία για το παρελθόν. Δεν μπορείτε να το αλλάξετε. Μπορείτε μόνο να μάθετε από αυτό.

Ιχθείς

Αλλάξτε το περιβάλλον σας

Μερικές φορές είναι τρομακτικό να παραδεχτούμε πως ένα μέρος δεν μας ταιριάζει. Όταν ένα φυτό δεν ανθίζει, ο κηπουρός δεν κοιτά το φυτό και το κατηγορεί, αλλά αλλάζει το περιβάλλον του στο οποίο θα ανθίσει και θα αναπτυχθεί. Οι άνθρωποι είναι το ίδιο.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.