ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα άστρα για σήμερα 27/7


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

27 Ιουλίου 2018

zodia_0_2.jpg

Η Πανσέληνος και Σεληνιακή έκλειψη της Παρασκευής 27 Ιουλίου, στην 4η μοίρα του Υδροχόου σε σύνοδο με τον ανάδρομο Άρη και σε τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο, μοιάζει να προκαλεί έντονες συγκινήσεις και αναταράξεις στη ζωή του πρώτου δεκαημέρου των σταθερών (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Μία απόφαση που δεν έχει ληφθεί, μία κίνηση που δεν έχει γίνει, ένα σοκ που πρέπει επιτέλους να λάβει σάρκα και οστά είναι το ζητούμενο της συγκεκριμένης περιόδου, αφού η αντίσταση στο σταθερό, το μόνιμο και το συνηθισμένο είναι πλέον μηδαμινή. Όσο και αν προσπαθείς να συγκρατηθείς από τις καταστάσεις, όσο και να παλεύεις να διατηρηθείς σταθερός/η στις απόψεις και αποφάσεις σου, φτάνει κάποια στιγμή που η προδιαγεγραμμένη πορεία βγαίνει έξω από τις ράγες της. Η αντοχή σου μοιάζει να έχει πλέον μηδενιστεί και να αποφασίζεις να ρίξεις μία βόμβα που δείχνει πως εδώ και πολύ καιρό παλεύεις με τον εαυτό σου ώστε να κάνεις μία κίνηση που είναι βέβαιο πως θα αλλάξει τα δεδομένα. 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.