ΖΩΔΙΑ

Τα 5 ζώδια που δυσκολεύονται να πουν το "σ'αγαπώ"


The Jennettes

10 Αυγούστου 2018

christiana-rivers-258740-unsplash.jpg

Όσο καλά κι αν πηγαίνει μία σχέση, είναι πολύ δύσκολο για μερικούς ανθρώπους να πουν το «σ’αγαπώ». Είναι απόλυτα κατανοητό, καθώς πρόκειται για μία πολύ σημαντική στιγμή και δε θα πρέπει να το εκφράσουμε χωρίς να το εννοούμε. Υπάρχουν, όμως, μερικά ζώδια που δυσκολεύονται λίγο περισσότερο από τα άλλα.

Ποια είναι αυτά;

Δίδυμος (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Εκείνοι που ανήκουν στο ζώδιο των Διδύμων, αναζητούν διαρκώς νέες εμπειρίες και δύσκολα δεσμεύονται τόσο, ώστε να χρησιμοποιήσουν τη λέξη «αγάπη» για να περιγράψουν τα συναισθήματά τους. Θέλουν να ερωτευτούν, θέλουν μακροχρόνιες σχέσεις, όμως δεν επιτρέπουν στον εαυτό τους να έρθει τόσο κοντά με κανέναν.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Σκέφτονται πολύ και θέλουν να βεβαιωθούν πριν κάνουν το μεγάλο βήμα και πουν το «σ’αγαπώ». Ο λόγος για τους  Παρθένους, που διαρκώς αμφισβητούν τα συναισθήματά τους γιατί αναζητούν την τελειότητα.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Τους αρέσει η σταθερότητα αλλά δε θέλουν να δείξουν ότι είναι ευάλωτοι. Γι’αυτό, πριν οι Σκορπιοί εκφράσουν τα συναισθήματά τους, θέλουν να ξέρουν ότι η σχέση τους είναι γερά θεμελιωμένη.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Το μυαλό εκείνων που ανήκουν στο ζώδιο του Αιγόκερω, είναι πρακτικό και δύσκολα γίνονται συναισθηματικοί. Είναι έτοιμοι να φύγουν από μία σχέση από το πρώτο λεπτό που θα δουν ότι κάτι τους ενοχλεί. Αν, όμως, φτάσουν στο σημείο να πουν «σ’αγαπώ», σκοπεύουν να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους, για να μείνουν με τον αγαπημένο τους.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Έχουν ελεύθερο πνεύμα και η ανεξαρτησία τους αποτελεί νούμερο ένα προτεραιότητα. Οι Υδροχόοι δυσκολεύονται να συμβιβαστούν με την ιδέα της δέσμευσης, καθώς θεωρούν ότι θυσιάζουν την προσωπική τους ελευθερία. Όταν, όμως, βρουν έναν άνθρωπο που το αξίζει, θα του δώσουν όσα έχουν.

 

Διαβάστε επίσης: Τα 4 ζώδια που δύσκολα αποχωρούν από τοξικές σχέσεις

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.