ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που φαίνονται δυναμικά αλλά δεν είναι


The Jennettes

31 Ιουλίου 2018

angelo-pantazis-726415-unsplash.jpg

Είναι δύσκολο να καταλάβουμε πολλά για την προσωπικότητα ενός ανθρώπου στην αρχή της γνωριμίας μας. Συχνά, ανακαλύπτουμε νέα στοιχεία για εκείνους ακόμα και πολύ καιρό αργότερα. Τέτοια άτομα είναι συνήθως αυτά που φαίνονται δυναμικά και ανεξάρτητα με την πρώτη ματιά, αλλά στην πραγματικότητα έχουν ανάγκη από προσοχή και κατανόηση.

Εκείνοι που ανήκουν στα 4 παρακάτω ζώδια έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα να κρύβουν μεγάλη ευαισθησία πίσω από τον επιφανειακό τους δυναμισμό:

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Ταυτόχρονα σκληροί και μαλακοί, οι Καρκίνοι περιβάλλονται από ένα ισχυρό τείχος που τους κάνει να φαίνονται απρόσιτοι. Κατά βάθος, όμως, είναι ευαίσθητοι και παρορμητικοί, χαρακτηριστικά που αποκαλύπτουν μόνο σε όσους αγαπούν πραγματικά.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Είναι περισσότερο πολύπλοκοι απ’όσο φανταζόμαστε. Πίσω από την τελειομανία και την αυστηρότητα των Παρθένων κρύβεται μία καλή ψυχή, ενώ είναι έτοιμοι να δώσουν τα πάντα στους ανθρώπους που θα καταφέρουν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη τους.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Είναι γνωστοί ως «τα κακά παιδιά» του ζωδιακού κύκλου. Στην πραγματικότητα, όμως, δεν υπάρχουν πιο ευαίσθητοι και πιστοί άνθρωποι από τους Σκορπιούς. Στέκονται δίπλα στους αγαπημένους τους τόσο στα εύκολα όσο και στα δύσκολα, ενώ το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να τους βοηθήσουν όσο μπορούν.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Εκείνοι που ανήκουν στο ζώδιο του Αιγόκερω έχουν τη  μοναδική ικανότητα να μετατρέπονται από απόμακροι και δυναμικοί σε υπερευαίσθητους και ρομαντικούς. Σε περίπτωση ανάγκης είναι πάντα στο πλευρό των άλλων και, μόλις αισθανθούν άνετα, αποκαλύπτουν την πιο «μαλακή» πλευρά τους.

 

Διαβάστε επίσης: Τι είναι αυτό που οδηγεί κάθε ζώδιο στην απιστία

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.