ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που θα έχουν τον πιο δύσκολο Ιούλιο


The Jennettes

2 Ιουλίου 2018

photo-1501871732394-eccc65227089.jpg

Ο Παρθένος μέχρι το τέλος του μήνα θα πρέπει να μάθει να ακολουθεί τη ροή των πραγμάτων. Αν υπάρχει μία χρονική περίοδος που θα πρέπει να μάθει την τέχνη του συμβιβασμού, αυτή είναι ο Ιούλιος του 2018.

Ο Σκορπιός θα έχει περισσότερη ένταση απ' ότι συνήθως, κι ενώ όλοι θα θέλουν να χαλαρώσουν, εκείνος θα νιώθει αγχωμένος και υπερευαίσθητος. Ίσως να νιώθει πως σπρώχνει έναν βράχο πάνω σε ένα βουνό κάθε μέρα. Τώρα είναι στιγμή να αφήσει αυτόν τον βράχο να κυλήσει πίσω και να τον αφήσει εκεί. Οποιεσδήποτε προσπάθειες για να προχωρήσει μπροστά τον Ιούλιο, θα συναντήσουν αντίσταση. 

Ο Αιγόκερως θα συναντήσει αρκετή αντίσταση αυτόν τον μήνα και θα νιώσει πως έχει χάσει εντελώς τον έλεγχο. Καθυστερήσεις και εκνευρισμός μπορεί να φέρουν μεγάλες διαμάχες με πρόσωπα σε ισχυρές θέσεις. Το να εκνευρίζεστε για πράγματα που δεν μπορείτε να ελέγξετε ενδεχομένως να σας φέρει φασαρίες. Πάρτε μία ανάσα πριν πείτε αυτό που σκέφτεστε.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.