ΖΩΔΙΑ

28/8 Τι λένε τα άστρα για σήμερα


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

27 Αυγούστου 2018

zodia_0_2_0_0_4.jpg

Η Σελήνη από τους Ιχθείς την Τρίτη 28 Αυγούστου μοιάζει να θέλει να παρατείνει μία διάθεση αναμονής και χαλάρωσης, σε μία εποχή όμως που μοιάζει να κουβαλά μαζί της αρκετές εξελίξεις οι οποίες θα πρέπει να λάβουν χώρα το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. 

Το ξεκίνημα της ημέρας μπορεί να είναι νωχελικό και κάπως ασαφές, να μην είσαι σε θέση να θέσεις ένα σαφές πλάνο και χρονοδιάγραμμα. Ίσως να πρέπει να ακολουθήσεις τις διαθέσεις και επιθυμίες άλλων, να ασχοληθείς με εκκρεμότητες που προκύπτουν και μπορεί να σε ενοχλούν. Με την πάροδο της ώρας όμως, θα έρθεις αντιμέτωπος/η με την πραγματικότητα και θα χρειαστεί να ασχοληθείς με ζητήματα που σε πιέζουν. Η προσωπική πρωτοβουλία είναι κάτι που δεν μπορείς να αποφύγεις, ακόμα και αν ξέρεις πως κάτι τέτοιο θα κάνει την πληγή να γίνει πιο βαθιά, είτε αυτή είναι δική σου είτε ανήκει σε ένα άτομο που θα πρέπει να έρθετε σε αντιπαράθεση. 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.